• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon yüze lazer uygulaması yaptıranlar

ben kol altı ve genital de lazer yaptırdım çok memnunum ama bıyık bir türlü bitmiyorda azalmıyorda anlam veremiyorum hemde okadar çok gezdimki kocaelindeki bütün yerleri gezmişimdir :) sonunda karar kıldım ama bu seferde tüylerim ince olduğu için alamadılar :(

İlk ağda sonra 4 seans Alex sonra 9 seans nd yağ 15 seans ipl ve en son diod lazere geçtim en iisi bu ama yine bitmick

bir yıla yanaştı kız 4 seansa biter demiştii.. bitmio bitmiooo ve bitmio...cok sinir bozucu bişey pişmanım...:\

lazer seanslarınız uzuyorsa ve eğer sorunlu bölgeniz yüz, kol ve uyluk üst kısımları göbek göğüs gibi ekstrem yerlerse yani kadınlara has olmayan bölgelerse lazere suç bulmak yersiz... hirşutizm olabilirsiniz kadın dogum uzmanına görünmenizde yarar var. ben yüz bölgeme tedaviyle birlikte lazer yaptırdım tabi sizin gibi bi 5 seans hastalıktan habersiz gittim bitmedi hiç. ardından bi kaç kez gittim ve suan kıl tüy sorunum yok :)

kızlar yüzünüzdeki tüyler ince ise kesinlikle lazer yaptırmayın,bunu 8 seans yaptırmış biri olarak sölüyorum...
Lazer yanaklarımdaki tek tük olan kılları çogalttı.kısa tüyleri kesinlikle tetikliyo...dünyann parasını verdim üstelik...
1 senedir iğneli epilasyona gidiyorum,şimdi tek tük ince tüylerim var
lazer yaptırırken kesinlikle iğneli yaptırmam hemde yüzüme diyodum ama mecbur kaldım...
çenemdeki kalın kıllar gitti ...geri birsürü uzun uzun tüyler bıraktı
siz siz olun güveneceniz bi yer bulun yüzünüzü oraya yaptrn,tabi iğneli epilayona

Bu arada msj yazdıktan sonra,altta lazere gittim yerin reklamı çıktı....
Sözde çok güvenli biyer,

epiderm lazerden bahsediyorum:47:

Benim yüzümdeki tüyler çok kalın ve siyahtı, tenimde beyaz.alexandrite lazere başladım 20 gün oldu, bugün ilk kontrol seansına gittim.Kalan birkaç tüy için atış yaptılar.Ama ben neredeyse hergün tüyleri alıyordum öncesinde , yüzüm çok kötü lekeli olmuştu ve batıklar vardı. en azından 20 gündür rahatım yüzüm daha düzgün görünüyor.

Son düzenleme:
ben kol altı ve genital de lazer yaptırdım çok memnunum ama bıyık bir türlü bitmiyorda azalmıyorda anlam veremiyorum hemde okadar çok gezdimki kocaelindeki bütün yerleri gezmişimdir :) sonunda karar kıldım ama bu seferde tüylerim ince olduğu için alamadılar :(

acaba kocaelinde nerede yaptırdınız?

selam kızlar teyzemin tüylerden yana sorunu var çocuğu olmadığı için tedavi gördü bu tedavilerin sonucunda çene bölgesinde siyah tüyler çıktı bayağa rahatsız oluyor bu durumdan sadece çene bölgesine yaptırcak bu işlemi çevremizde lazeri çok iyi dediler sizce olumlu sonuç verirmi:31:

sir ağda yüzünden coşan çenemdeki tüyler için çok araştırdım, lazeri kimse tavsiye etmedi. uzun zamandır iğneliye gidiyorum (arada yurtdışında oldugum için ara vermeme rağmen), biraz azalttı ama hala bitmedi. 10-15 seans da çare olmadı aslında biraz da korkmaya başladım hiç geçmeyecek mi diye. hormon testim de sorunsuz.

benim sorunum çok sert ve siyah tüyler olmasına rağmen tüylerin dibinin sapsarı olması. hem o yüzden lazer olmaz dendi hem de yüze zaten önerilmiyormuş.

