- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
geçmiş olsun kontesim benimde mesaim biter gideyim oğlumun yanına iyi forumlar kızlarr..Neyse benim dişim agrıyor yaw haha :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun kontesim benimde mesaim biter gideyim oğlumun yanına iyi forumlar kızlarr..Neyse benim dişim agrıyor yaw haha :)
iyi forumlar ben de gidip gargara yapayım bugün oruç tutamadım malum sebebten zati iftara da davetliyiz az evi süpüreyimgeçmiş olsun kontesim benimde mesaim biter gideyim oğlumun yanına iyi forumlar kızlarr..
Sen marilyn monroe 'ya mı yürüyorsun yoksa?
Türkçeden çıkartalım mı napalım yani ,
Bu kelimenin yasak olması marilyn monroe ' yi öpmeme engel değildir
Bu 2. öpüş hemde shot , ilkini kaçırdın
Homofobik forumuz, kız kıza öpme esprisinden bile hazzetmeyiz. Ahlakımıza sahip çıkalım. Çıkmayanları uyaralım.Bu 2. öpüş hemde shot , ilkini kaçırdın
Eee erkek olunca da kızlı erkekli öpüşüyor diyorlar , kimi öpücez bu durum daHomofobik forumuz, kız kıza öpme esprisinden bile hazzetmeyiz. Ahlakımıza sahip çıkalım. Çıkmayanları uyaralım.
üstelik de Çinliyim.Homofobik forumuz, kız kıza öpme esprisinden bile hazzetmeyiz. Ahlakımıza sahip çıkalım. Çıkmayanları uyaralım.
dusduru ,Mune cim dini yorum yapılmaması için açılan konuların aşağıdaki gibi kareleri içermemesi de gerekmez mi ? Bu tip konular açılıp akabinde "ayy ne güzel söylemiş " tarzı yorumlar yapılırsa,dini yorum beklememek imkansız olur sanırım.Bu sebeple, direk din ile ilgili yada dini yorumun kaçınılmaz olduğu aşikar olan bu tip kareler,imalar içeren konuların açılmaması gerektiğinin vurgulanması daha iyi sonuç vermez mi ? Zira "Allah diyen pense" ," Dine hakaret yasal" gibi konular direk din ile ilgili,dolayısıyla dini yorum sebebiylede kapatıldılar.
Eki Görüntüle 1576504 Eki Görüntüle 1576502
bazı konulara ne tarz yorumlar geleceği başlıktan bile belli oluyor. ben özellikle, hareket, polemik olsun diye açıldığını düşünüyorum.Mune cim dini yorum yapılmaması için açılan konuların aşağıdaki gibi kareleri içermemesi de gerekmez mi ? Bu tip konular açılıp akabinde "ayy ne güzel söylemiş " tarzı yorumlar yapılırsa,dini yorum beklememek imkansız olur sanırım.Bu sebeple, direk din ile ilgili yada dini yorumun kaçınılmaz olduğu aşikar olan bu tip kareler,imalar içeren konuların açılmaması gerektiğinin vurgulanması daha iyi sonuç vermez mi ? Zira "Allah diyen pense" ," Dine hakaret yasal" gibi konular direk din ile ilgili,dolayısıyla dini yorum sebebiylede kapatıldılar.
Katılıyorum konudaki fotolar ispat niteliğinde zatenbazı konulara ne tarz yorumlar geleceği başlıktan bile belli oluyor. ben özellikle, hareket, polemik olsun diye açıldığını düşünüyorum.