• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzde 50 Erdoğan'dan neden vazgeçmiyor

Tayyip Erdogan'dan neden mi vazgecemiyorlar? Zamaninda ayni soruyu bir baska diktatorun kendine sormuslar, Stalin bunun cevabini bakalim nasil vermis:

$stalin.jpg

kesnlikle dgru arkadaşım şimdiki iktidar başa gelmeden halimiz neydi öle türkiyenin borcu hadi onu bırak en basidi insan ewlenemezdi bile .okdr kötü vaziyet heleki erdoğandan önce ki iktidar olan chp biz ona 5 sene verdk ...o borçlardan 3.5 sene dayanamadı kaçtı gtti. Erdoğan ne kadar vakit oldu dahaki bizi ne boyutlarda klkındrdı götmemezlikten gelmeyelim arkdaşlar allah var yukarda. Yaşm kalitemiz yükseldi. Ben gene sölüorum tayyibi burda savunmuorum hatalar tabiki var özllkle maaşların azlığı.' Fakat yaptıklarına gözlerimizi kapatıp kulağımız tıkayıp hatalara odaklanıp hak yemeyelim... şu şu hataları var şuşu dğrularıda var diyebilelim ..

kesnlikle dgru arkadaşım şimdiki iktidar başa gelmeden halimiz neydi öle türkiyenin borcu hadi onu bırak en basidi insan ewlenemezdi bile .okdr kötü vaziyet heleki erdoğandan önce ki iktidar olan chp biz ona 5 sene verdk ...o borçlardan 3.5 sene dayanamadı kaçtı gtti. Erdoğan ne kadar vakit oldu dahaki bizi ne boyutlarda klkındrdı götmemezlikten gelmeyelim arkdaşlar allah var yukarda. Yaşm kalitemiz yükseldi. Ben gene sölüorum tayyibi burda savunmuorum hatalar tabiki var özllkle maaşların azlığı.' Fakat yaptıklarına gözlerimizi kapatıp kulağımız tıkayıp hatalara odaklanıp hak yemeyelim... şu şu hataları var şuşu dğrularıda var diyebilelim ..

Nasıl yani insan evlenemezdi ?? 2000den önce evlenen olmadı mı ?

Yaşam kaliteniz nasıl yükseldi paylaşırmısınız bizimle ??Ne değişti 10 yılda mesela yurtdışı seyahatlere mi daha sık çıkar oldunuz ? Tofaş yerine Audiye mi biniyorsunuz ? Rokfordan tut küflü peynire kadar mı donatılıyor sofranız ? Nedir bu yaşam kalitesi yükselmesi ?
Bir sonraki cümlede belirttiğiniz hatalardan maaş azlığıyla yaşam kalitenizin yükselmesi çelişki değilse nedir ?Ayy neyse ben bişey sormadım.boşverin gitsin.

Bence bir alışkanlıktan ibaret. Babam bi süre siyasete girdi ama sonra kendine göre olmadığını bildi ve parti başkanlığından istifa etti.

Köylerde özellikle yaşlı kesmin bildiği tek şey var, benim oyum ampule.

İnsanlar bir avuc kömürü bi paket makarnayı o kadar büyük görüyorlar ki. Benim işim görülsün yeter.

Hele geçenlerde kefenle erdoğanı karşılayan gençlik? Gençliğimden utandım..
Rezillik.

Ayrıca bişeyler çok komik anlamıyorlar mı safa mı yatıyorlar bilmiyorum; foyalarını ortaya çıkaran herkesi yerinden ediyorlar. Bu itiraf değilde nedir?
İstanbul emniyet müdürü Çapkın ı sırf çok iyi bi memur emekli olmasın diye o mevkiden oraya çekmişler, bugün görevinden oluyor.

İnsanlara kızmamalıyız, bakıyorlar namuslu bi iş yapınca olan onlara oluyor, yalan dünyada başım derde girmesin diyorlar :ssz:

Eki Görüntüle 918085

Şimdi de cuntacı yargı olmuş:ssz:

12 yıldır süregelen sivil darbeye karşı neden çıkmadı sesiniz acep?

Bir tek askeri darbeye karşı olmak yetmez..

Sivil darbeye de karşı olacaksın..Yargısız infazlara, medyanın kendi yargılamasını yapıp insanları suçlu ilan etmesine(ergenekon) de karşı olacaksın..

Temek hak ve özgürlüklere saygı göstereceksin..(İfade ve muhalaefet özgürlüğü, özel hayatın gizliliği, aksi kanıtlanana kadar herkesin masumiyetinin esas kabul edilmesi ilkesi....)

