Yüzdekı kıllar!!!

kadincaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2011
542
4
46
Almanya
Arkadaslar yüzünde tüy degilde baya kalin killi olan var mi?
benim yanaklarda,cenede,bogazimda,birde biyik var...
Suan isik tedavisi görüyorum.

Ayni sorunu yasiyorsaniz,cözümünüz nedir?

Birde Stres sizce killarin cikmasini tetikliyormu?

ışık tedavisi dediğiniz nedir ?anlayamadım.

stres ,neyi etkilemiyorki ..
hormonlarımızı etkisi altına aldığı kesin mesela..

Kizlar ben Almanyada yapiyorum,yani Lazer degilmis,biraz farkli,isik isisiyla kil kökünü yakiyor.

Dogru!!!Stres saclari döküyor yüzdede sanki killari fiskirtiyor

ya cok kötü resmen KIL cikmasi kadinin yüzünde:84:

Sarartici bence az ve ince ve kisa olan tüylerde iyi ama Killarda hic hos degil.
Birde ip yöntemi var ama ugras her iki günde bir....

cnm ıpl kımse onermıyo burda yasaklandı zaten o gecıcı bı cozummus 2 sene snra faln tekrar cıkıyoms bence paranı boşa harcama ve normal lazere gir

Adi IPL bu yöntemin,taniyip yaptiran varmi?

canım IPL modern ağda yöntemi. ben bir kampanyada satın aldım bir sene boyunca geçici olarak alt bacağımda kullanacağım. daha sonra iğneli epi. yaptıracağım. yüz bölgene Ipl yaptırmamlısın.değişen hiçbir şey olmayacak. biitti sanacaksın sonra tüyler aynen çıkacak. kim ne derse desin sakın inanma. Ben mesela 3 sene yüz bölgeme lazer epi yaptırdım. ama lazer ince tüyleri çoğalltığı için şimdi yüzümde kum gibi tüy var. yüz bölgesindeki tüylerin tek çözümü iğneli epilasyon. o da uzmanını bulursan. Ben de şu anda iyi bir uzman arayışlarındayım. aslında bir yer buldum gibi ama henüz çok yeni olduğu için emin değilim. sana tek tavsiyem iğneli epilasyon dışında yüzüne başka bir uygulama yaptırma. Sonra çok pişman olursun.

Ben Doktorda yaptiriyorum,nasil yani IPL aletleri kocaman degilmi?evde nasil alinip uygulaniyorki???

Ben Doktorda yaptiriyorum,nasil yani IPL aletleri kocaman degilmi?evde nasil alinip uygulaniyorki???

yok canım yanlış anladın. bende bir hastanede yaptırıyorum. bir fırsat sitesinde bir senelik epilasyon 89 tl di , satın aldım ve her ay gidiyorum. Ama bu yöntem geçici. bıraktıktan sonra tüyler aynen çıkıyor. ben sadece bir sene tüylerle uğraşmamak için satın aldım, bir etkisi olduğundan değil.

Benimde bu konu çok ilgimi çekiyor tam yanak kısımlarımda hafif tüylenme var saçlarımı açık bıraktığımdan dolayı. Ama ağda falan yapmıyorum daha sert ve kalın çıkar diyorlar o yüzden oksijen suyu veya sarartıcı sürüyorum sizde bunu deneyin:)

Aynı dert bende de var ve artık Halil Sezai gibi "isyeeeaannnnnn" edecem

Sir ağdayla alıyorum ama daha çok sertleştiler ve resmen sakal gibi çıkıyor yaaaaa :S

Eczaneye gittim ve 20TL verip epiland isimli bir jel aldım. Güya %70 oranında tüylerde azalma olur diyor. Daha ilk ay kullandım ve hiç bir etki görmedim. Zaten her ay sadece 5 kere sürülüyor. İnşallah faydasını görürüm yaaaaaaaa

Cidden bu kıl tüy derdinden o kadar çok müzdaribim ki, eğer faydasını görürsem vallahi söz sizinle paylaşacam ve herkese tavsiye edecem Ama şuan için kendi yüzüm deneme tahtası oldu

Öpüldünüz kızlar

3 . ay önce epilasyona başladım yüzüm hemen hemen her yerinde kıl vardı sert ve siyah 3.seanstayım şuan ki durumum süper 4 seans daha var hic bir şey kalmadı gibi bir şey epilasyon kesin cözüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…