merhaba herkese..ben yaklaşık 1 yıl kadar yüz bölgeme lazer epilasyon yaptırdım .ilk başlarda ayda bir gidiyordum sonralarında kıllar çıkmaya ve beni rahatsız etmeye başladığı zamanlarda lazer yaptırdım..şimdi ise 37 haftalık hamileyim.anlayacağınız yaklaşık 8 aydır lazere gidemiyorum , ara vermiş bulunmaktayım..ilk başlarda kılların gebelikle tekrar eski haline gelebileceği korkusuyla panikledim .hatta gebe gebe lazer yaptırmak istedim (tabi gittiğim yer buna müsade etmedi). neyse sonralarda baktım ki kılların simsiyah olduğu yerlerde hiç kıl çıkışı olmadı hala da yok..sadece çokda sorunlu olmayan yaptımışken hadi oaralarıda yapalım dediğimiz çene altı bölgemde uzun ince ama çok siyah olmayan tüyler peyda oldu..tabi gebeliğimin son zamanlarında bana sorun yaşatmaya başladılar..ha sorun diyorum sanmayın ki lezere gitmeden önceki gibi! asla öyle değil..eskiden saçlarımı toplayamaz hep yanak çevremi kapatmaya uğraşırdım..şimdi saçlarımı istediğim gibi korkusuzca toplayabiliyorum..
bu yazıyı neden yazdığımı sorarsanız ; konu hakkında yazılanları eğer lazer yaptıracak biri olarak okuyup dikate alsaydım sanırım yüzümdeki o kıllarla bir ömür yaşamaya mecbur olduğumu düşünür hayal kırıklığına uğrar ve lazer yaptırmaktan vazgeçerdim. size tavsiyem insanların hikayelerini elbet dinleyin ama sizinde başınıza aynısı gelecek diye bir şey yok bunu da unutmayın. iyi bir merkeze gidip deneyimli ellere kendinizi bırakırsanız bence hepimiz bu dertten kurtulabilirsiniz..tıpkı ben gibi:)
Hangi cihaz acaba??