• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon yüze lazer uygulaması yaptıranlar

Ya benimkilerde öyle sanırım,hani batmıyor.
Başka bir güzellik salonuda iğneli yaptır demişti,ama orada lazer olmadığından sadece iğneli olduğundan dolayı mı öyle dediler bilemedim bende.Ama bu gittiğim yerde yaptırdım vücuda lazer,ama oradaki yapan bayan yaptırma dedi,bak ben burda çalışıyorum ben bile yaptırmıyorum ağda yaptır dedi.Ama ağdayla uğraşmaktan bıktım üstelik sivilce ve siyah nokta yapıyor yanaklarımda.

Canim benimkkiler cok ince . Ben koltuk altlarima Alexander ile yaptridim cok memnunum son 1 seansim kaldi insallah. Benim gittigim yerde ikisi de var ama ozellikle dedi bosuna ugrasma diye uzmanim gormez cihaz dedi. Agda ben hic yaptirmadim benim cildim cok hassas yaptirsammne hale gelir bilmiyorum. Ileride igneli yaptircam o yuzden. Sende de sivilce varsa agdaya bulasma tatlim agda yapildigunda bile sivilce cikaranlar oluyormus senin cildinde varsa kotu olabilir belki.

Crotex – Epilasyon Kremi
Epilasyon Tüy Dökücü Krem. Rahatsızlığınizi giderın!
Crotex kremi ile tüylerinizden kalıcı olarak kurtulabilirsiniz. Tüyleriniz bir daha asla çıkmayacaktir. Garanti ediyoruz!

