• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzde 50 Erdoğan'dan neden vazgeçmiyor

O biskremi veren alıyım cnm . Bu arada cemaat muhalefet partisine verirse de artık hiçççç şaşırman pusulası şaşmış onların aklı selim insan çok bu ülkede unutmayın her 2 kişiden biri :34::34::34:

aklı selim değişti hacı, aklı ayten oldu o :)

aha da mune beni ballamadığına pişman olcak.

ben o 2 kişiden biri olmadığım için aklım selim değil o vakit :44:

Evet olamaz haklısınız.:6: :31: Ama ne yönden tartışılır.:31:

Cemaat oy vermezse hep beraber görürüz ne olduğunu.:30:

Cemaat oyları bu başlıkta sürekli yanlış yorumlanıyor bence .

İlk yanlış yüzdesi hususunda , okuduğum bir çok yorumda yarı yarıya ve benzeri yorumlar vardı , en fazla etkileyeceği % 3-4 tür .

O da belki , belkinin sebebi de bugüne kadar aslında Akp ye oy verecekken sırf cemaate yakınlığı nedeni ile oy vermeyen , yaşanan süreçte de bu engeli kalkmış görenlerin varlığı . İşte bu kişiler oy verenler hanesine eklenecek , cemaatçiler eksi hanesine geçecek , yolsuzluktan dolayı giden oylar olacak , bu bir komplodur ve bende artık Akp ye oy vereceğim diyenler gelen oylara eklenecek ....derken derken , pekte bir şey değişmeyecek .

Hangi 2 kişiden biri bu palavraya inanan var mı hala :27:
Bir %50 yok bunu anlasanız birde .
Gaza gelmeyin he he deyin geçin , banlanmaya değmez.

Cemaat oyları bu başlıkta sürekli yanlış yorumlanıyor bence .

İlk yanlış yüzdesi hususunda , okuduğum bir çok yorumda yarı yarıya ve benzeri yorumlar vardı , en fazla etkileyeceği % 3-4 tür .

O da belki , belkinin sebebi de bugüne kadar aslında Akp ye oy verecekken sırf cemaate yakınlığı nedeni ile oy vermeyen , yaşanan süreçte de bu engeli kalkmış görenlerin varlığı . İşte bu kişiler oy verenler hanesine eklenecek , cemaatçiler eksi hanesine geçecek , yolsuzluktan dolayı giden oylar olacak , bu bir komplodur ve bende artık Akp ye oy vereceğim diyenler gelen oylara eklenecek ....derken derken , pekte bir şey değişmeyecek .

Valla Ausum ben referandum zamanı çevremdeki bütün cemaatin muhalefete inat herkese ''Evetli Bayramlar.''dediğini hatırlıyorum.:6:

Ben senin gibi düşünmüyorum,bugüne kadar etle tırnak gibiydi hükümet ve cemaat.

Etle tırnak gibiydi ama tırnak saçmalayıp ete batınca iktidar çekip attı o tırnağı. Iyileşme süreci başlıyor yakında

Etle tırnak gibiydi ama tırnak saçmalayıp ete batınca iktidar çekip attı o tırnağı. Iyileşme süreci başlıyor yakında

Saçmalayınca değil o çıkarları uyuşmayınca .
Soyup soğana çevirmişler , bakanlar bir bir istifa ediyor hala iyileşme süreci diyorsunuz ya nasıl gülüyorum :9:

başbakan ın cemaat ten ne çıkarı olabilir ama görüldüğü üzre cemaatin oldukça bir çıkarı vardı ki dersaneler kapatılacak diyince hemen ikamet ettikleri abd nin elemanı oluverdiler. Yolsuzluk varsa allah a havaleler ancak türkiye nin bankasının bilg. Kasalarına el koyup bilgileri satmak ta neyin nesiydi bir düşünün derim . Bi zahmet

sarızeybek : "bunlar kaçacak (erdoğan ve avanesi), sınır kapılarını iyi tutun" diyor.

