• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzde 50 Erdoğan'dan neden vazgeçmiyor

aylardır planlanan tezgahlar bir bir devreye sokuluyor . türkiye nin itibarını kimse zedeyelemeyecek. türkiye yi güçlendirenleri taşlayan çok olur meyve verdikçe . menderes ten pay biçin başa çıkaMADILAR EN SONUNDA astılar

tayyibi de asacaklar mı diyorsuuuuun, tübeler tübesi

artık kimse buna cüret edemez de demek istediğim o değil ülkenin gidişatını beğenmeyen dünya ekonomisi pastadan fazla pay alan türkiye yi eski bataklığına itmek istiyor ve herşeyi yaparlar demek istedim kısaca

artık kimse buna cüret edemez de demek istediğim o değil ülkenin gidişatını beğenmeyen dünya ekonomisi pastadan fazla pay alan türkiye yi eski bataklığına itmek istiyor ve herşeyi yaparlar demek istedim kısaca

:))))))))) çok sağol

neyse ben daha fazla geyiğe sardırmadan gidim yatim, zaten espürücüklerim de aaanaşılmıyo :(

Valla bu ekonomi belli kesime iyi.:51:

Orta direk ve orta direğin altı vah ki ne vah...

eskiden arabası olana ,bilgisayarı olana hatta evi olup kiraya verene herkes durur şööööyle bir bakardı ama artık öyle değil refah seviyesi yükseliyor. üniversite okuyan gençlerin sayısı misi misli artıyor. tavuk eti ne dahi artık kimse dönüp bakmazken bu millete yaranılmaz be anam

Evet Konya'da zatürreden ölen bebek de zaten tavuk eti yemekten öldü
garip işte cam yerine naylon geçirilmiş evin penceresine de.
çok zenginlik şaşırtmış olmalı :ssz:

Herkese hayırlı geceler.:6:

Kırmızı eti bol bol yiyebilen,üniversite biter bitmez iş bulabilen,öğrenim kredisi borcu olmayan,maaş gününü normal bir gün gibi karşılayanlara da...:6::40:

Dün yazmıştım zamlar canım zamlar.
Sizin ütopyanız çok geniş .
Anlamak da zorluk çekiyorsunuz açıkcası bende bir yazı paylaşıp hayallerinizi yıkmak istemiyorum .

eskiden arabası olana ,bilgisayarı olana hatta evi olup kiraya verene herkes durur şööööyle bir bakardı ama artık öyle değil refah seviyesi yükseliyor. üniversite okuyan gençlerin sayısı misi misli artıyor. tavuk eti ne dahi artık kimse dönüp bakmazken bu millete yaranılmaz be anam

Eskiden o evler,arabalar, bilgisayarlar tek kişinin çalışmasıyla alınabiliyordu. Şimdi bak bunları yapmak isteyenlerin hepsi bankalara borçlu misli misli faizler ödeyerek sahip olunuyor iki kişi çalışarak hatta. Valla sanırım sizin tuzunuz kuru ki tavuk etine dönüp bakmıyorsunuz :)

eskiden bu kadar hormonlu yiyecek tüketmezdi insanlar kendi ülkemizin tarlalarından kalkan yiyecekleri yerdik yerli tohumlarla acaba bu anlama eksikliği hormondan mı ? saman bile ithal ediliyor :ssz:

başbakan ın cemaat ten ne çıkarı olabilir ama görüldüğü üzre cemaatin oldukça bir çıkarı vardı ki dersaneler kapatılacak diyince hemen ikamet ettikleri abd nin elemanı oluverdiler. Yolsuzluk varsa allah a havaleler ancak türkiye nin bankasının bilg. Kasalarına el koyup bilgileri satmak ta neyin nesiydi bir düşünün derim . Bi zahmet

Aynı bağın gülleri değillermiydi onlar :D zaten ortak çıkarlarda birleşmişlerdi :)
Çok affedersiniz ama adamların evlerinden milyonlar çıktı bunlar herhalde ana sütü gibi pürü pak işlerle elde edilmedi hala yolsuzluk varsa diyebiliyorsunuz. 30-35 yaş arası bakan çocuklarının bunca mal varlığına nasıl sahip olduklarını bir sorgulayın derim ben.

Birşeyler atıp ortaya gidiyorlar sonuna kadar gitmiyorlar :) neyse bende yemeğe çıkim bari et yiyim diycem ama ay sonu malum henüz maaş almadık simite talim gerçi o da zamlandı ama aç kalcak halim yok ne demişler ekmek bulamazlarsa pasta yesinler :D

Vazgeçmiyor çünkü alternatifi yok. Vazgeçemiyor çünkü muhalefetin olmadığı sistemlerde demokrasi isimden ibarettir.İnsanlar akpye oy vermekten vazgeçse de chpye oy vermeyecekler bu da yine akpye yarayacak.Akpnin açılım dahil her türlü politikasını destekliyordum.Türban serbestliği,açılım vs. ama iş bu noktadayken yargı mensubu bir insanken adli bir operasyonda görev alan kolluk ekibi sıralı amirlerine ancak savcının izin vermesi halinde bilgi verebilir yoksa veremez kuralını bilirken hala akpye oy vermek benim vicdanımı rahatsız eder ve akpye oy vermeyi düşünmüyorum.bilmiyorum ne olacak.

Akp ye oy veren kısımları araştırın iş adamları ve onların işcileriCemaatciler 2 de cahiller. İş adamları Cahil kısmının üstüne basıp geçiyorBizimkilerde yarabbi şükür diyor.. Cahille uğraşmak zor laf anlatamassın at gözlüğü ile bakarlarAllah din başörtüsü dedinmi oyu alırsın..milletimizin aklı 3 metre beZ için calısıyor.Tarih Terekkür ediyor... Atatürk Dini kullanıp insanları yanlışa sevk edenlerin nasıl başaşağı aldıysaŞimdi De Askerleri alacaktır!

Akp nin başarısı değildir.......2001 krizinden sonra akp dünyadaki ekonomik şişmeyi arkasına aldı ve artı olarak ülkenin tüm kurumlarını babalar gibi sattı. Bunun anlamı hazineye sıcak para girişi idi uzun vadede olacak olanlar allahkerimdi
Dünyadaki 2008 kriziyle sonuçlanan yapay şişme ile birlikte liranın değerlenmesi arttı
Eeee bu büyüme ayağı yere basan bir büyüme değildi elbet tasarruf üretim teknoloji gibi zırvalarla kim uğraşacak tüketin efenim tüketin ellerde telefon altta araba.........on yıllık geleceğimizi bankalara ipotek altına aldık
Oylar da ipotek altına alındı..........Erdoğan giderse krediler de gider haa.......Sayın Recep Tayyip i Allah başımızdan eksik etmesin

Back