O biskremi veren alıyım cnm . Bu arada cemaat muhalefet partisine verirse de artık hiçççç şaşırman pusulası şaşmış onların aklı selim insan çok bu ülkede unutmayın her 2 kişiden biri
Evet olamaz haklısınız.Ama ne yönden tartışılır.
Cemaat oy vermezse hep beraber görürüz ne olduğunu.
Cemaat oyları bu başlıkta sürekli yanlış yorumlanıyor bence .
İlk yanlış yüzdesi hususunda , okuduğum bir çok yorumda yarı yarıya ve benzeri yorumlar vardı , en fazla etkileyeceği % 3-4 tür .
O da belki , belkinin sebebi de bugüne kadar aslında Akp ye oy verecekken sırf cemaate yakınlığı nedeni ile oy vermeyen , yaşanan süreçte de bu engeli kalkmış görenlerin varlığı . İşte bu kişiler oy verenler hanesine eklenecek , cemaatçiler eksi hanesine geçecek , yolsuzluktan dolayı giden oylar olacak , bu bir komplodur ve bende artık Akp ye oy vereceğim diyenler gelen oylara eklenecek ....derken derken , pekte bir şey değişmeyecek .
Etle tırnak gibiydi ama tırnak saçmalayıp ete batınca iktidar çekip attı o tırnağı. Iyileşme süreci başlıyor yakında
başbakan ın cemaat ten ne çıkarı olabilir ama görüldüğü üzre cemaatin oldukça bir çıkarı vardı ki dersaneler kapatılacak diyince hemen ikamet ettikleri abd nin elemanı oluverdiler. Yolsuzluk varsa allah a havaleler ancak türkiye nin bankasının bilg. Kasalarına el koyup bilgileri satmak ta neyin nesiydi bir düşünün derim . Bi zahmet
başbakan ın cemaat ten ne çıkarı olabilir ama görüldüğü üzre cemaatin oldukça bir çıkarı vardı ki dersaneler kapatılacak diyince hemen ikamet ettikleri abd nin elemanı oluverdiler. Yolsuzluk varsa allah a havaleler ancak türkiye nin bankasının bilg. Kasalarına el koyup bilgileri satmak ta neyin nesiydi bir düşünün derim . Bi zahmet
Valla Ausum ben referandum zamanı çevremdeki bütün cemaatin muhalefete inat herkese ''Evetli Bayramlar.''dediğini hatırlıyorum.
Ben senin gibi düşünmüyorum,bugüne kadar etle tırnak gibiydi hükümet ve cemaat.
O % 50 kaçmaz bir yere emin olun çünkü misafir olan onlar değil
Evet mona , yakınlıkları inkar edilemezdi , Artık ilk kim kimin tavuğuna kışt dedi bilemem ama büyü bozuldu . Ve bu bozuluşun oylar üzerindeki dengeyi sanıldığı kadar etkilemeyeceği kanaatindeyim , öyle umut etmiyorum , parti oyları konusunda bir umudum olmaz benim , sadece olayları bu şekilde analiz ediyorum .
Eksiler artılar birbirini götürecek , ayşenin oyu alinin oyu değişecek ama tablo şoka uğramayacak bence .Çevremde cemaat mensubu kimse yok sayılır o sebeble senin kadar net bilemeyeceğim ama tam aksine şu cemaat elini ayağını çekse oyum akp ye diyen çok kişi tanıyorum bende .
Neyse , izleyelim görelim .
SUÇUN KESİNLEŞMESİ HALİNDE BU DÜNYADA HERKES CEZASINI ÇEKECEK kimsesnin kimseye üstünlüğü yok ancak bu da 2. gezi olayıdırı fake çıkarsa bir zümre oldukça üzülecek yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?