- 22 Ocak 2010
- 1.268
- 335
- 323
- Konu Sahibi Nisan.umut
-
İple kuaföre aldirsan alnında ise sadece
sirle alsam ama yüzüme zarar vermeseyokmu öyle bişey
küçüklüğümde yaptıgım bi yaramazlık sonucu benimde yüzümde tüyler var basta cok rahatsız oluyordum 2 seans lazer epilasyon yaptırdım fakat cok hassas bi tenim var lazerden sonra cok acı cekiyordum sonra bosverdim suan cok belli olmasada var biraz ama takmıyorum artık
Sır Ağda zarar vermez ama biraz kızarır geçer( çok rahatsız ederse lazer yaptırirsiniz
lazere hayatta gitmem iğneliye gidebilirim ama oda iz bırakıyo falan diyolar.sir ağda zarar vermez diyosunuzda ben bi kere bıyık bölgeme yaptım 1ayda zor geçti izi..
nasıl bir yaramazlıkmış bu ?ya ben saçımı toplayamıyorum açıkken sorun yokta topluyken acaba belli oluyomu diye düşünüyorum
lazere hayatta gitmem iğneliye gidebilirim ama oda iz bırakıyo falan diyolar.sir ağda zarar vermez diyosunuzda ben bi kere bıyık bölgeme yaptım 1ayda zor geçti izi..
Sir ağda kesinlikle yaptırma derim.
İple aldırabilirsin. Ben o şekilde yapıyorum.
Tüylerin koyu ise ve tenin açık renk ise lazer yaptırabilirsin. Estetik merkezinde çalışıyorum. Bende lazer yaptırmayı çok düşündüm fakat uzmanlarımız tüy rengimin açık olmadığını bu yüzden yaptırırsam daha da fazlalaşabileceğini söyledikleri için yaptırmadılar. Bir lazer cihazı var onu bekliyorum şuan. Tüy yapıma en uygunu oymuş.
Şimdilik iple aldırıyorum ben. Ağda cildi çok fazla tahriş ediyor sivilce çıkıyor ve zamanla yüzde lekelenmeler başlıyor.
birşey sorucam ben de lazer yaptırıcam bacaklarıma ama batık lekelerim var onlar için krem mi veriyolar yoksa lazerden sonra kendiliğinden geçiyo mu
Lazerin batıkların için çok fazla faydası olduğunu söyleyebilirim ama seyrek değilde çok fazla ise batık kremi mevcut ondan alıp kullanıyorsun. Zamanla da lazerin etkisiyle batık derdin kalmıyor :)
sağol canım benim belli bi noktada fazla var diğer yerler seyrek
ben de öyle duydum da kesin değil geçmeyebilir krem kullanman lazım diyo bazıları
bildiğimiz bi krem mi peki yoksa sadece siz mi satıyosunuz
bana kendileri önereceklermiş bitek onlar satıyomuş o yüzden merak ettim fiyatı pahalıydı kazıklanmak ta istemiyorum geçmezse alırım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?