• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yüzdeki kızarıklık için çözüm önerileri??

kızlar cildinizi sivilcelere yönelik bir şeyle temizlemeyin birkaç gündür sadece bioderma sensibo h2o la siliyorum ne sivilcelerim arttı nede yüzüm kızardı.kayısılı nemlendiricimi de sürüyorum tabi.ama en büyük sorun şu cilt temizleyicilerin tahriş etmesi sanırım

bende zaten sivilce sorunu yok . atkestanesi yağı da sorun yaratır mı ki?:26: bi de senin yüzünde kuru ve bizim gibi sıcakta soğukta falan mı kızarıyo ?

kızlar cildinizi sivilcelere yönelik bir şeyle temizlemeyin birkaç gündür sadece bioderma sensibo h2o la siliyorum ne sivilcelerim arttı nede yüzüm kızardı.kayısılı nemlendiricimi de sürüyorum tabi.ama en büyük sorun şu cilt temizleyicilerin tahriş etmesi sanırım

ben zaten yüzümü temizlerken kozmetik ürünleri kullanmam kendim evde temizleme sütü yapıp onunla temizliyorum sadece göz makyajım için özel bi ürün kullanırım.senin o dediğin bioderma sensibo h2o eczanelerden mi alabiliriz bi de fiyatını yazar mısın canım bilgilendirirsen sevinirim tşk...:40:

benim kardeşimdede vardı aynı sorun..
buğday kremi var nivalin, ondan kullandı çok iyi geldi..
cemreden aldı..

nerde yaşıyorsun bilemiyorum ama ama istanbulda cemre diye çok bilindik bi aktar var..
nival markasıyla orada satılıyor..kadıköyde erenköyde maltepede var bunlar benim bildiklerim..
faydasını görürsün diye düşünüyorum..

nerde yaşıyorsun bilemiyorum ama ama istanbulda cemre diye çok bilindik bi aktar var..
nival markasıyla orada satılıyor..kadıköyde erenköyde maltepede var bunlar benim bildiklerim..
faydasını görürsün diye düşünüyorum..

sivastayım da burada da bulurum inşallah teşekkürler :40:

Son düzenleme:
at kestanesi yağını duymuştum ama sivilce yapar die almadım ben..bioderma sensibo h2o büyük eczanelerde satılıyor.fiyatı da 35-40tl arası birşey herkese temizleyici olarak tavsiyem budur.cnm evde temizleme sütünü neyle yapıyorsun? işe yarıyor mu? ekonomik olurdu aslında :90:

bende zaten sivilce sorunu yok . atkestanesi yağı da sorun yaratır mı ki?:26: bi de senin yüzünde kuru ve bizim gibi sıcakta soğukta falan mı kızarıyo ?

sivilce sorunun hiç yoksa sorun olmaz heralde doğal yağ sonuçta.benim cildim karma cnm yanaklarım çok kuru diger yerler yağlı hatta zaman zaman sivilcede çıkıyor.evet hava degişiminde sıcak ortamlarda fln kıpkırmızı oluyor yanaklarım ama bu aralar ii nazar degmesin:nazar:

benim kardeşimdede vardı aynı sorun..
buğday kremi var nivalin, ondan kullandı çok iyi geldi..
cemreden aldı..
ama bende bi sorun daa var yanaklarım da kırmızı pütürtüler var sivilce gibi yanağımın alt kısımlarında yalnız elmacık kısımlarımda pembe zaten o pütürtülerle birleşince iiice kırmızı gözüküoo kardeşiniz de de varmıydı bu sorunn:25:

at kestanesi yağını duymuştum ama sivilce yapar die almadım ben..bioderma sensibo h2o büyük eczanelerde satılıyor.fiyatı da 35-40tl arası birşey herkese temizleyici olarak tavsiyem budur.cnm evde temizleme sütünü neyle yapıyorsun? işe yarıyor mu? ekonomik olurdu aslında :90:[/QUOTba
makyaj için deilmi o ? ben cildim hassas olduu için makyaj da yapmıyorum onun dışında da bi yararı var mı bunun:97:

