- 26 Ağustos 2014
- 2.027
- 2.989
- 133
- Konu Sahibi Ocimum basilicum
-
Yüzde lekelenme icin diyorlar. Çil gibi ama daha buyuk belli belirsiz benekler oluyor. Genelde kız bebege hamile olanlarda görülür. Kız bebek annenin güzelliğini alır derler (anneyi çirkinleştirir manasında).Kızlar 11 haftalık gebeyim, Allah isteyen herkese nasip etsin inşaallah.. :)
Hamileliğimde; yüzümde ve göğsümde küçük küçük sivilceler çıktı. Normal yani.
Neyse bugün gittiğim kalabalık bir misafirlikte; "anaaa yüzüne çığ düşmüş senin kuzum" diye bağırdı yaşlı bir teyze ve direkt okuyup üflemeye başladı. :) Soramadım da ayıp olur diye. Korktum da.
Benim ki dert değil de merak. Yüze çığ düşmesi nedir kızlar? Hiç duydunuz mu?
Yok canım iki gebelik geçirdim hiç duymadım çok şükürAnlamını biliyor musunuz çok merak ettim
Korkma sen kucağında melek taşıyosun Allah korurDaha neler duyacağız bakalım. :) ürktüm valla :)
Leke yok da küçük küçük sivilceler var. Evet, çirkinleştim. Teyze ondan bahsetti o zaman. Ama okuyup üflemeye başlayınca ürktüm valla. :) kızım mı olacak acaba.Yüzde lekelenme icin diyorlar. Çil gibi ama daha buyuk belli belirsiz benekler oluyor. Genelde kız bebege hamile olanlarda görülür. Kız bebek annenin güzelliğini alır derler (anneyi çirkinleştirir manasında).
Benim de alnımda leke olmuştu.
Tabi bu bilgilerin genel geçerliği yok.
Şimdi benim de çenemde var öyle ama ne bileyim regli zamanı olur ya öyle gibi geldi banaLeke yok. Sadece ufak ufak sivilceler var.
2 kızım var bend3 olmadı galiba bende alacak bi güzellik bulamadıYüzde lekelenme icin diyorlar. Çil gibi ama daha buyuk belli belirsiz benekler oluyor. Genelde kız bebege hamile olanlarda görülür. Kız bebek annenin güzelliğini alır derler (anneyi çirkinleştirir manasında).
Benim de alnımda leke olmuştu.
Tabi bu bilgilerin genel geçerliği yok.
kendisi doktor muymuş :))Kızlar 11 haftalık gebeyim, Allah isteyen herkese nasip etsin inşaallah.. :)
Neyse bugün gittiğim kalabalık bir misafirlikte; "anaaa yüzüne çığ düşmüş senin kuzum" diye bağırdı yaşlı bir teyze ve direkt okuyup üflemeye başladı. :) Soramadım da ayıp olur diye. Korktum da.
hamileler icin eczanelerde Solenta Pregna var ben onu kallandim..Kızlar 11 haftalık gebeyim, Allah isteyen herkese nasip etsin inşaallah.. :)
İlahi2 kızım var bend3 olmadı galiba bende alacak bi güzellik bulamadı
Neden öyle bişey yapmış ben de anlam veremedimLeke yok da küçük küçük sivilceler var. Evet, çirkinleştim. Teyze ondan bahsetti o zaman. Ama okuyup üflemeye başlayınca ürktüm valla. :) kızım mı olacak acaba.
Benim hamileliğimde vücudumun her tarafında koca koca et benleri çıktı. O teyze beni görse direk çarpılmışsın derdi herhalde :)))
Salak salak koca karı lafları işte. Bi bitmediler!
Evet aynen öyle minik minik pütür pütür, özellikle alnımda ve çenemde. Kaşınıyor da.. :) baya bir çirkinleştim yani.. :) Teyze mi benden korktu ben mi teyzeden belli değil :)Bende de o zamanlarda olmuştu. Minik minik pütürler böyle ufaktan alerjiymiş gibi. Annemin arkadaşı olan bir teyze hamileyim diye herşeyi yeme kızım pörtlemiş cildin aaa aaa, cips falan mı yedin sen demiştibilimsel teyzeymiş o aslında. Sonra elmacık kemiğimin altında sanki kontur yapmışım gibi aslında hoş duran lekelenme oldu her iki taraftada. Doğumdan sonra hafif kaldı, yüzümü zayıf gösteriyor. Bu arada kızım oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?