• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yüzdeki tüyler

kızlar yüzümde ince ince tüyler var ben küçükken hep kahküllüydüm yüzüme hep saçlarım gelirdi o yüzden oalbilir çünkü genetik olarak tüylü birisi değilim sanki bi alsam bi daha çıkmiycak gibi geliyolar.sirle almak istiyorum ama tenim çok hassas hemen soyulmaya başlicak diye korkuyorum ılık ağdada almıyo hiçbişey.önerebileceğiniz birşey varmı?:26:

çok çok rahatsız etmiyorsa almamanız daha iyi bence.çünkü kıl yada tüy olsun aldığınız zaman daha çok çıkıyo.onun yerine papatya suyuyla yada tüy sarartıcılarla sarartabilirsiniz

benim gibi başkaları da bunu yaşamasın diye hesap açtım. esmerim ve yüzümde çok fazla tüy var, bundan son zamanlarda ciddi manada rahatsız oluyordum. aldırmak istemediğim için sesunun tüy sarartıcı kremini aldım. şimdi yüzümde kahverengi lekeler var. yanık gibi. iğrenç gözüküyor. gerçekten çok mutsuzum ne yapsam bilmiyorum. çok da bekletmedim, maksimum 15 dakika.. sonuç bu. ağlayıp duruyorum. kimsenin başına gelmesin. kullanmayın sesu tüy sarartıcıyı. çok pişmanım.

benim gibi başkaları da bunu yaşamasın diye hesap açtım. esmerim ve yüzümde çok fazla tüy var, bundan son zamanlarda ciddi manada rahatsız oluyordum. aldırmak istemediğim için sesunun tüy sarartıcı kremini aldım. şimdi yüzümde kahverengi lekeler var. yanık gibi. iğrenç gözüküyor. gerçekten çok mutsuzum ne yapsam bilmiyorum. çok da bekletmedim, maksimum 15 dakika.. sonuç bu. ağlayıp duruyorum. kimsenin başına gelmesin. kullanmayın sesu tüy sarartıcıyı. çok pişmanım.

kızlar yüzümde ince ince tüyler var ben küçükken hep kahküllüydüm yüzüme hep saçlarım gelirdi o yüzden oalbilir çünkü genetik olarak tüylü birisi değilim sanki bi alsam bi daha çıkmiycak gibi geliyolar.sirle almak istiyorum ama tenim çok hassas hemen soyulmaya başlicak diye korkuyorum ılık ağdada almıyo hiçbişey.önerebileceğiniz birşey varmı?:26:
Bence en uygunu ip. Ağda kadar teni yıpratmiyor

Seni üzmek istemem ama aynı senin gibiydim. Ağda vurdum ve sana anlatamam o güne kadar 0 sivilce problemi olan suratım mayın tarlasına döndü. yanağım yani. ve hala izleri durur. Sakın! diyorum sana SAKIN. :)

Hadı yuz tamam da şu göbekte nıye cıkıyor anlamıyorum bakıyorum mılletın ki ne guzel kılsız ,pürüssüz agda dan gına geldı valla.

Ince ve acik renk tuylerse hic dokunmayin derim.
Daha sert cikabilirler. Sonra ugrasmak zorunda kalirsiniz.

Back