• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzde 50 Erdoğan'dan neden vazgeçmiyor

Soru sormuşsun , ne olduğunu yazdım . Yok engin bilginiz bilmem ne diyerek ne yapma amacı güdüyorsun merak etmedim değil açıkcası ama neyse o zaman bende sana diyeyim ki bilmemek değil öğrenmemek ayıp be canım. Rica ederim aydınlandınsa ne mutlu .

bi amaç gütmüyorum tatlım:) sinirlenmene gerek yok:34:

birinci ağızdan dinlemek varken neden 2. 3. ağızların yorumlarına bakar insanlar anlamıyorum videosu olmasa neyse :31:

superisi milletvekillerinin meclis konuşmalarını dinleyerek okuyarak başlayabilirsin öğrenmeye :34:

Teknoloji çağındayız .....you tube dan aratırsanız teyzemin nasıl vahim bir benzetme yaptığını görürsünüz.........neyse..........daha vahim olanı ücretimin neredeyse üçte ikisinin duble yollara ve ayakkabı kutularına gittiğini görmek

maalesef video izlemek yasak:(
duble yol iyidir ama öyle söylemeyin. özellikle teknoloji çağında:31:

Televizyonu izlemen bile yeterli gelecektir sana ..
Herşey ortada çünkü..

birinci ağızdan dinlemek varken neden 2. 3. ağızların yorumlarına bakar insanlar anlamıyorum videosu olmasa neyse :31:

superisi milletvekillerinin meclis konuşmalarını dinleyerek okuyarak başlayabilirsin öğrenmeye :34:
sağolunn....
hanım abla tv izleyen biri değilim sınava hazırlanıyorum malum..
ama bu birkaç gün bakarım..hocalarımız bile bahsediyo laf sokuyo anlamıyorum:26:

bi amaç gütmüyorum tatlım:) sinirlenmene gerek yok:34:

Bir amaç güdüyorsun tatlımmmm :)
Soru sormuşsun sana usturuplu cevap yazıyorum verdiğin cevapda ki amacı anlayabiliyorum. Ama yanlış bir amaç güdüyorsun. Sinirlenmek de sıkıntı yok sakin bir insan olduğum söylenemez ama yok gere insanları germek sorun.
Şuan yaptığını kendince küçümsemeye çalışman varya , o kişi ben değilim , beni durduk yere germe.

Şu an ülkeyi getirdikleri bu noktadan ve soktukları bu kaostan çıkarabilecek biri ya da bir parti yok superisi...
Ama kötünün iyileri var elbet..

Baraj sınırı olduğu sürece, şahsım adına konuşmam gerekirse, yine o kötünün iyilerine mecbur kalacağım ve doğal olarak mecliste beni temsil eden tek bir adam bile olmayacak..Yıllardır olduğu gibi:ssz:
:26::26::26::26:

2-3 gün tv izle sende görürsün neler dönüyor ülkemizde..
teşekkür ederim hanım abla:54:

Süleyman Özışık kalemi kuvetli ender yazarlardan biridir, Yazılarını beğenerek takip ediyorum...:46:

Ben dün nasılsam bugünde sonuna kadar Başbakanının arkasında olanlardanım. Çünkü oynanan oyunun farkındayım.:34: Ayrıca gözüm kör değil yapılan hizmetleri görüyorum....
Hariçden gazel okuyanları görmemezlikten geliyorum, çok şükür neyin yanlış neyin doğru olduğunu ayırt edebilecek akıl,tecrübe ve bilgi birikimine sahibim..

"herkesin fikrine saygı duyarım,kendilerince sebepleri olabilir....Bu da benim fikrim Lütfen saygı duyun ve kimse alıntılama yapıp cevap vermesin, yazışarak münakaşa etmekten nefret ederim. :51:"

Baş üstüne..

Fakat bir şeyi merak ettim..Yapılan hizmetlerden bahsetmişsiniz.
Bir devlet başkanının zaten "görevi" olan bu hizmetlerin yapılması(üstelik bizden alınan paralarla) bir lütuf mudur?

Ya da, bu hizmetlerin yapılmış olması, hırsızlığı ve yolsuzluğu mübah kılıp meşrulaştırır mı?

sağolunn....
hanım abla tv izleyen biri değilim sınava hazırlanıyorum malum..
ama bu birkaç gün bakarım..hocalarımız bile bahsediyo laf sokuyo anlamıyorum:26:

Tatlım sınava hazırlanıyor olman günde yarım saatini ayırıp tv'ye bakmana engel değil bence.
Okula, dershaneye vb. yolda giderken bile radyo dinleyebilirsin bu şekilde bile bir fikrin olur.