Tüm bu ilkeler, rejim ve devrimler darbe altındayken neredeydiniz ajda hanım?

benim bir arkadasim var erdogana tapiyor
siyasetden hic anlamaz sirf erdogani yakisikli buldugu icin oy verdigini söyledi
alin burda yakin.
:1:

çok saçma ya
benim tanıdıklarım da partiye değil erdoğana veriyo sanırım
neden ak parti diye sordum erdoğanı seviyoruz dediler bu adam nasıl kendini bu kadar sevdirmiş hiç anlamadım :37:

%50den biri olarak sağdan sağlam bir parti çıksa düşünmem oyumu ona veririm erdoğan tutkunu değilim ama yeni bir parti olmadığı sürece akpnin oyunu azaltıp ana muhalefetin şansını yükseltmem

Öncelikle oran asla yüzde elli olmadı. o kısımda kimse kendini kandırmasın, çöplerden çıkan oy pusulalarını unutmadık.

İkinci olarak siyasi partiler futbol takımım mı? O renklere yakın renk bulamazsam yine AKP'ye oy veririm ne demek?

Şu kadar yolsuzluk hırsızlık kabak misali ortadayken hala AKP oy veririm diyorsanız, hırsızlığa ortaksınız. Bunun lâmı cimi yok.

Tamam bana yakın parti yok o zaman kimseye vermem oyumu diyeceğinize, kutu kutu paralar ortadayken hala AKP'ye oy vermeyi düşünebiliyorsanız, kusura bakmayın ama harama da vebaline de ortaksınız, kadınlarkulübünde önerilen organik ya da inorganik hiç bir temizleme maddesiyle de vicdanınızı temizleyemezsiniz.

Öncelikle oran asla yüzde elli olmadı. o kısımda kimse kendini kandırmasın, çöplerden çıkan oy pusulalarını unutmadık.

İkinci olarak siyasi partiler futbol takımım mı? O renklere yakın renk bulamazsam yine AKP'ye oy veririm ne demek?

Şu kadar yolsuzluk hırsızlık kabak misali ortadayken hala AKP oy veririm diyorsanız, hırsızlığa ortaksınız. Bunun lâmı cimi yok.

Tamam bana yakın parti yok o zaman kimseye vermem oyumu diyeceğinize, kutu kutu paralar ortadayken hala AKP'ye oy vermeyi düşünebiliyorsanız, kusura bakmayın ama harama da vebaline de ortaksınız, kadınlarkulübünde önerilen organik ya da inorganik hiç bir temizleme maddesiyle de vicdanınızı temizleyemezsiniz.

hanımefendi boş oy kullandığınızda da iktidar partisi kimse ona gidiyo ona sandalye kazandırıyo bilginiz olsun
buna eminim hukukçu hocalarımız söyledi geçen yıl

hanımefendi boş oy kullandığınızda da iktidar partisi kimse ona gidiyo ona sandalye kazandırıyo bilginiz olsun
buna eminim hukukçu hocalarımız söyledi geçen yıl

Bu kafayla oy ata ata bu hale geldi bu ülke, kötünün iyisi diye diye, yıllardır aynı terane.
Sonunda çivisi çıktı işte ülkenin.

Biraz bilinç lütfen, oy verenler hiç bir siyasi partiyi kafadan beğenmek zorunda değil. Onlar, oy almak için kendini beğendirmek zorunda. İyi olmak zorunda.

çok saçma ya
benim tanıdıklarım da partiye değil erdoğana veriyo sanırım
neden ak parti diye sordum erdoğanı seviyoruz dediler bu adam nasıl kendini bu kadar sevdirmiş hiç anlamadım :37:

Külhanbeyi kültürüne bayılan insanlarla dolu ülke. Ne kadar bağırırsan o kadar haklısın sanılır bu ülkede. Kaba kuvvet geleneği. Dayılanan insanların el üstünde tutulması.

İnsanlar RTE'yi neden sever? Seda Sayan'ı neden sevdiklerini, İbrahim Tatlıses'e neden taptıklarını, Ebru Güneş'in gözyaşlarına neden alkış tuttuklarını çözdüğümüz gün bu soruya da cevap vermiş olacağız. :14:

Bu kafayla oy ata ata bu hale geldi bu ülke, kötünün iyisi diye diye, yıllardır aynı terane.
Sonunda çivisi çıktı işte ülkenin.

Biraz bilinç lütfen, oy verenler hiç bir siyasi partiyi kafadan beğenmek zorunda değil. Onlar, oy almak için kendini beğendirmek zorunda. İyi olmak zorunda.

açıkçası anlamadım ben ne demek istediğinizi neye sinirlendiğinizi
uygulamada olan bi durumu söylüyorum
siz şimdi seçimde hiçbir partiye oy atmayıp boş oy kullansanız bile o oylar iktidar partisine gitmiş gibi oluyomuş
ben bunu bilmiyodum mesela bi arkadaşım söylemişti inanmamıştım bikaç hukukçu hocadan doğrulattım
siz beğenmiyosan kimseye verme boş oy kullan demişsiniz diğer arkadaşa o yüzden yazdım

Back