:)
eğer limon yağının hakikisini bulabilirsen inanılmaz bişey ve katiyyen tahriş etmiyor..
biz 3 kız kardeş ve üçümüzünde cildi hasas baya..kullanıyoruz anında etki kesinlikle denemeye değer diye düşünüyorum..
ama sürüp evde çığlık ata ata tur atıyoruz ilk dakka çok yakıyor..
bende bi ortamda alkol aldığım zaman,ya da çok sıcak bi yerdeysem,utandırıldıysamçok kızarırım
dr a sormuştum kılcal damarların yüzüne çok yakın o yüzden demişti...
Herhangi bir problem değil demişti...
kızlar yıllardır kızarıyorum ve bu her gün ılerlıyor ve cildim kuruyordu,geçenlerde bırı roza bu demişti,şok oldum ve bugun doktora gittim,bır sürü ılaş verdi veee roza dedi,lütfen cildiniz kızarmaını ciddiye alın ve doktora gidin benım gıbı 7 yıl sonra gitmeyın
Güneşte oluyorsa alerji olabilir mi ?
Bence tekrar başka bir doktora görünmelisin.Cildin hassas olduğu için verdikleri ilaçları kullanamıyorsan bence bunu doktoruna belirt,bir çözüm bulabilir.
Benim de cildim çok hassas. Küçücük bi sıkıntıda,azcık sıcaklıkta hemen yanaklarım kıpkırmızı oluyo
Çok utanç verici bir durum özellikle erkek arkadaşın yanındaysaBuna ne iyi gelir ?
benımde cıldım kızarıyor kuruyor gerılıyor. dktora gttım bıodermanın sensıbıo serısının nemlendırıcısını verdı bide kızarıklık için momecon dıe bı krem. bılmeden bişi kullanmayın doktora mutlaka gıdın. bide eger yapabılırsenız aynalardan uzak durun ve düşünmemeye calışın. .
ben de bu dertten müzdaribim. ama tam anlamam lazım.. benim sadece yanağımda var çok çirkin duruyor. kızarıklık düzgün biçimde yayılmıyor, son derece kuru, pürüzlü, ve hassas. hatta bazı durumlarda kızardığını hisediyorum yüzüme buz koyuyorum, bu sefger de mor rengini alıyor. nemlendirici hikaye, hiçbir işe yatramıyor her türlü markete gittim, her türlü nemlendirici aldım, bana mısın demiyor. ciltte yumuşama var ama dediğim gibi kızarıklık geçmiyoır hele duygusal bir şey oldu mu.. bu dedikleriniz gerçekten çözüm mü bu dediklerinizi deneyeyim ankarada oturuyorum onları alabilecek nereleri var ?
kaç yaşındasın? cilt doktoruna gttin mi? benmde yanaklarımda var ve hissedyrm yandıını ama sıcakta falan daa da artıyr normaldede pembe ve pürüzlü dediin gibi. sende beyz tnlisin herlde .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?