Amerikan büyükelçisine işinize bakın diyorsun da..
Sen neden başka ülkelerin iç işlerine burnunu sokuyorsun acaba..
Amerikan büyükelçisine işinize bakın diyorsun da..
Sen neden başka ülkelerin iç işlerine burnunu sokuyorsun acaba..
Size cevap verme zorunda kaldım. Ne oynanıyormuş anlatsanıza merak ettim. Akp ve Feytullahçılar kendi aralarında oyun oynuyor onu biliyoruz zaten. Hizmet etmişmişte eğer bizim paramızı kullanıyorsa tabiki hizmetini de edecek bu bir ayrıcalık değil on.
Ayrıca akp yönetimi katildir. Kaç kişinin canını almıştır. Bunu görmeyecek kadar körsünüz.
yerel seçim oyum belliBu yerel seçim canım. Bulunduğun şehirde bulunan adayları incele. Projelerine göz at. Hangisni beğenirsen ona kullan oyunuPartiler önemlidir tabi ama yerel seçimde ası olan sana hizmet edecek olan Belediye Başkanı dır.
Keleşim birde bütün büyükelçileri toplayıp camide içki içildi dememiş miydi ? O zaman niye işinize bakın demedi. Sanki elalemin camiye hassiyeti varmış gibi.
A benim balık hafızalı milletim.
İşine gelir böyle, işine gelir öyle. Sen sadece kafa salla, hiç düşünme emi
Lütfen söylemlerimize biraz dikkat edelim...
G... k..lafının aslında Kılıçtaroğlu için söylendiğini hepimiz biliyoruz ama başka şekilde söylenmiş gibi lanse edilmesinide anlayabiliyorum.sonuç olarak her iki şekliylede çirkin elbette.
takım tutar gibi parti tutmak...sırf muhalefet yükselmesin diye tekrar hükümete oy vermeyi tercih etmekle,sırf hükümet tekrar gelmesin diye ona en yakın muhalefete oy vermeyi seçmek aynı şey değilmidir ? o halde neden biri mantığa aykırı bulunup düşünülmeden yapılmış oluyorda berikisi eğitimli ! insanların beyin fırtınası sonucu verdikleri karar oluyor ?
evet hükümetin yaptıkları lütuf değil zaten yapması gereken hizmetler katılıyorum,keşke daha önceki hükümetlerde bunun bilincinde olup üzerlerine düşeni yapsalardıda bizde şimdi olması gerekenleri bir lutuf ve müthiş bir gelişim olarak görmeseydik
Okyanusta kara devleti değiliz ki . Fıkır fıkır kaynayan komşularımız var. Rahmetli Bülent Ecevit döneminde içine kapanık bir siyaset izlendi de ne oldu.
Komşuda pişiyor bize düşüyor. Maşallah onların iç işine karşımayan mı var ?
yerel seçim oyum belliben genel seçimler için sorup merak etmiştim abla:26:
Rahmeti en azından ülkeyi götürmedi..
Benim çocukluğumda muhteşem 4'lü vardı.
Ecevit,Demirel,Türkeş,Erbakan..
Birbirleriye atışır dururlardı,kadayıfın altı habire kızarırdı.
Ama vatanı satmadılar hiç biriside..
Hanım,
ben çocukların siyasi partilerin mitinglerinde bile kullanılmasına karşıyım, hangi parti olursa olsun, ailelerin çocuklarını etkilemelerine külliyen karşıyım.
Ben böyle yetiştirilmedim mesela, rahmetli babam seçim zamanı şu partiye oy ver demedi hiç, bende kızıma demem, çocuklar belli ideolojilere göre değil, bağımsız birer birey olarak yetiştirilmeli.
Kim ne derse, ne taraftan bakarsa baksın..
Erdoğan bu ülkeye geri dönüşü zor zararlar vermiştir.
Her şeyden önce zibilyona bölündük sayesinde..
Yaptıklarından dem vuran arkadaşlar, bir devlet başkanının halk adına yapması gerekenleri, sanki bir lütufmuş gibi tepside sunmaya lüzum yok.Bu para nereye gitti? Yol yaptı..Şu para nereye gitti? Yol yaptı..O para nereye gitti? Yol yaptı..
Başka elle tutulur bir şey yok..Amerikalı abileri ne istediyse onu yaptı..
Ha bir de bol bol dini, baş örtüsünü falan kullandı..
Ve ben diyorum ki, başbakanlık ya da cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturmadı ilk vakit, amerikaya kaçmazsa med değilim..
vatan satılık değil merak etmeyin. bu söyleminizle ona oy verenleri zan altında bırakmış oluyorsunuz.
Rahmeti en azından ülkeyi götürmedi..
Benim çocukluğumda muhteşem 4'lü vardı.
Ecevit,Demirel,Türkeş,Erbakan..
Birbirleriye atışır dururlardı,kadayıfın altı habire kızarırdı.
Ama vatanı satmadılar hiç biriside..
G... k..lafının aslında Kılıçtaroğlu için söylendiğini hepimiz biliyoruz ama başka şekilde söylenmiş gibi lanse edilmesinide anlayabiliyorum.sonuç olarak her iki şekliylede çirkin elbette.
takım tutar gibi parti tutmak...sırf muhalefet yükselmesin diye tekrar hükümete oy vermeyi tercih etmekle,sırf hükümet tekrar gelmesin diye ona en yakın muhalefete oy vermeyi seçmek aynı şey değilmidir ? o halde neden biri mantığa aykırı bulunup düşünülmeden yapılmış oluyorda berikisi eğitimli ! insanların beyin fırtınası sonucu verdikleri karar oluyor ?
evet hükümetin yaptıkları lütuf değil zaten yapması gereken hizmetler katılıyorum,keşke daha önceki hükümetlerde bunun bilincinde olup üzerlerine düşeni yapsalardıda bizde şimdi olması gerekenleri bir lutuf ve müthiş bir gelişim olarak görmeseydik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?