İstenmeyen tüyler Sizi rahatsız ediyor mu? Muhtemelen, evet. Neredeyse insanlığın erkek olan yarısının tüm temsilcileri, bir anda kalıcı olarak dudak çevresindeki tüylerden kurtulmayı isterler. Kadınların geçerli olan güzellik standartları ise tamamen pürüzsüz bir cilde sahip olmaktır. Kadınlar en azından ellerindeki, yüz bölgesindeki, koltuk altı ve bacaklardaki tüyleri alırlar.
Güzellik salonları istenmeyen tüylerin alınması için her türlü hizmeti sunarken farklı yöntemleri: elektroepilasyon, photoepilasyon, lazer epilasyonu, sıcak ağda ile epilasyon, krem ve yapışkan bant gibi yöntemler kullanmaktadırlar. Yine de epilasyonu evde yapmak daha uygundur, bu nedenle bazıları epilatörleri tercih etmektedir.
Aslında bu teknikler, eski usul tıraşa göre daha da iyi ve etkili olmasına rağmen, onlar da iyi sonuçları garanti etmemektedirler. Ayrıca, onlar cildinizi tahriş ederek, doğal güzelliğini, yumuşaklığını ve esnekliğini yok ediyorlar. Dudak çevresindeki tüylerin alınmasından sonra kızarıklığa alışık birçok erkek, ile eller ve bacaklardaki yapılan epilasyon sonrası ciltlerindeki yanma ve kaşıntılara katlanmak zorunda kalan kadınlar, artık bu acılara dayanamıyorlar!
ANA SAYFA KREM SAÇ (KIL) ANATOMİSİ SATIŞ ARŞİVİ SATIN ALMAK F.A.Q. KULLANICI YORUMLARI MÜŞTERİ HİZMETLERİ
Doğal olarak merak ediyorsunuz: "O zaman ben ne yapabilirim? Güvenli, ağrısız ve kalıcı olarak nasıl bir epilasyon uygulayabilirim? "
Pekçok kişi etkili bir çözüm buldular.
Crotex kremle. Epilasyon artık eskisine göre daha kolay ve kalıcı!
Biz ev kozmetolojisinde bir atılım gerçekleştirerek, tamamen yeni bir kozmetik ürün yarattık. Crotex krem, kendi verimliliği ile sizi şaşırtacak bir epilasyon aracıdır. Ağrısız ve kalıcı olarak, hiçbir yan etkisi olmadan vücuttaki istenmeyen tüylerden kurtulabilirsiniz. Eğer Sizin epilasyondan beklediğiniz bu ise, o zaman sizin aradığınız Crotex kremdir. Photoepilasyondan, lazer epilasyonundan, ağda ve epilatörden daha etkili olan tüy dökücü yöntemi nasıl bulabildik?
Bizler yüz bölgesindeki ve vücuttaki cildin bakımı alanında gerçek profesyonellerden oluşan biyologlar ve kozmetik uzmanlarından oluşan bir ekibiz. Biz yıllarca araştırmalar yaptık. Araştırmalarımız hem teorik modellemelerden, hem de laboratuarımızdaki pratik deneylerden oluştu. Maddeler ve onların özellikleriyle alakalı deneyler yaptık. Onları karıştırdık ve birleştirdik. Mükemmel bir formül bulmaya çalıştık.
Biz onu bulduk!
Neden Crotex epilasyon için çok uygundur? Eşsiz tüy dökücü krem uygulamadan sonra hemen etkisini gösterir. Yüz bölgesindeki veya vücuttaki cildinize sürdüğünüz zaman kremin içindeki aktif maddeler her kılın köküne etki eder, bu saçın uzama ve gelişmesinden sorumlu saç folikülününün parçasıdır. Elektroliz veya lazer epilasyonu durumunda ise, cihaz bazı tüyleri bırakabilir, bununla birlikte cilt sağlığına olumsuz etkiler yaparak erken yaşlanmaya yol açar.
Crotex sadece sonuçlarını ortadan kaldırmıyor, o nedenini yok ediyor. Bu epilasyon kremi, istenmeyen tüylerin daha fazla uzamasını engeller ve onların dökülmesini sağlar. Ama merak etmeyin, krem hem yüz ve vücut cildiniz için, hem de, genel olarak sağlığınız için de tamamen güvenlidir. Ayrıca artık ağrılı reaksiyonlarınızda olmayacak. Bu yürütülen bütün klinik incelemelerle de doğrulandı.
Bunu okuduktan sonra müşterilerimizin çoğu bu eşsiz tüy dökücü ürününü almak istiyor. Dudak çevresi, eller ve bacaklardaki istenmeyen tüyler sorununu çözdükten sonra birçok erkek ve kadın Crotex’e aşk oldular.
Siz bu mutlu insanlardan birisi olabilirsiniz. Ve Siz sizin Crotex’inizi bitmeden almalısınız. Kremin kullanım süresi çok kısadır (65 gün). Crotex, büyük miktarlarda üretilmesine imkân vermeyen bazı nadir ve eşsiz bileşenleri içerir. Bu nedenle Crotex eczanelerde, ağ ve özel mağazalarda satılmaz.
Ayrıca, ideal epilasyon sırrınız hakkında toplumun bilgilendirilmesini istemiyoruz. Bir sonraki epilasyonunuzun yan etkisiz ve son olmasını ister misiniz?
Sitemizden sipariş ederek, kutusunu aldıktan sonra Crotex kreminiz size böyle bir fırsat sağlar. Artık epilatör veya ağda kullanma zorunluluğunuz kalkar. Bunu tekrar ve tekrar yapmak çok sıkıcıdır! Pahalı bir elektroliz veya photoepilasyonu yaparak, kendi sağlığınızı riske atmayın. Lazer epilasyonu ise özellikle en hassas bölgelerinize ve cildinize zarar verir. Crotex için sipariş verin ve istenmeyen tüylerden kalıcı olarak kurtulun!
Şık bir görünüş ve ipek gibi bir cildin tadını çıkartın! Ona hak ettiği bakımı verin! Sizin Crotex’iniz size, çok şaşırtıcı bir şekilde ihtiyacınız olan kendinize güven duygusunu kazandırır.

kızlar kesinlikle yüzünüze lazer yaptırmayınnnn......:20:
5 sene evvel yaptırdım hemde çok bilinen bi merkzse
yanagımdaki toplam 15 20 tane hafif kalın uzun tüy vardı inceltti sadece
ama diger minik minik hiç dikkatimi bile çekmeyen küçücük tüylerimi tetikledi vede onları büyüttü çoğalttı:ssz:
yüzünüze kesinlikle iğneli yaptırın çok korkunç gelebiir ama başka çare yok
ben böyle kurtuldum,benim gibi paranızı zamanınızı boşa harcamayınn
tekrar söylüyorum yüzünüze lazer yaptımayııınnnnnn

