yüzdeki tüyler

hüüreem hamam otu yagına ıyı dıyorla agda sonrası denedınızmı

iğneli iz mi bıraktı arkadaşınızda ? bide ip kalınlaştırmazmı?:26:

makinayla almak kalınlaştırıyor.lazer yayıyor. iple nasıl alınır yüzdeki zor bölümler bilmiyorum.ben şu an ağda ile alıyorum ama sarkma olasılığını hiç düşünmedim uzun vadede. aman ne bitmez çilemiz var ya kadın olmak çok zor zaten lazerde uzuuun yıllar gitmek gerekiyor en zor biten bölge yüzdür vücutta çünkü

1. sarartabilirsin (hazır satılan sarartıcılarla veya oryalle)
  2. iğneli epilasyon yaptırabilirsin (senelerce bir daha çıkmaz)
  3. iple aldırabilirsin (cildini tahriş etmez sir kadar ama biraz acılı bir yöntem)

canım diot ütüleme diye bir yöntem var.lazere göre daha acısız daha.kesin çözüm.
ben ''sesu tüy sarartıcı''ile sarartıyorum.bir dene hiç yokmuş gibi oluyor.

alexander ın yüz için çok tehlikeli olduğu söyleniyor yaptıran arkadaşlarda çok pişman artma ve olmayan bölgelerde tüylenme olduğunu belirtiyorlar bilgilerimize :)

onun tüyleri daha belirgin bana göre sert olmasına rağmen iz kaldı yüzünde , benimki belli belirsiz tüydü , siyah sertleri daha kolay görüyor lazer daha kolay gidiyor diyorlar ama o çok fazla denedi, iğneli de denedi iğnesizde, ne azaldı ne yok oldu birde üstüne iz kaldı, en bilindik en pahalılarına gittiği halde, kaç salon değiştirdi , bi kez gördüm çenesi mosmor , ne oldu dedik bişy mi oldu, yok dedi yaptırdığım lazerden oldu dedi, çok yakından baktık resmen derinin altından siyah kıl yatay uzamış gidiyordu, ve bi sürü , oda uzaktan mor görünüyor, mahvoldu yüzüm dedi, bende düğün öncesi çok araştırdım , en iyi olanlara da gittim kliniklere de, kimisi öyle anlatıyorki gitcek bilmem şu seansta felan, sonra cildiyeye gittim sordum , ordaki dr. dediki senin tüylerin cansız ,zayıf , yalan söylemişler bu şehirde onu görecek cihaz yok ki , nası yok etceklermiş dedi, mesala çenende gider yanağında yoktur ordan çıkar tetikler bunu söylemezler dedi, sonra bana benim cildime ve tüyüme uyan lazer cihazının adını yazıp verdi, başka şehirde denk gelirse bulursan makinası mutlaka bu olcak dedi, diğerleri hep işin ticaretinde dedi, sonra en iyi dedikleri salona gittim dr. yapıyormuş lazeri ona yaptırcaktım o da açıkça dedi, tüylerin zayıf ama bu çabuk geçicek anlamına gelmez 8-9 seans sürer dedi , sert olsa daha çabuk giderdi dedi, ayrıca bi yerinde azalır olmayan biyerde çoğalabilir garantisini veremeyiz deyince lazeri aklımdan tamamen sildim, en azından yüzüm için, yaptırsam bile sadece diz altı bacak kısmına yaptırrım artık , tüy sarartıcı kremler besliyor sakın kullanma, boyuyor , sarı ve uzun uzun görünüyor iğrenç oluyor :)
sir ağda güzel ama dediğim gibi sarkma ve lekelenme yapabiliyor , bana göre en iyi çözüm artık ip ve limon , ben artık bunu kullanıyorum , ileride cildim sarksın istemiyorum , çok sakıncalıymış , renk pigmentlerini de deforme ediyor, o yüzden bıraktım , limonu da tüm temizleme sütlerine felan tek geçerim , burda çok okuyordum ama yapmıyordum bi kaç kez denedim , gerçekten mükemmel, hem tüylere hem lekelere ve gözeneklere, 3 kez sürmüştüm lekelerim geçti , sıkılaştırıyor hemde .
kısacası o sert kıllı arkadaşımda işe yaramadıysa bende hiç yaramaz diye lazeri asla düşünmüyorum, kızın yüzü mahvolduğuyla kaldı ,
sarartıcı besliyor, normal agda besliyor şekerli old. için, sir güzel ama sarkma ve leke riski var, cımbız sertleştirir, ayrıca ağda sıcak olunca cilt yanıp yine leke kalıyor , yada güçlüyse ağda derini yoluyor leke kalıyor, artık bana göre ip en cazip , karar senin canim tAbiki.

