• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yüzdeki kızarıklık için çözüm önerileri??

ayysu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2010
412
2
0
Zonguldak
arkadaşlar yüzümde eskiden beri hafif kırmızılık vardı ama sace güneşlerde falan olurdu son yıllarad yuzumun rengi de deişmeye başladı hep bi kırmızılık var ayrıca kırmızı pütürtüler var. dktr ROZESEA dan şüphelendi ama yok dedi ayrıca cildim kuru bunun için nutraplus ürederm vb. ilaçlar verdi ama ben yüzüm hassa olduu için kullanmıyorum . bu durumdan KURtuLaBİLen var mı?? çözüm önerileriiiiiiii:17:

ayn kızarıklık sorunu bende de var az bi sıcaklıkta kızarıyor hemen bu yüzden makyaj yapıyorum en nefret ettiğim şeyi yani :5: en önemlisi sağlıklı beslenmek annem de hep öyle diyor bakalım biraz da annemi dinlesem iyi olacak galiba

bende de var bu nalet sorun.cildim çok hassas ve karma.yanagımın bir kısmı sivilceli iken bir kısmı kuru ve kıpkırmızı.:25: ben en son doğacı nın kayısılı kremini aldım.içinde kayısı yagı ve bal mumu var.özellikle bu kızarık yerlere sürüyorum.bana çok iyi geldi bu krem bi kaç gün oldu alalı ve kırmızılıklar pembemsi hal aldı.hep böle kalsa bile razıyım ki ben daha da iyi olucağına inanıyorum

ayrıca internetten kremin içeriğindeki maddeleri analiz ettim hiç biri zararlı degil.güvenli doğal bir ürün:81:

doğal şeyleri daha çok yemeye dikat et mesela taze meyve suları iç hep derler ya tvde de kanı temizlemek en önemlisi diye katılıyorum sonuçta içindeki bir bozukluk dışa yansıyor bi de cilt problemlerinde en önemlisi karaciğer temizliği derler karaciğerinde bi sorun olup olmadığına baktırabilirsin canım :34: :34:

aynı şekilde yüzümün bi yanında kırmızı pütürtüler var bi yanı da kuru ve kırmızı . o dediğin AKTARLARDAN alınıyo mu pekii??? ben at kestanesi yağı denyodum gözümün altına damarlardan olabilir die de düşündüm çünkü. ayrıca dahiliyeye de gitmem gerekiyo galiba çünkü hafif sıcaktaa yüzüm kıpkırmızı oluoo:47:

aynı şekilde yüzümün bi yanında kırmızı pütürtüler var bi yanı da kuru ve kırmızı . o dediğin AKTARLARDAN alınıyo mu pekii??? ben at kestanesi yağı denyodum gözümün altına damarlardan olabilir die de düşündüm çünkü. ayrıca dahiliyeye de gitmem gerekiyo galiba çünkü hafif sıcaktaa yüzüm kıpkırmızı oluoo:47:

aynen benim sorunumu dile getirmişsin canım en az bi sıcakta kıpkırmızı oluyor yaz aylarını hiç sevmiyorum o yüzden ben de bi çözüm yolları arıyorum at kestanesini denediysen ve gerçekten iyi geldiğini düşünüyorsan suna dumankayanın at kestanesi ile yaptığı bi tarif vardı bakabilirsin netten onu da denemeyi düşünüyorum ben geçsin yeter ki :59: :44: :25:

bende de var bu nalet sorun.cildim çok hassas ve karma.yanagımın bir kısmı sivilceli iken bir kısmı kuru ve kıpkırmızı.:25: ben en son doğacı nın kayısılı kremini aldım.içinde kayısı yagı ve bal mumu var.özellikle bu kızarık yerlere sürüyorum.bana çok iyi geldi bu krem bi kaç gün oldu alalı ve kırmızılıklar pembemsi hal aldı.hep böle kalsa bile razıyım ki ben daha da iyi olucağına inanıyorum
aktarlardaa bulunurmuu bu??? bide sizde ki kızarıklık sürekli mi var yoksa sıcakta güneşte falan mı oluooo??