Arkadaşlar bu konuya şöyle bir açıklık getirmek istiyorum görmüş olduğunuz lazer sistemleri ve tüy renginiz bitişi etkileyen en önemli faktördür.
İğneli epilasyon küçük bölgeler için idealdir kesin sonuç alınır sebebi ise kıl köklerine tek tek iğne ile girilip akım verilmesidir.
Yüz bölgesi epilasyonlarında ise cihazlar IPL ve alex türevleri cihazlar olarak çok çeşitlidir.Bu bölge diğer bölgelere oranla inatçıdır geç bitiş bu sebeplidir ama biter ten renginiz kıl tipinize uygun jull ayarları kullanılır ise ve okutulan tüy asla yayma yapmaz yanlış lazer uygulamaları yayma olayını gerçekleştirir.Uygun jull ile girilmemesi gibi .

Arkadaşım bende hastanede yapıyorum banada aynı şekilde dedi, 2.seansıma gidicem alex uyguladı yüzüme burda okadar çok okudumki yayılıo bilmem ne falan benim yayılma olmadı bazı yerlerde çıkmadı bile ama bazı yerlerde eskisi gibi aynı şekilde siyah ve sert çıktı benim yüzümdeki tüyler böyleydi. sert ve kalın siyah çok rahatsızlık veriyordu. Alex iyi gelecek yüzüne dedi ve doğru kullanım önemli dedi yapan uzman.. sen şimdi böyle yazınca seni alıntı yaptım dediğin gibi düzgün uygulama ile alex yüzde başarılı olur mu yoksa uğraşmayayım mı hiç yarın ikinci seansıma gidiyorum

Ben sir agdayla aldırıyorum düzenli olarak inceldi baya ama bitmiyo bioder krem kullanmayı düşünüyorum agdayla birlikte.lazer için olumlu yorumlar çok az ,konu yüz olunca risk almak istemiyorum. Daha kötü olmasını istemiyorum.kullanan var mı acaba bioder krem??ya da fikri olan

Yüze lazer yaptırmayın bencede.Yaptıranlar memnun değil,çoğaldığını söyleyen çok.Lazer diğer bölgelerde işe yarıyor yüzde değil.İyneli epilasyon tek tercih.

ben önce bir merkezde alesander yaptırdım ve üç seansta gayet memnundum. sonra şehir değiştirip başka bir merkeze gitmek zorunda kaldım, beni ikna edip jelli yaptılar. üsterik korkunç bir şekilde önce jiletleyerek! çok emin oldukları için teslim oldum ama çok pişmanım. ondan sonra tüylerin her yere yayıldığını gördüm ve psikolojim bozuldu. tek bir seansla oldu hem de bu. en sonunda da bir merkezin kampanyasına kanıp iğneli'ye başladım. 10 dk 10 dk yapıyorlar ve hakikaten sabır istiyor. ilk zamanlar çok ilgilendiler ama kampanya ücretini ödedikten sonra eskisi gibi ilgilenmediler ve 80dk kalmışken bıraktım iğneliyi de. çok sert olan tüyler incelmiş bir şekilde ama boynum en çok sorun yaşadığım bölge. ve ben uzun bir süredir yüzümü epilatör ile alıyorum :(

kesinlikle ama kesinlikle iyi bir merkeze gitmek gerekiyor. müşterisi ile çok fazla yüz göz olmayan, profesyonel bir yere. ilk gittiğim merkez öyleydi ve öyle bir yeri İstanbul'da bulamıyorum. İstanbul'da her yer müşteri avlamaya çalışıyor sanki!

Ben Tüm vücut Lazere gitmekteyim şimdi sırasıyla makinaları anlatacağım.

Öncelikle kati bir şekilde belirtmek istiyorum kesinlikle yüze lazer uygulamayın. Hiçbir lazer yüze iyi gelmiyor sadece yapıldığında dökülmeler başlıyor fakat aynı tüyler tekrar geri geliyor. Benim yüzüme 3 yıldır denemediğim lazer cihazı kalmadı.

ilk öncelikle IPL Epilasyon cihazına başladım hiç bir etkisi yok tamamiyle para almak amacıyla insanları kandırıyorlar. Buz başlıklı bir lazer dahi denedim.

