• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yüzdeki kızarıklık için çözüm önerileri??

18 yaşındayım bende :) bende ki sorun yanaklarm hep pembe ama alt kısımlarda ad pütürtülük var ve güneşte sıcakta mahvoluyrm mesela kıpkırmızı oluyrm. sen de bylemi? bnde bu durum hep vardı ama son 2 yıldır uçtuu iice çok sinir oluyrm.:47: sen anlat brazda geçirecek bişeyler bulabldn mi dktra flan gttn mi. ha bi de sınavın nasıl geçtii:66:

arkadaşlar aynı sorun bendede var yanaklarım olmadık yerde kıpkırmızı oluyor.sanırım kılcal damarlar genişlemesi ben lazer düşünüyorum.çünkü artık fondoten kullanmak istemiyorum bu sebepten.acaba yanlışmı yaparım bu konuda geniş bilgisi olan varsa bana da cevap verirseniz sevinirim.

arkadaşlar aynı sorun bendede var yanaklarım olmadık yerde kıpkırmızı oluyor.sanırım kılcal damarlar genişlemesi ben lazer düşünüyorum.çünkü artık fondoten kullanmak istemiyorum bu sebepten.acaba yanlışmı yaparım bu konuda geniş bilgisi olan varsa bana da cevap verirseniz sevinirim.

sen kaç yaşındasın? lazer i sylemiştim dktra gülmüştü bana olmaz dedi. gül hastalığından korkuyrm ama o da 30 yasından sonra olurmuş. siz ne apmayı düşünysunuz dktra sordunuz mu?

kızlar bişeyleri deneyipte sonuç alan var mı...malum yaz ayına geldik benim gibi olanların kabusudur sanırım bu aylar :1: gerçi benim için yaz kış fark etmiyor kışında soğuktan yada ev sıcaksa kızarıyorum..bu durum psikolojimide bo<du iiyice :14::14:

Ciltteki kızarıklıklara karşı Drula kızarıklık kremi (Anti Rosacea) çok etkili, yapısındaki bitki özleri sayesinde kızarıklıklar düzenli kullanımla kısa sürede normale dönüyor...
http://www.kadinlarkulubu.com/dermadewa/447234-drula-kizariklik-rosacea-leke-cil-kremi.html

bu önerdiiniz kremn bi zararı olurmu yani kafamıza göre kullansak olurmu? malum cildimde çok hassas. bi zararı olmasın:59: evet bendekışın sobalı klmalı ortamlarda hiç duramıyrm. yazın da çook fenaaa. evet pskolojimi çok etkiliyo siz gttnzmi dktora???

merhaba
Drula kızarıklık kremi özellikle hassas ciltler için de önerilen bir krem, bu yüzden herhangi bir sorun çıkacağını zannetmiyorum...

bende de aynı sorun var burun ve yanak çevrem kıpkırmızı oluyor daha önce doktora gittiğimde sabuna alerjin vardır dedi dove sabun kullan sabun etkisi en az olan sabun dedi fakat onu kullanınca yüzüm dahada kuruyor, kızarıyor ve soyuluyordu bende şimdi sebamed in clearface siyah nokta sabununu kullanıyorum ve bol bol nemlendirici sürüyorum sabahları o kırmızılıklar azalmış fakat o kırmızılıklar hafif yağlı oluyor ama o soyulma bir türlü geçmiyor oralar kabuk şeklinde soyuluyor hep. hele oraları kapatmak için fondöten sürdüğümde daha beter oluyo o soyulan yerlerin altına giriyor ve bembeyaz olup kabuklar son derece dahada belirginleşiyor.

yardım edin lütfen ne yapabilirim!!! kaç yıldır kafayı yicem bunlarla bıktım valla :37:

Ben de aynı dertten muzdaribim. Geçmek bilmiyor. Hele yaz aylarında yüzüm kıpkırmızı dolaşıyorum. Konu açılalı çok olmuş ama bir çare bulan var mı?

dogru urunlerı kullanın sorunlarınız azalsın LR yı duydunuz mu aleovera ıcerıklı zeıtgard urunu var cılt temzleme leke azaltıcı mesaj atın detaylı bılgılendırımCok guzel orneklerı var

Bioderma ürünlerine bakabilirsin canım bende benzer sorunlar yaşadım iyi geldi

arkadaşlar yüzümde eskiden beri hafif kırmızılık vardı ama sace güneşlerde falan olurdu son yıllarad yuzumun rengi de deişmeye başladı hep bi kırmızılık var ayrıca kırmızı pütürtüler var. dktr ROZESEA dan şüphelendi ama yok dedi ayrıca cildim kuru bunun için nutraplus ürederm vb. ilaçlar verdi ama ben yüzüm hassa olduu için kullanmıyorum . bu durumdan KURtuLaBİLen var mı?? çözüm önerileriiiiiiii:KK17:
Sanki bu mesajı ben yazmışım gibi hissettim. Benimde harfiyen aynı sorunlarım var ve bilinen bir hastalığımda yok. Şimdi şu videodaki bakımı araştırıyorum linki de şu ....

Biz gibi sorunları olanlara iyi geliyor diye anlıyorum. Her yerde soruyorum bakalım bir kullanan bilen çıkacak mı? Bu arada ben bunun için konu açmak istedim ama açamıyorum msj sayım az diye mi acaba. İnternette kraliçe bakımı deyince acayip alakasız şeyler çıkıyor.yeni bir bakım diyecem yenide değilmiş videoda eskiden beri var deniyo ama çok övmüşler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X