• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon yüze lazer uygulaması yaptıranlar

Ben az önce çekeyim dedim bi kaç tane geldi ama bazıları hala çok sert çekince gelmiyor hele çenem:50:
Kessem neyle kesicem çeksem gelmiyor e uzuyor gün geçtikçe öyle dolaşamam elim çenemde erkek gibi çene sıvazlıyorum :ssz:

Ben az önce çekeyim dedim bi kaç tane geldi ama bazıları hala çok sert çekince gelmiyor hele çenem:50:
Kessem neyle kesicem çeksem gelmiyor e uzuyor gün geçtikçe öyle dolaşamam elim çenemde erkek gibi çene sıvazlıyorum :ssz:

ince uçlu makaslar varya canım nakış makası diyorlarmış onlarla kesebilirsin. birazda sabır ediceksin 5 günde dökülmüyorlar hemen alttan siyah cıkınca kendine atması lazım tüy.

kızlar bn yüzüme göbek bölgeme igneli epilasyon yaptıyorum cok iy sonuçlar aldım. artl yzümdeki iki tüy için gdiyorum:46: lazerde tüm vücuda yaptıryorum ama sakın olaki sz yaptırmayın para tuzağı. bn lazeri bıraktım. ileriye yönelik dşünülrse kanser riskini artırıyor:25:

ben gezdim canım o şekilde. bol bol pudra sürdüm:(( çok kötüydü gerçekten. Seansa gıdelı 1.5 ay oldu hepsi çıkmadıgı için 2. seansa almadılar. Hepsinin çıkmasını bekleyin dediler. İlk gittiğim güne nazaran az çıktı ama gene de siyah siyah çenem şu anda. Ben de kesemıyorum çünkü uzaması lazım seansa gitmem için. Ya sabredicez ya da eskisi gibi elimizde cımbız hergün alıcaz çenemizi:((

ben 2 yil lazer yaptirdim yuzume bazen cikmiyordu 3 ay kadar, sonra yeniden firliyorlardi. hem param ziyan oldu hem de yuzumdeki tuycukleri de kila cevirdi lanet olasi lazer. en sonunda da dediler ki bu son olsun sen igneliye git zaten bu tuyler ince lazer gormez bunlari... kadini tokatlayasim gelmisti. hungur hungur agladim resmen eve gidene kadar...

sonra igneliye gittim 1 seans yaptirdim canim cok yandi evet ama yarisindan cogu bitti bir daha hic cikmadi. sonra tasindigim icin 1 yil gidemedim kalan tuyleri sararttim. gecen ay tekrar oraya gittigimde kalanlari yaptirdim 20 dakika surdu ve bitti cok sukur. gittigim yerde benim gibi lazerden gelme cok kisi vardi lazere beddua eden :) keske en bastan igneliye gitseymisim aptal kafamin cezasini cektim yillarca yok yere sakal biyik ugrasarak. simdi lazer lafini artik duymak bile istemiyorum o kadar nefret ettim

ben 2 yil lazer yaptirdim yuzume bazen cikmiyordu 3 ay kadar, sonra yeniden firliyorlardi. hem param ziyan oldu hem de yuzumdeki tuycukleri de kila cevirdi lanet olasi lazer. en sonunda da dediler ki bu son olsun sen igneliye git zaten bu tuyler ince lazer gormez bunlari... kadini tokatlayasim gelmisti. hungur hungur agladim resmen eve gidene kadar...

sonra igneliye gittim 1 seans yaptirdim canim cok yandi evet ama yarisindan cogu bitti bir daha hic cikmadi. sonra tasindigim icin 1 yil gidemedim kalan tuyleri sararttim. gecen ay tekrar oraya gittigimde kalanlari yaptirdim 20 dakika surdu ve bitti cok sukur. gittigim yerde benim gibi lazerden gelme cok kisi vardi lazere beddua eden :) keske en bastan igneliye gitseymisim aptal kafamin cezasini cektim yillarca yok yere sakal biyik ugrasarak. simdi lazer lafini artik duymak bile istemiyorum o kadar nefret ettim

truly, iğneli epilasyona toplam iki seans gitmekle mi kurtuldun tüylerinden, yoksa ben mi yanlış anladım canım... eğer öyleyse süper birşey bu. ya da daha öncesinden lazer ile kökleri zayıfladığından mı bu kadar çabuk bitti acaba ?

arkadaşlar sanırım kılın yapısı ve cildinize ve lazerin çeşidine göre başarı faktörü değişiyor... ben çeneme yaptırdım 6 sene önce... tam lise son sınıftaydım ve ergenlikle birlikte hormon bozukluğu yüzünden çenemde kıl problemi yaşadım...alexandirite lazere gittim ve bende çok başarılı oldu...ilk seanstan sonra 6 ay çıkmadı....sonra 3-4 ay arayla gittim 6-7 seans kadar ve allaha şükür çok bende başarılı oldu...3 yıldur gitmiyorum lazere ve tek tük çıkıyor...onu da zaten kuaföre gittiğimde aldırıyorum hiç problem olmuyor... bence alexandirite lazer diğer lazer türlerinden daha kesin avantajlı...çünkü seanstan sonra direk tertemiz oluyosan dökülmesini beklemek zorunda kalmıyosun...uzunca bi süre tertemiz geziyosun...

herkese selam

agustos ayında bir sene olacak yüzüm için diod lazere baslayalı.hala gıdıyorum azalma oldu fakat sankı bitmeyecek gibime geliyr.Bende oyle kalınlasma vs.olmadı yuzum baya rahatladı kalın kalında cıkmıyor.bu arada esmer tenlıyım ve yuzumdekı tuyler cok sert olmamasına rahmen lazer ısınları goruyor zamanla dereceyı yukseltmelerı gerekıyor yoksa tuylerı gormemeye baslıyor ısınlar ve sureklı 50 faktor gunes kremını de ıhmal etmemek gerekır yoksa tuyden kurtulım derken korkunc lekelere sahıp olabılırsınız.