istermisin onlarla beraber %50 de kaçsın :27:

başbakan ın cemaat ten ne çıkarı olabilir ama görüldüğü üzre cemaatin oldukça bir çıkarı vardı ki dersaneler kapatılacak diyince hemen ikamet ettikleri abd nin elemanı oluverdiler. Yolsuzluk varsa allah a havaleler ancak türkiye nin bankasının bilg. Kasalarına el koyup bilgileri satmak ta neyin nesiydi bir düşünün derim . Bi zahmet

Bence siz bu gündemi az daha araştırın.
Böyle ezbere olmuyor.:34:

annamadım, yolsuzluk dosyalarını ahirete mi yolluyoruz şimdi :p

Başbakan başlı başına ABD elemanı zaten . Biizim çocuklar diye bahsediliyor . Ben şimdi diyemicem ama bir kitap var orada Gül ve Erdoğan için bizim çocuklarımız diye bahsediyor.
Hayal dünyasında yaşıyorsun , bugün Tayyip Erdoğanın başa gelmesinin sebebi cemaat zaten .
Ve ayrıca cemaat dediğin şey Başbakan falan tanımıyor gördüğün üzre.
Yani adam ülkede bile değilken böyle yaptıysa sen bi düşün derim . Kim kimden öndeymiş

Valla Fethullah Gülen'in eleştirdiğim çok yönü vardır.Ezbere konuştuğum yok,kitaplarını da okudum,evlerinde de kaldım ama çenem durmadığı için fazla barınamadım tabi..:ssz:

Ama her şeye rağmen tek suç cemaatte gibi gösteremezsiniz.:34:

Takke düştü kel göründü.:6:

SUÇUN KESİNLEŞMESİ HALİNDE BU DÜNYADA HERKES CEZASINI ÇEKECEK kimsesnin kimseye üstünlüğü yok ancak bu da 2. gezi olayıdırı fake çıkarsa bir zümre oldukça üzülecek yazık

Valla Ausum ben referandum zamanı çevremdeki bütün cemaatin muhalefete inat herkese ''Evetli Bayramlar.''dediğini hatırlıyorum.:6:

Ben senin gibi düşünmüyorum,bugüne kadar etle tırnak gibiydi hükümet ve cemaat.

Evet mona , yakınlıkları inkar edilemezdi , Artık ilk kim kimin tavuğuna kışt dedi bilemem ama büyü bozuldu . Ve bu bozuluşun oylar üzerindeki dengeyi sanıldığı kadar etkilemeyeceği kanaatindeyim , öyle umut etmiyorum , parti oyları konusunda bir umudum olmaz benim , sadece olayları bu şekilde analiz ediyorum .

Eksiler artılar birbirini götürecek , ayşenin oyu alinin oyu değişecek ama tablo şoka uğramayacak bence .Çevremde cemaat mensubu kimse yok sayılır o sebeble senin kadar net bilemeyeceğim ama tam aksine şu cemaat elini ayağını çekse oyum akp ye diyen çok kişi tanıyorum bende .

Neyse , izleyelim görelim .:34:

Evet mona , yakınlıkları inkar edilemezdi , Artık ilk kim kimin tavuğuna kışt dedi bilemem ama büyü bozuldu . Ve bu bozuluşun oylar üzerindeki dengeyi sanıldığı kadar etkilemeyeceği kanaatindeyim , öyle umut etmiyorum , parti oyları konusunda bir umudum olmaz benim , sadece olayları bu şekilde analiz ediyorum .

Eksiler artılar birbirini götürecek , ayşenin oyu alinin oyu değişecek ama tablo şoka uğramayacak bence .Çevremde cemaat mensubu kimse yok sayılır o sebeble senin kadar net bilemeyeceğim ama tam aksine şu cemaat elini ayağını çekse oyum akp ye diyen çok kişi tanıyorum bende .

Neyse , izleyelim görelim .:34:

Aynen...:31: Benim tek istediğim takım tutar gibi parti tutmaması insanların.Yanlışsa yanlış.:6:

aylardır planlanan tezgahlar bir bir devreye sokuluyor . türkiye nin itibarını kimse zedeyelemeyecek. türkiye yi güçlendirenleri taşlayan çok olur meyve verdikçe . menderes ten pay biçin başa çıkaMADILAR EN SONUNDA astılar

Son düzenleme:
Back