Daha sonra ütüleme sistemi olan DİODE LAZER kullandım neredeyse 7 seans gittim hiç bir faydası olmadı dökülen tüyler tekrar geri çıkıyordu. Diode lazeri kullanabilmek için yüzümdeki tüylere jilet vurdular o jilet yüzümde sarı olsan tüyleri azdırdı.

Güya uzmanlık sertifikası olan bir bayan yüzüme ALEXANDRITE LAZER uyguladı. Oysaki ALEXANDRITE LAZER yüze katiyen uygulanmaması gereken bir cihazmış. Sarı olan tüyleri tetikliyerek çoğaltıyormuş neredeyse 4 seans yaptılar ve şuan yüzüm berbat bir halde. Gittiğim yer tamamiyle özel ve öyle uyduruk bir yer değil ama uygulama yöntemlerini bilmedikleri için yüzümü mahvettiler.

En sonunda NDYAG LAZER CiHAZINI denediler 4 seans belkide daha fazla o cihaza girdim yatıştırmaktan farklı bir şey yapmadı şimdi yüzümdekiler sakal gibi neredeyse. Özgüvenim kalmadı saçlarımı toplayamıyorum. Şimdi iğneli uygulayacaklar ve 3 senem boşu boşuna gitti. Yüzümdeki ayva tuylerimi sorun yaptım aslında o zaman iğneli uygulansaydı belkide suan bu durumda olmayacaktım.

Şunu bilin kökü sarı olan hiçbir tüyü HİÇBİR LAZER GÖRMEZ. Görür diyen kişiler tamamiyle PARA almak için yapıyorlar.

Bacaklarıma gental bölgeme bu saydığım bütün cihazları uyguladım. Çok az dökülenler oldu yani kimse vücudumun 3 yıldır lazerli olduğunu anlayamaz. Ben lazere başlamadan önce kıllarım için hormon testi yaptırmıştım fakat doktor ırsi hiç bir sorun yok hormonunda dedi. Eğer aklınız varsa hiçbir yerinize lazer değdirmeyin. İğneli eplasyon kökten kurutuyor bir daha çıkma imkanı yok. ama Lazerde daha sonra çıkma ihtimali var.

Bugne kadar bu işi yapan insanları o kadar iyi tanıdım ki. Tatlı dille kolayca ikna edebiliyorlar KANMAYIN.

bende yüz bölgesinden lazere gidiyorum alex makinesi kullanıyorlar 3 seans oldu yaz dönemi olduğu için ara verildi. Benim yüzümün her yeri tüylüydü açıkçası çenem yanak boyun malum genetik faktörlerden herhangi bir hormon sorunu yok. Tüylerim özellikle boyun bölgesindekiler sertleşti ve koyulaştılar yani baya bi gidicem demek oluyor ama yüzümde hep sivilce yaptı ki benim suratımda bi tane bile sivilce yoktu tek kötü yanı bu yoksa pürüzsüz bir cilt için değer. ablam 4-5 senedir gidiyor onunkiler çok sertti başta şimdi boyun bölgesinde önce tüyleri var sadece..

Merhabalar, ben yüzüme lazer epilasyona başlıyacaktım yarın ama yazılanları okuyunca vazgeçtim sanırım, kimisinde işe yaramış ama çoğu insanda yaptırmayın demiş ben uzun süredir ağda yaptırıyorum favori kısımlarındakiler daha sert diğerlerine göre bide çenemdekiler tabiki ama göz çevresinde de var onlarda siyah lakin diğerleri kadar kalın değiller daha tüy formatındalar ama siyahlar, çene ve favori kısımdakiler kıldan hallice he birde beyaz tenliyim. Durum böyle bana tavsiye verebilicek bu durumda önceden yaptırmış birileri varsa lütfen yardımcı olabilir mi? Hiç azalma ve incelme olmuyormu kesin bir çözüm olmadıgını biliyorum ama 10 günde bir ağda yerine 2ay 3 ay rahat edersin demişlerdi bana kafam çok karışmış bir durumda ve bunlardan kurtulmak istiyorum napmam lazım??