Yanlış birşey yaziyorsam affola..bu yolsuzluk dava mava cikti anlamadim siyasetten hic ama hic anlamam..hic oy da kullanmadim..bu yil resit olacagim affiniza siginarak ve merakla bir soru soracagim, sizce hangi partinin iktidara gelmesi iyi olur? Dedigim gibi tv bile izlemiyorum burdan takip ettigim kadar biliyorum siyaseti maalesef burdanda pek birsey anlamiyorum:5:

biri çıkar iktidarı yere göğe sığdıramaz muhalefeti yerin dibine sokar diğer iktidarı yerin dibine sokar muhalefeti yüceltir senin aklına kim yatıyosa ona verirsin oyunu ve malesef en iyi diyede bi parti yada başkan yok sana göre kötünün iyisi kimse oyun ona gider

Tatlım sınava hazırlanıyor olman günde yarım saatini ayırıp tv'ye bakmana engel değil bence.
Okula, dershaneye vb. yolda giderken bile radyo dinleyebilirsin bu şekilde bile bir fikrin olur.
abla ders çalışma saatlerim 18.00 ile 22.00 ne dizi görüyorum ne tv,gazetelere bakıyorum ama yine yok,artık dersimden biraz ferargat edip tv izleyeceğim:26:

biri çıkar iktidarı yere göğe sığdıramaz muhalefeti yerin dibine sokar diğer iktidarı yerin dibine sokar muhalefeti yüceltir senin aklına kim yatıyosa ona verirsin oyunu ve malesef en iyi diyede bi parti yada başkan yok sana göre kötünün iyisi kimse oyun ona gider
seçimlere kadar bir kaç şey kapmaya çalışayım bari:27:

sagda disli bir rakip olmamasi bence tek sebep. numan kurtulmusu bile oy bolme riski var diye hemen partiye aldilar :27:

paralar,sahte fotoğraflar sahte,polisler entrikacı,,
para sayma makineleri oyuncak,
ha,konuşmaları, belgeleri dan brown'a yazdırdılar.
he he.. aynen böyle..:ssz:

Son düzenleme:
Bir amaç güdüyorsun tatlımmmm :)
Soru sormuşsun sana usturuplu cevap yazıyorum verdiğin cevapda ki amacı anlayabiliyorum. Ama yanlış bir amaç güdüyorsun. Sinirlenmek de sıkıntı yok sakin bir insan olduğum söylenemez ama yok gere insanları germek sorun.
Şuan yaptığını kendince küçümsemeye çalışman varya , o kişi ben değilim , beni durduk yere germe.
beynimi mi okuyorsun yahu, gütmüyorum diyorsam gütmüyorum. neden işi ikili polemiğe çekiyorsun arkadaşım. Sakin ol!
Baş üstüne..

Fakat bir şeyi merak ettim..Yapılan hizmetlerden bahsetmişsiniz.
Bir devlet başkanının zaten "görevi" olan bu hizmetlerin yapılması(üstelik bizden alınan paralarla) bir lütuf mudur?

Ya da, bu hizmetlerin yapılmış olması, hırsızlığı ve yolsuzluğu mübah kılıp meşrulaştırır mı?

Millet hizmete aç olunca zaten görevi idi demeyi unutuyor demek ki:9:

Süleyman Özışık kalemi kuvetli ender yazarlardan biridir, Yazılarını beğenerek takip ediyorum...:46:

Ben dün nasılsam bugünde sonuna kadar Başbakanının arkasında olanlardanım. Çünkü oynanan oyunun farkındayım.:34: Ayrıca gözüm kör değil yapılan hizmetleri görüyorum....
Hariçden gazel okuyanları görmemezlikten geliyorum, çok şükür neyin yanlış neyin doğru olduğunu ayırt edebilecek akıl,tecrübe ve bilgi birikimine sahibim..

"herkesin fikrine saygı duyarım,kendilerince sebepleri olabilir....Bu da benim fikrim Lütfen saygı duyun ve kimse alıntılama yapıp cevap vermesin, yazışarak münakaşa etmekten nefret ederim. :51:"

Size cevap verme zorunda kaldım. Ne oynanıyormuş anlatsanıza merak ettim. Akp ve Feytullahçılar kendi aralarında oyun oynuyor onu biliyoruz zaten. Hizmet etmişmişte eğer bizim paramızı kullanıyorsa tabiki hizmetini de edecek bu bir ayrıcalık değil on.
Ayrıca akp yönetimi katildir. Kaç kişinin canını almıştır. Bunu görmeyecek kadar körsünüz.

Yanlış birşey yaziyorsam affola..bu yolsuzluk dava mava cikti anlamadim siyasetten hic ama hic anlamam..hic oy da kullanmadim..bu yil resit olacagim affiniza siginarak ve merakla bir soru soracagim, sizce hangi partinin iktidara gelmesi iyi olur? Dedigim gibi tv bile izlemiyorum burdan takip ettigim kadar biliyorum siyaseti maalesef burdanda pek birsey anlamiyorum:5:

Bu yerel seçim canım. Bulunduğun şehirde bulunan adayları incele. Projelerine göz at. Hangisni beğenirsen ona kullan oyunu:34: Partiler önemlidir tabi ama yerel seçimde ası olan sana hizmet edecek olan Belediye Başkanı dır.

Son düzenleme:
Back