arkadaşlar yüzüme alex ile yaptırdım cumartesi ama şuan küçük küçük çıktılar bile jiletle alınmış gibi resmen dökülcek demişti dökülmedi nasıl dökülcek bunlar yaa :S
elif, merak etme 15 gün içinde hepsi dökülecektir. ben de nisan ayında alex ile çene bölgesine başladım. tenim beyaz, tüylerim de tüy değil resmen kıl idi. siyah ve kalın... ilk seans sonrası ben de senin gibi telaş yapmıştım. bildiğin traşlanmış gibiydi. ancak yapan kız böyle olacağını ve korkmamamı söyledi. nitekim öyle de oldu, 15-20 gün içinde döküldüler, dökülmeyenler de çekince elime geliyordu hemen.
nisandan bu yana toplam 4 seans gittim ve her seansta daha iyiye gitti durum... son iki seansdır kontrol seansına da gerek duymuyorum.
şimdi geleyim yüze lazer uygulaması ile ilgili görüşlerime. belki başlayacaklara bir fikir vermiş olurum. daha önce yazacaktım ama sonuçları görmeden bir şey söylemek istemedim.
ben yine de ısrarla eğer teniniz beyaz değilse ve kıllarınız yoğun, kalın ve siyah değilse lazere, özellikle de alex.e bulaşmayıp, güvenli bir yerde iğneli epilasyon yaptırılması taraftarıyım. (ben de iğneliye başlayacaktım, buradan güvenilir isimler de aldım, ancak o ara şehir değiştirmek zorunda kalınca bu seçenek yattı.)
kıllardan çok bunaldığım için gözümü karartıp mecbur alex.e başladım. yapan kişiyi özellikle tembihledim, kapatarak ve sadece kalınlara atış yapması için... şimdilik geldiğim noktadan memnunum.
ancak 'alex yayılma yapıyor ve ince tüyleri uzatıyor mu' diye sorarsanız, evet böyle bir etkisi olabilir, çünkü kalınlar incelirken, arada grimsi ince tüylerim oluştu gibi. sanırım ayva tüylerine alex yaptırıp, böyle bir sonucu alanların şikayet ettiği nokta da bu haklı olarak. fakat benim gibi çok kalın kıllarla başlayınca gri tüylere o kadar takılmıyorsunuz.
kısacası normal bir yüzün alex ile başlaması yarardan çok zarar getirir; kıl yapısının başta söylediğim gibi olması lazım. hatta ben de maksimum 1-2 seans daha gidip alex.i sonlandırmayı düşünüyorum. ütüleme lazer diye bir teknoloji varmış, henüz tam araştırmadım ama incelenler için onunla devam edeceğim sanırım, hatta bu konuda bilgisi olan varsa, paylaşırsa sevinirim.