at kestanesi yağını duymuştum ama sivilce yapar die almadım ben..bioderma sensibo h2o büyük eczanelerde satılıyor.fiyatı da 35-40tl arası birşey herkese temizleyici olarak tavsiyem budur.cnm evde temizleme sütünü neyle yapıyorsun? işe yarıyor mu? ekonomik olurdu aslında :90:

canım suna dumankaya tarifi benim dediğim iyi oldu yani temizliyordu makyajımı
1 bardak kaynayan süte bir tutam papatya koy 15 dk kadar demlendir (sütün içerisinde kaynatma papatyayı) üzerine 1 tatlı kaşığı eğer cildin yağlıysa 1 çay kaşığı badem yağı ekle (ben badem yağı olmadığı için zeytinyağı koymuştum)
kapalı bi cam kavanoz içerisinde buzdolabında 5 gün saklanabiliyormuş :61:

Son düzenleme:
canım suna dumankaya tarifi benim dediğim iyi oldu yani temizliyordu makyajımı
1 bardak kaynayan süte bir tutam papatya koy 15 dk kadar demlendir (sütün içerisinde kaynatma papatyayı) üzerine 1 tatlı kaşığı eğer cildin yağlıysa 1 çay kaşığı badem yağı ekle (ben badem yağı olmadığı için zeytinyağı koymuştum)
kapalı bi cam kavanoz içerisinde buzdolabında 5 gün saklanabiliyormuş :61:

saol cnm denesem ii olur aslında

makyaj için deilmi o ? ben cildim hassas olduu için makyaj da yapmıyorum onun dışında da bi yararı var mı bunun:97:[/QUOTE]

günlük cilt temizleyicisi cnm ya makyaj için özel bişey diil ama dielim yüzüne bi bakım kremi koycaksın öncesinde bunla temizler(gözenekleri temizlemek için) sonrada kremini sürersin ama eger ztn alnım fln yaglanmaz sivilce hiç çıkmaz diyosan senin kullanmana gerek yok bence.nemlendirici kullansan yeter

kızlar birde ben bepanthene pişik kremi bu kızarıklık ve cilt tahrişlerine çok iyiymiş diye duymuştum.deneyen var mı?

ama bende bi sorun daa var yanaklarım da kırmızı pütürtüler var sivilce gibi yanağımın alt kısımlarında yalnız elmacık kısımlarımda pembe zaten o pütürtülerle birleşince iiice kırmızı gözüküoo kardeşiniz de de varmıydı bu sorunn:25:

evet o sorunda diğer kardeşimde vardı :)
hakiki limon yağı bulabilirsen inşallah %100 geçiyor..
limonyağını yüzüne sürer pamukla temizler sonra buğday kremi sürersin..
limon yağından sonra benim cildimden hiç bişey çıkmaz diyenin bile pamuğu feci kirleniyor..

evet o sorunda diğer kardeşimde vardı :)
hakiki limon yağı bulabilirsen inşallah %100 geçiyor..
limonyağını yüzüne sürer pamukla temizler sonra buğday kremi sürersin..
limon yağından sonra benim cildimden hiç bişey çıkmaz diyenin bile pamuğu feci kirleniyor..
hımm kaç kardeşin vardı acaba :)) limon yağı tahriş edio die duymuştum ya zaten cildim hassas bi de buna cesaret edemem . ama buğday kremini deneyebilirim.

:)
eğer limon yağının hakikisini bulabilirsen inanılmaz bişey ve katiyyen tahriş etmiyor..
biz 3 kız kardeş ve üçümüzünde cildi hasas baya..kullanıyoruz anında etki kesinlikle denemeye değer diye düşünüyorum..
ama sürüp evde çığlık ata ata tur atıyoruz ilk dakka çok yakıyor..

bende bi ortamda alkol aldığım zaman,ya da çok sıcak bi yerdeysem,utandırıldıysam :69:çok kızarırım
dr a sormuştum kılcal damarların yüzüne çok yakın o yüzden demişti...
Herhangi bir problem değil demişti...

Back
X