limonu nasıl sürüyorsun? limonun suyunu sıkıp direk öyle sürüyor musun? yoksa sulandırıyor musun?

limonu nasıl sürüyorsun? limonun suyunu sıkıp direk öyle sürüyor musun? yoksa sulandırıyor musun?

tüyleri aldıktan bi 15-20 dk sonra limonu 2ye kesip sürüyorum, başta hafif yakıyor ama bence dayanılmayacak gibi, abartılacak bi acı değil, hafif batma tarzında oluyor sonra geçiyor hemen, ağdaya dayandıktan sonra o hiç geliyor :) ipte bana göre ağdanın acısının yanında hiç bişy , hatta bi keresinde limon suyunu deniz tuzuyla karıştırıp ağda sonrası sürmüştüm yüzüme , çok çok geç çıkmıştı tüyler, deniz tuzu almayı unutuyorum çok ta önemsemediğimden , o yüzden sadece limon sürüyorum .

arkadaşım ip mi kaldı limon mu hangi devirdesin sen kalıcı bir çözüme ihtiyacı var arkadaşın ve tek kalıcı çözüm iğneli epilasyon. Bende çok çektim kıldan tüyden yüzdeki çileyi benim kadar bilemezsiniz iğneli yapılıyor şimdi yüzüme vücuduma da lazer yüze lazer yapılmayacağını artık hepimiz biliyoruz ama ipti limondu bunlar 50 sene öncede kaldı. Ayrıca limon cildi mahveder bence sende vazgeç yüzüne sürmekten.

ağda değil de lazeri öneririm, ben de gidiyorum çok etkili oldu hatta bitmek üzere...
ömrün boyunca yüzündeki tüyleri aldırmak çok zor olur, ben de bir süre aldırdım iple, ağdayla
ama bi süre sonra bezdirici oluyor

ne alakası var şimdi bunların devirle çağla, lazer yaptırınca çağdaş mı olunuyor ???????? yada yaptırmayınca bağnaz mı kalınıyor ?? lazer yaptıramadığımızdan yada bilmediğimiz den yaptırmıyoruz sanıyorsunuz ??? yada tek bilen siz misiniz ??? size neden yaptırmadığımı açıklamakla zaman kaybetmeyeceğim , 50 yıl öncesini bilmediğim için bişy diyemeyeceğim ama siz iyi bildiğinize göre 50 yıl öncesinden geldiğinizi kabul ediyorsunuz demek, yapacak bişy yok
arkadaş yapıp yapmakta zaten özgür o fikrimi sordu ben cvpladım , sizin rahatsız olmanız neyin nesi anlamayamadık

sinirlenecek bir şey yok arkadaşım iyi bir şey yapıyormuşsun gibi yanlış şeyleri insanlara önerme iyi günler.

lazerin incecik tüyü görmeyeceği aşikar ama iğneliden umutluydum ya neyse en iyisi hiç ellememek beterin beteri var :/

iğnelide çok acıtıyor diyorlar :26:

dayanamayıp ağdayla aldım kızlar favori mavori kalmadı ama inşallah bir daha çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…