Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba hanımlar. yüzdeki tüyler için önerisi olan varmı? cok fazla yok ama yüzümdeki bazı tüyler siyah ve tabiki kötü duruyor. ağdayla yada cımbızla almak tüyleri artırırmı ve tüy sarartıcı kullanan varmı yüze uygulandığında bir sorun olur mu?
cvp verdiğiniz için teşekkür ederim öncelikle :) peki epilasyonla ne kadar sürede geçiyor ve iz kalma gibi bir sorun oluyormu
buzlu epilasyanın fiyati nasıl peki. iz kalmasından korkuyorum ben. birde siz hangi şehirdesinizRica ederim:) Ben üç senastır gidiyorum öyle gözle görülecek bir ilerleme göremedim henüz. Aylık gidiyorum. Birkaç senasta biter demişlerdi tüyler zayıf olduğu için ama bakalım görecez. İz kalma durumu olmadı çok şükür. İğneli epilasyonda var ama o biraz daha pahalı sanırım ve ağrısı daha çokmuş.
İz kalması için bayağı yakmaları lazım. Eğer öyle bir korkunuz varsa iple aldırmayı deneyin bence. Senası 50 Tl canım. Bu arada Adanada yaşıyorum.
aynı şehirdeysek sizin gittiğiniz yere gideyim diyecektim :) ama değilmişiz :) iple alınıncada artarmıki :/ buzlu epilasyon yapan yerleri aratırayım en iyisi :)
epilasyon daha iyi tabi kökten çözüm:) tekrar teşekkür ederim :)İple pek sorun olmaz düşüncesindeyim. Aslında ben kuaföre iple aldırmak için gitmiştim. Onlar da lazer yapalım kökten çözüm olsun dediler. Tabi onlar para için dediler biliyorum:) ama bana da mantıklı geldi yaptırdım. Çene altında bayağı tüylenmem var benimde. O yüzden çok rahatsızdım. Sonra faul kısımları için de yaptırdım. Ne kadarda olsa rahatsız ediyordu beni. Bakalım sonucu görecez:) ama sen iyice araştır canım.
canım istenmeyen tüyler de yeni bir konu açıılmıştı limon tuz istenmeyen yüylere çare bulduk diyye ben bugün onu denicem benımde yüzümde tüy çok fazla istersen sende oraya bir gözat
bende bugün gördüm onu. aklıma takıldı mesela yüzdeki ayva tüylerini almadan limalu tuzu sürsem yine etkisi olurmuki