arkadaşlar sanırım kılın yapısı ve cildinize ve lazerin çeşidine göre başarı faktörü değişiyor... ben çeneme yaptırdım 6 sene önce... tam lise son sınıftaydım ve ergenlikle birlikte hormon bozukluğu yüzünden çenemde kıl problemi yaşadım...alexandirite lazere gittim ve bende çok başarılı oldu...ilk seanstan sonra 6 ay çıkmadı....sonra 3-4 ay arayla gittim 6-7 seans kadar ve allaha şükür çok bende başarılı oldu...3 yıldur gitmiyorum lazere ve tek tük çıkıyor...onu da zaten kuaföre gittiğimde aldırıyorum hiç problem olmuyor... bence alexandirite lazer diğer lazer türlerinden daha kesin avantajlı...çünkü seanstan sonra direk tertemiz oluyosan dökülmesini beklemek zorunda kalmıyosun...uzunca bi süre tertemiz geziyosun...

ben de bu işteki başarıda bünyenin çok etkisi olduğunu düşünüyorum (tabiki makinenin uygunluğu ve yapanın işinde ehil olması da önemli)... mesela genel kanıya göre hormon bozukluğu olan ve henüz ergenlik döneminde olan bir kişinin cevap alması zor diye düşünülür, ama sen cevap almışsın, ne güzel... bazen de hormonal hiçbir problemi olmayan kişilerde artışa sebep olabiliyor... insanlar bu yüzden tereddüt ediyor.

ben de 6 sene önce çene bölgesine 3 seans alexandrite yaptırmıştım, yaptırdığım süre içinde çok rahattım (üstelik söylenenleri tam olarak da yapmamıştım, seans aralarında yine cımbıza sarılıyordum, seanslara vaktinde gitmiyordum vs) ama sonra şehir değiştirmek zorunda kaldığım için devam edemedim, o nedenle geri çıktılar... ben yine yıllardır cımbızdır, ağdadır devam ettiğim için çene bölgem tekrar berbat bir hal aldı, ama bunun lazerle ilgisi olduğunu düşünmüyorum, tamamen benim çene bölgemi hergün kurcalamamla alakalı... fakat yine de yüzüne ilk defa epilasyon yaptırmayı düşünenler için lazer epilasyon yerine iğneli epilasyon daha iyi sanırım...

lazer gerçekten işe yarıyor mu???? ben korkuyorum. sonuçta bilmediğim şeyyy.....

hangi bölgene yaptırmayı düşünüyorsun canım bilmiyorum ama yüz bölgesi için düşünüyrsan, hem kendi deneyimlerimden hem de çeşitli platformlarda (yerli, yabancı) okuyup araştırdıklarıma dayanarak söyleyebilirm ki, yüz bölgesinde memnun OLMAYANLAR, olanlardan sayıca epey bir fazla... yüz, hormon değişimlerinden en çok etkilenen bölge olduğu için böyle sanırım...

eğer yüz bölgesi gerçekten başedilemeyecek durumda ise, tenin beyaz, kıllar sert, kalın ve yoğun ise o zaman lazerin hakkını da yememek lazım (alexandrite için konuşuyorum). belki bu durumda birkaç seans lazerle siyah kıllara atış yapılıp sonra hemen iğneli ile devam edilebilir...

ama eğer yüz bölgesindeki kıl yapısı yukarda bahsettiğim gibi değilse o zaman lazere hiç bulaşılmaması ve direkt iğneli ile halledilmesi görüşündeyim.

Vücut bölgesi için düşünüyorsan, burda durum tam tersi, cevap alanlar, alamayanlardan daha fazla...

truly, iğneli epilasyona toplam iki seans gitmekle mi kurtuldun tüylerinden, yoksa ben mi yanlış anladım canım... eğer öyleyse süper birşey bu. ya da daha öncesinden lazer ile kökleri zayıfladığından mı bu kadar çabuk bitti acaba ?

yani tek tuk aralarda var ama genel olarak evet 2 seansta bitti gibi birsey. tek tukleri zamanim olunca gidip toplaticam. daha 1 seanstan cogu gidiyor bir daha hic cikmiyor, cekilen aciya fazlasiyla deger bence. hem ben anestol/emla falan da kullanmadim evet aciyor ama dayanilmayacak gibi degil. lazer bence cok riskli tuylerin ince oldugu yerde. bikini bolgesi falan ben de lazer dusunurum ama yuz asla

arkadaşlar diyot lazer varmış bizim buradaki merkezde. telefonla bilgi almaı denedim oralı olmadılar. okudum makalelerden acısı çok oluyor diyorlarmış doğru mudur? bir de kanser riski oluyor mu?

özellikle yüze yaptırırken çok dikkat edin diyorum bir arkadaşım yaptırdı ve şuan hem daha çok arttı hem de yüzünden kırmızı lekeler kaldı ve 6 aydır geçmedi yaptırılan yerin kalitesi çok önemli

arkadaşlar ben genital de yaptırdım ve oradan da çok memnunum... tamamen bitmese de yüzde 80 bitti... biraz pahalı bi yol ve itiraf etmeliyim ağdadan çok daha fazla acıyor ama benim bünyeme yaradı lazer... hem yüzümden hem genitalden olumlu sonuçlar aldım alexandirite ile :))

bende 3 yıldan berı yaptırıyorum ıncee ınce arttılar lazer kesın çözüm degıl... birde bu ürünlerden kullanan oldu mu hiç ?

Back