Yüzde 50 Erdoğan'dan neden vazgeçmiyor

Amerikan büyükelçisine işinize bakın diyorsun da..
Sen neden başka ülkelerin iç işlerine burnunu sokuyorsun acaba..

Keleşim birde bütün büyükelçileri toplayıp camide içki içildi dememiş miydi ? O zaman niye işinize bakın demedi. Sanki elalemin (büyükelçilerin) camiye hassiyeti varmış gibi.

A benim balık hafızalı milletim.

İşine gelir böyle, işine gelir öyle. Sen sadece kafa salla, hiç düşünme emi

Son düzenleme:
Amerikan büyükelçisine işinize bakın diyorsun da..
Sen neden başka ülkelerin iç işlerine burnunu sokuyorsun acaba..

Okyanusta kara devleti değiliz ki . Fıkır fıkır kaynayan komşularımız var. Rahmetli Bülent Ecevit döneminde içine kapanık bir siyaset izlendi de ne oldu.
Komşuda pişiyor bize düşüyor. Maşallah onların iç işine karşımayan mı var ?

G... k..lafının aslında Kılıçtaroğlu için söylendiğini hepimiz biliyoruz ama başka şekilde söylenmiş gibi lanse edilmesinide anlayabiliyorum.sonuç olarak her iki şekliylede çirkin elbette.

takım tutar gibi parti tutmak...sırf muhalefet yükselmesin diye tekrar hükümete oy vermeyi tercih etmekle,sırf hükümet tekrar gelmesin diye ona en yakın muhalefete oy vermeyi seçmek aynı şey değilmidir ? o halde neden biri mantığa aykırı bulunup düşünülmeden yapılmış oluyorda berikisi eğitimli ! insanların beyin fırtınası sonucu verdikleri karar oluyor ?

evet hükümetin yaptıkları lütuf değil zaten yapması gereken hizmetler katılıyorum,keşke daha önceki hükümetlerde bunun bilincinde olup üzerlerine düşeni yapsalardıda bizde şimdi olması gerekenleri bir lutuf ve müthiş bir gelişim olarak görmeseydik

:) Minareyi çalan kılıfını hazırlarmış derler :) kılıf olsun diye oyun oynanıyor diyorlar işte.

yerel seçim oyum belli ben genel seçimler için sorup merak etmiştim abla:26:

Söylenecek çok şey varda susmak en iyisi galiba..
Ne olacak b ülkenin durumu,daha iyi yerlere gelmemiz gerekirken hep tersine gidiyoruz

Lütfen söylemlerimize biraz dikkat edelim...

Müdürüm,geçen sene yolsa giderken hatta eşimde yanımdaydı,bir anne yanında da 10 yaşlarnda filan erkek çocuğu vardı..
Annesi direk olarak oğlum büyüyünce sende bu partiye oy vereceksin dedi, oyaştaki çocuk ne anlar partiden.
Beyin yıkama bu yaşlarda başlıyor herhalde,sert otoriter tavırla söyledi maalesef.

Orada ince bir nüans var ama dusduru. Elbette aynı şey değildir.
Biliyoruz ki boş oy kullanmakla ya da barajı aşamayacak bir partiye ve bağımsıza oy vermekle, iktidara oy vermiş oluyoruz. Bugünün Türkiyesi için bu böyle.

Hükümet tekrar gelmesin diye değil de, en azından bir koalisyon hükümeti kurulsun, şu mutlak monarşi durumu bir son bulsun derdiyle kötünün iyisine oy kullanılıyor genelde. (Muhalefet yanlıları için söylüyorum)

İktidar yanlılarının tavrı ise(istisnalar kaideyi bozmaz), ne olursa olsun, ne yaparsan ama padişahım sen çok yaşa tavrı maalesef..

Son düzenleyen: Moderatör:
Hanım,
ben çocukların siyasi partilerin mitinglerinde bile kullanılmasına karşıyım, hangi parti olursa olsun, ailelerin çocuklarını etkilemelerine külliyen karşıyım.
Ben böyle yetiştirilmedim mesela, rahmetli babam seçim zamanı şu partiye oy ver demedi hiç, bende kızıma demem, çocuklar belli ideolojilere göre değil, bağımsız birer birey olarak yetiştirilmeli.

Rahmeti en azından ülkeyi götürmedi..
Benim çocukluğumda muhteşem 4'lü vardı.
Ecevit,Demirel,Türkeş,Erbakan..
Birbirleriye atışır dururlardı,kadayıfın altı habire kızarırdı.
Ama vatanı satmadılar hiç biriside..

vatan satılık değil merak etmeyin. bu söyleminizle ona oy verenleri zan altında bırakmış oluyorsunuz.

Çocuklar masum ya,hemende ikna oluyorlar zaten..
Bizde öyleyiz,ama elimizdengeldiği kadarı ilede doğru yolu göstermeye çalışıyoruz zaten..
Gerçi kendiside görüyor yaşanan olayları..

zaten meksıkaya yatırım yapıyomus ya..
zamanı gelınce oraya kaccak

Son düzenleme:

Siyasi görüşüme uzak olsa da, rahmetli Türkeş yaşasaydı, kimse bu kadar at koşturamazdı gibime gelmiştir hep abla

Son düzenleyen: Moderatör:

Sanırım eğitim şart lafını yanlış yorumlamışsınız. Konu A ya da B partisine oy vermek değil. Bu konuda seçenekler sınırlı zaten.
Benim söylemek istediğim oy verdiğin parti de olsa yanlış giden bir şey yapıyorsa yanlış yapıyorsun diyebilmek. Afferin iyi yapıyorsun inadına oyum sana (arkadaş aynen böyle demişti inadına oyumu vericem diye) demek yanlış bir tutum.
Geçmiş hükümetler de yanlışlar yapmışlar savunulcak hiç bir tarafı yok lakin düzelen birşeyde yok. Yanlışlar yapılmaya devam ediyor ve millet olarak bir çoğumuz yanlış olarak görsek bile önünde durmuyoruz.

Kesinlikle fark yok . Bu konuda hükümete oy verecekleri eleştirenler ( hoş bu da nasıl bir hak ise ) alacağı yüzdeye takılmadan içinin sineceği partiye oy verenler olabilir. Bağımsız adaylarını destekleyenler olabilir . Kendi partisine seve seve oy verenler olabilir , ama hem kötünün iyisine mecburuz , muhalefet oyu bir tabanda toplansın bari deyip hem de '' eee hataları olsa da neden hala AKP '' deme hakları sıfırlanır , yani derler demesine de mantığa oturmaz .

Sen ver bakalım oyunu hesap kitap yapmadan , sonra başkalarından hesapsız kitapsız oy bekle . İşte böyle beğenmeye beğenmeye sandığa gidilen bir sistem bu maalesef, çoğunluk partisinin arkasında duramıyor hep oylar ehveni şer

Kimse kimsenin vereceği oyun akıl bekçiliğini yapmasın bence de .

Neyse konudan sapmayalım arkadaşım , başlık ne diyor % 50 neden vazgeçemiyor ?

Kimse vazgeçilmez değildir aslında , hep kötünün iyisi felsefesinin eseri bunlar

Hanımlar,
yaşananlar karşısında kızgınlığınızı da anlıyorum, savunma çabalarınızı da lakin ağır şeyler yazmayın.
Ayrı görüşlerde olsanızda temennileriniz bir aslında.
Sonuçta hepimiz bir toplum halk olma vasfı taşıyoruz, kimseler sağduyulu olamıyorsa bile bizler sağduyumuzu yitirmeyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…