aynen benim sorunumu dile getirmişsin canım en az bi sıcakta kıpkırmızı oluyor yaz aylarını hiç sevmiyorum o yüzden ben de bi çözüm yolları arıyorum at kestanesini denediysen ve gerçekten iyi geldiğini düşünüyorsan suna dumankayanın at kestanesi ile yaptığı bi tarif vardı bakabilirsin netten onu da denemeyi düşünüyorum ben geçsin yeter ki :59: :44: :25:
o tarifi kullanırsan veya başka bişey denersen yorumunu buraya yazarmısın?? yaz aylarını sevmiyorum ama kışında cildim hem kuruyo hemde kaloriferde li ortamlarada fln gene kızarıyorumm:59:
durum aynı yaniiiiiii:69:

aktarlardaa bulunurmuu bu??? bide sizde ki kızarıklık sürekli mi var yoksa sıcakta güneşte falan mı oluooo??

bende aktardan aldım ztn 8 liraya.yüzüm güneşte,sıcak zamanlarda, herhangi bir krem sürdüğümde ve kış günlerinde akşam eve gelip yüzümdeki makyajı çıkardıgımda cok kızarıp yanıyor resmen..bu krem bana ii geldi.sivilce çıkan yerlere pek sürmüyorum.ama kuru yerleri yumuşacık yapıyor.ilk sürdügümde yine kızarıyor hafif ama sonra duruluyor yanaklarım.hele de gece sürüp yatınca sabah yüzüm durgun ve bembeyaz oluyor çok mutlu oluyorum!!bir de gecenlerde bu derdimi ayşenur yazıcıya yazmıştım.bana huiles baumesin nemlendiricisi ve sos kremini önermiş.%100 organikmiş ve türkiye ye yeni gelmiş .sayılı eczanede var.onu da almayı düşünüyorum .biraz uzun oldu ama inş faydalı olabilmişimdir :93:

ben doktora sordum bu kızarıklığımı belki bir hastalıktır fln diye ama sadece dermatolojik hassasiyet bu ciddi bir şey diil dedi beni pek kale almadı :(

bende aktardan aldım ztn 8 liraya.yüzüm güneşte,sıcak zamanlarda, herhangi bir krem sürdüğümde ve kış günlerinde akşam eve gelip yüzümdeki makyajı çıkardıgımda cok kızarıp yanıyor resmen..bu krem bana ii geldi.sivilce çıkan yerlere pek sürmüyorum.ama kuru yerleri yumuşacık yapıyor.ilk sürdügümde yine kızarıyor hafif ama sonra duruluyor yanaklarım.hele de gece sürüp yatınca sabah yüzüm durgun ve bembeyaz oluyor çok mutlu oluyorum!!bir de gecenlerde bu derdimi ayşenur yazıcıya yazmıştım.bana huiles baumesin nemlendiricisi ve sos kremini önermiş.%100 organikmiş ve türkiye ye yeni gelmiş .sayılı eczanede var.onu da almayı düşünüyorum .biraz uzun oldu ama inş faydalı olabilmişimdir :93:
çokkkk teşekkür ederim zahmet edip yazdıınız içinnnn ben de almayı düşünüorum inşş faydası olurrr tekrar teşekkür etimmm:21: o yeni söylediini de eczaneden alırsan ve yorumunu paylaşırsan çok mutlu olurummm :emir_bebek:

şimdiii internetten baktım da kırışıklık için göz çevresine falan dioo ben aktarlardan alırkenn kızarıklık için mi dicem??? :34:

bişey demene gerek yok doğacı kayısılı de versin işte:) yogun nemlendiricisi oldugundan kırısıklıga da iimiş.

aysudaa canım o tarifi ancak yaz aylarında yapabilirim çünkü bi süre kavanozun içinde güneşte beklemesi gerek :59: ben de şu kayısılı kremi denesem bi iyi olur inşallah iyi gelir bana. sorunumuz da tam aynı ya çok berbat birşey ama off :59: :59:

Son düzenleme:
aysudaa canım o tarifi ancak yaz aylarında yapabilirim çünkü bi süre kavanozun içinde güneşte beklemesi gerek :59: ben de şu kayısılı kremi denesem bi iyi olur inşallah iyi gelir bana. sorunumuz da tam aynı ya çok berbat birşey ama off :59: :59:
benn atkestanesi yağı aldım ama aktarlardan

ayrıca benimmm gözlerim de yaşarıyooo :2: siz de de oluyo muu?? off daa küçüğüm ben yaa ne bunlarrr:59:

kızlar cildinizi sivilcelere yönelik bir şeyle temizlemeyin birkaç gündür sadece bioderma sensibo h2o la siliyorum ne sivilcelerim arttı nede yüzüm kızardı.kayısılı nemlendiricimi de sürüyorum tabi.ama en büyük sorun şu cilt temizleyicilerin tahriş etmesi sanırım

Back
X