yüzdeki favori kılları???

lazer epilasyonda da ağdacıda dafavori diye geçer, ben 2-3 yıldır sir ağda ile aldırıyorum, 1 hafta kadar alınan yer dımdızlak oluyor ama sonra 1 ay rahatım...
Beni çok rahatsız etmese aldırmazdım, ama küçükken saçımı kısa keserlerken kuaför favori ölgesine ustura sürmüş, o yüzden çok kötüydü...
Benim azaltmadı, ama yumuşattı ve inceltti...

kızlaar bu konu açılalı baya olmuş ama başka aldıran ve kesin bilgi verebilecek olan var mı ben çok rahatsızım bu konudaaan

benimde vardı.
hemde saç bitiminden devam etmiyordu da arada ufak bir boşluk sonradan tekrralıyordu kıllarım buda çok kötü bir görüntü oluşturuyordu.
baya bir süre sir ağda ağda ip bir sürü şeyle aldım.
baş edemeyeceğimi anlayınca iğneli epilasyona gittim.
favorilerimden kurtuldum ama çenemdekiler bitmek bilmiyor.
konu başında bir arkadaş yazmış,evet bu kıl tüy sorunu insanın psikolojisini acaip etkiliyor.
lazerle hepsinden kurtulmak lazım.
tüysüz kılsız banyo keyfi yapabildiğim sayılı zamnlar var.

oh olsun onlardan kurtulmuşsun bak , ama benim şu an öyle bir imkanım da yok sir ağda çok mu uraştırır ?

Son düzenleme:
Sir ağdaya falan hiç bulaşma canım bence, hele ki cımbızdan kesinlikle uzak dur.. Zamanla sertleşip artıyor çünkü, en kesin çözümü iğneli epilasyon, 3-5 seansta biter kurtulursun.

Sir ağdaya falan hiç bulaşma canım bence, hele ki cımbızdan kesinlikle uzak dur.. Zamanla sertleşip artıyor çünkü, en kesin çözümü iğneli epilasyon, 3-5 seansta biter kurtulursun.

ay çok teşekkürler ya bakalım ben güzel yapan bi yer bulayım oturduğum yerde

ay çok teşekkürler ya bakalım ben güzel yapan bi yer bulayım oturduğum yerde

Rica ederim canım, kıldan tüyden neler çektiğimi bir ben bilirim bir Allah.. Hiç değilse siz yapmayın bu konuda benim yaptığım hataları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…