Yüze mezoterapisi?

Kızlar yüz mezoterapisi yaptıranlar var mı? Göz altlarıma önerdi doktor. Ben göz altı ışık dolgusu istemiştim. Önerir misiniz? Etkisi var mı iyi ya da kötü? Fiyatlar ne durumda ?
merhaba yüz mezoterapisi yaptırdınız mı acaba ,ben de yaptırmayı düşünüyorum ama yaptıranlardan pek de yorum bulamadım

merhaba yüz mezoterapisi yaptırdınız mı acaba ,ben de yaptırmayı düşünüyorum ama yaptıranlardan pek de yorum bulamadım
Hayır cnm yaptırmadım henüz. Bir işe yaramıyor diyen de var faydasını gören de var kararsız kaldım. Seans olarak az para da değil ki deneyelim doktorum bana göz altı morluklarım için önermişti bunu. Ben dolgu istemiştim göz altına ince cizgiler içinde bana dolguyu tavsiye etmedi yaşım daha gencmiş bunlar için

teşekkür ederim cevabınız için ben yaptırırsam paylaşırım beğenip beğenmediğimi :)

Kızlar yüz mezoterapisi yaptıranlar var mı? Göz altlarıma önerdi doktor. Ben göz altı ışık dolgusu istemiştim. Önerir misiniz? Etkisi var mı iyi ya da kötü? Fiyatlar ne durumda ?
Isik dolgusu daha iyi goz altlarin icin mezoterapi genelde ise yarar ama goz altlarinda faydasi olacagini dusunmuyorum.Doktorun kim bilmiyorum ama cilt problemlerinde iyidir doktorum ankaradaysan mehmet akgune de bir gozuk istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…