Merhabalar, ben yüzüme lazer epilasyona başlıyacaktım yarın ama yazılanları okuyunca vazgeçtim sanırım, kimisinde işe yaramış ama çoğu insanda yaptırmayın demiş ben uzun süredir ağda yaptırıyorum favori kısımlarındakiler daha sert diğerlerine göre bide çenemdekiler tabiki ama göz çevresinde de var onlarda siyah lakin diğerleri kadar kalın değiller daha tüy formatındalar ama siyahlar, çene ve favori kısımdakiler kıldan hallice he birde beyaz tenliyim. Durum böyle bana tavsiye verebilicek bu durumda önceden yaptırmış birileri varsa lütfen yardımcı olabilir mi? Hiç azalma ve incelme olmuyormu kesin bir çözüm olmadıgını biliyorum ama 10 günde bir ağda yerine 2ay 3 ay rahat edersin demişlerdi bana kafam çok karışmış bir durumda ve bunlardan kurtulmak istiyorum napmam lazım??

bende yüzüme yapıyorum sık sık gitmen gerekiyor alex makinesi sertleştiriyor gürleştiriyor ama sık sık gideceğin için temiz oluyor uzun süre gitmen gerekiyor işte sertleşenler kısım kısım bitiyor bazıları inceliyor ama diode lazeri öneririm sana o daha etkili ben alexe paket program aldığım için gitmek zorundayım artık

Ben yüz bölgeme yaptırıyorum komple olarak,şuan yüzde 15 kadar kaldı,onlar da ince.Kesinlikle jilet falan vurulmadı.Ten rengin açık,kıl rengin siyahsa hallolur ama cilt tetikleyebilen bir bölge,yaptırdığın yer önemli. Ben İstanbul'dayım.Yer var önerebileceğim,Tüyler inceldiğinde farklı makina kullanıyorlar,boyun bölgemde kalınlar vardı bir bölgede,onlar ilk 2 seanstan sonra bir daha çıkmadı. Yüze jilete asla ama asla izin vermeyn. Makina görsün diye yapıyoruz diyenlere de inanmayın.

Canım meraba sayfada yorumunu gordumde benımde yuz bolgemde cene altımda asırı derecede kıl seklınde yogun bır sekılde var lazer ıcın korkuyorum ama cok kalın ıgnelıye daha once gıttım sora alex bıraz arttırdı o yuzden cok caresız kaldım dolandırıldım bıkerede guvenılır bır yer varmı bıldıgın ıst avrupa yakasındayım bır de ya resım yuklemeyı bılmıyorum keske yuklesemde ıgnelımı lazermı bırısı yardımcı olsa bu sekılde dısarı cıkamıyorum hep evdeyım:(

Çene altımın fotosunu cekıp gostermek ıstıyorum lutfen tarıf edebılırmısınız cok moralım bozuk:( belkı bırısı lazer onerır cok kalın oldugu ıcın ıgnelıye gıtmek ıstemıyorum:(

bende alt bacağa yaptım yedi seansta bitti ama yüz bölgesi çok sıkıntılı benim çenemin altında vardı on onbeştane onlara yaptırdım fakat yanınıdaki ayva tüylerini uyarmışlar şimdi çenemin altı mahvoldu

okuduklarıma çok şaşırdım ben gidiyorum lazere daha önce alexandrite denen makineye girmiştim o pek sı-onuç vermedi çünkü jilet yaptırıyorlardı ama şimdş diod a gidiyorum ve 3 seans oldu memnunum.....
:nazar::nazar::nazar:

Size tavsiyem sakın alex ile yüzünüzü yaptırmayın,yüzüm mahvoldu oysaki sadece ayva tüylerim vardı sadece kandırıldım,lütfen çok iyi araştırın yoksa çok pişman olabilirsiniz benim gibi

Arkadaşlar ben de 3 yıldır alex'e gidiyorum. Fazlasıyla yayıldı tüyler. Azalma cok az oldu. öZellikle boynumda hiç tüy yoktu ama lazerden sonra yayıldı:(

yüzdeki kıllar çok ine olunca sarartmak için Qswiçth Nd yag diye bir cihaz var ben Ankara life polikliniğinde ondan yaptırıyorum kıllar dökülmüyor amam sararıp inceliyor en azından bu artırmıyormuş

Back