selam kızlar teyzemin tüylerden yana sorunu var çocuğu olmadığı için tedavi gördü bu tedavilerin sonucunda çene bölgesinde siyah tüyler çıktı bayağa rahatsız oluyor bu durumdan sadece çene bölgesine yaptırcak bu işlemi çevremizde lazeri çok iyi dediler sizce olumlu sonuç verirmi:31:

evet verir bu cihaza ve uzaman bağlı ve keisnlikle herhangi bir şey le tüyleri almayınız kısaltma yapınız sadece yüz bölgesinde

yeni ürün gördüm hair off diye kullanan varmı geçici çözüm ama
Hair Off Facial Buffer - Yüzdeki Tüyler İçin Doğal Tüy Dökücü

• 1 Üründe 3 Fayda – Tamamen Doğal Tüy Dökücü
• Yüzdeki tüyleri giderir
• Cildi nazikçe canlandırır
• Yeni tüyler daha yavaş ve görünmez bir halde uzar

Hair Off eşsiz ve tamamen doğal bir tüy dökücüdür. Erkekler tarafından da kullanılabilir. Diğer geleneksel tüy dökücüler gibi olmayıp, kimyasal madde içermez, yapışkan bantlar yoktur ve acısızdır. Acı verici cımbız kullanmaksızın göze hoş görünmeyen yüz tüylerine güle güle deyin.

Hair Off ile yüzünüzdeki istenmeyen tüylerden masaj yaparak nazikçe kurtulurken, cildinizi yeniden canlandırın ve tüylerden arınmış, ipeksi yumuşaklıkta bir yüze sahip olun. Dahası var! Hair Off ile tüylerinizin çok daha uzun bir zamanda çıktığını ve çok daha az farkedilir olduğunu hissedeceksiniz. Hair Off’un Dünyadaki milyonlarca kadının sırrı olduğuna şaşmamalı!

Hızlı ve kolay rutüşlar için istediğiniz yere taşıyın. Hair Off ile mükemmel ve ipeksi bir yüze sahip olun.
Mesaj düzenleme Paneli Alıntı ile Cevapla

canlar ben lazer epilasyona gidiyorum yüzüm için. Ama uzayıp kendiliğinden dökülmesi gerekiyormuş. Ama uzun olunca da kötü duruyor nasıl sakladınız siz acaba?

Yüz için lazerin çözüm olmadığını herkes biliyor artık. Bence iyi bir iğneli epilasyoncu bulun ve yaptırın arkadaşlar. En kesin yolu bu.

canlar ben lazer epilasyona gidiyorum yüzüm için. Ama uzayıp kendiliğinden dökülmesi gerekiyormuş. Ama uzun olunca da kötü duruyor nasıl sakladınız siz acaba?

canım bana özelden mesaj atmışın ama beni mesaj atma yetkim yok .
burdan cevap vereyim. ben kısaltıyordum uzayan tüyleri ,
sadece kökünden almayacaksın kısaltmakta sakınca yok demişlerdi.

arkadaşlar yuze bende başladım daha dun bende yazıcam deneyimlerimi yalnız burada arkadaşlar bitmedi yayıldı fln yazmış benim bir arkadaşım yaptırdı 2 sene önce 2 ayda bir fln gitti şimdi hiçbişey yok yuzunde tek tuk çıkıo onda da arada gidip 10 tlye yaptırıo oraları yani nasıl bu kadar yayılıo onda nasıl yayılmamış anlayamadım?

Arkadaşlar ben arkadaşımda birebir gördüm ya kız beyaz tenli ve simsiyah tüylere sahipti şimdi tek tük kaldı yüzünde onun bitti sizin nasıl bitmiyor anlamadım ben uygulama hatasımı bende beyaz tenliyim ve yüzümdekileri görseniz jilet fln vurmama rağmen erkek tüyü gibiydi bende alex e başladım ama bana kesinlikle jilet fln vurma dedi kadın bende vurmadım oda jiletsiz lazer uygulaması yaptı bende bikaç aya yazarım size neler olduğunu umaırm yayılma olmaz.

arkadaşlar yüzüme alex ile yaptırdım cumartesi ama şuan küçük küçük çıktılar bile jiletle alınmış gibi resmen dökülcek demişti dökülmedi nasıl dökülcek bunlar yaa :S

Back