• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzde 50 Erdoğan'dan neden vazgeçmiyor

"madem bu kadar üstüne gidiyorlar demek ki iyi giden bişeyler var"

fazlaca düz bir mantık değil mi????

geçenlerde bir yazı okumuştum başbakan'nın bu şekilde fanlarının olmasının tek sebebi kimseyi takmayan pervasız tavırları..(buna benzer bişeydi bulunca paylaşacağım)

kişileri kurumlara yapıştırmak çok yanlış değil mi?? Erdoğan'ı lider değil sahip olarak görmek yanlış değil mi??? Erdoğan'ın yapılan her işe tek başına karar veriyormuş görüntüsünde olması (öyle de aslında) çok yanlış değil mi?? insanların bir olay olduğunda, faili farklı olsa bile burda olduğu gibi başbakan üzerinden konuşması yanlış değil mi???

Son düzenleme:
"Mısır'da demokrasisi elinden alınan Mısır halkının son umudu.. Tunus'ta, Fas'ta, Cezayir'de Libya'da huzuru, barışı, mutluluğu arayan halkların kahramanı. Dünyanın en büyük hapishanesi olan Gazze'deki mazlum Filistinlilerin duası... Suriye'de kendi liderlerinin kimyasal bombalarla katlettiği çocukların babası...

Arakan'da katledilen mazlumların kahramanı. Makedonya'nın "halife" diye andığı efsane artık o. Avrupalı'nın deyimiyle batan Osmanlı'yı yeniden diriltmeye çalışan biri..."

üçüncü dünya ülkesi Bangladeş henüz tanımamış sallamadı bile...arakan da ne yapmış??? Mısır için ne yapabilmiş diğerleri için huzur için barış için ne yapmış lütfen birisi bana açıklasın da bileyim??? konuşmaktan başka ne yapmış da biz bilmiyoruz...

AkePe zihniyetinden nefret ediyorum, ...dinleri imanları para olup, halkı zerrece düşünmeyen kodamanlardan nefret ediyorum, ülkeyi müteahhitlere peşkeş çekip beton yığınına çeviren kabineden nefret ediyorum, gerçek mesleği kabzımallık olacakken, iki kelimeyi bir araya getiremediği halde meclis koltuklarında ünvanla oturan şişkolardan nefret ediyorum...çıkarlar doğrultusunda her tür değerin ayaklar altına alınmasından nefret ediyorum...

Erdoğan'dan, bir ramazan günü yoksul bir aileyi ziyaretten dönerken dar merdivenlerden, yanındakilerden ayaklarına kadar eğilen birisinin sırtına tutunarak burnunu bile eğmeden geçtiğini gördüğüm günden beri daha çok nefret ediyorum...

cumhuriyetin ilk yıllarından sonra bu ülke siyasetinden toplu olarak nefret ediyorum...

Son düzenleme:
%50den biri olarak sağdan sağlam bir parti çıksa düşünmem oyumu ona veririm erdoğan tutkunu değilim ama yeni bir parti olmadığı sürece akpnin oyunu azaltıp ana muhalefetin şansını yükseltmem

%50den biri olarak sağdan sağlam bir parti çıksa düşünmem oyumu ona veririm erdoğan tutkunu değilim ama yeni bir parti olmadığı sürece akpnin oyunu azaltıp ana muhalefetin şansını yükseltmem

Evet ama bu şekildede hırsızların şansını yükseltmiş olmayacak mısınız?:21:

erdoğan ile gül de aynını yapmadı mı:34:
kendi başlarına teori üretemeyecek kadar aciz olukları manasına geliyor bu

Özellikle bu kısmı cımbızladım cadum , çünkü bizim evin gündem maddesi . Ben aylar önce adayı aynı kalırsa bulunduğum ilçede Akp belediye başkan adayına asla oy vermeyeceğimi dile getirmiştim bizim hanede , hemen herkes evet haklısın aus adam çalışmıyor hiç deseler de biz yine de ona vereceğiz ( ona değil aslında partiye ) diyorlardı .

Şimdi bu yaşanan süreçten sonra oklar bana döndü , ama şimdi sanılacak ki Akp bu yolsuzluk davası sebebi ile oy kaybediyor , en azından bu dönem ver diye :8:

Belediye seçimleri benim için '' çalışmak , üretmek , terlemektir '' yani öyle koltukta yazın sıcağında terlemek değil , ili ilçesi için çalışıp terlemek . Vermeyeceğim yine . Adam tembel ne yapayım ? Güçlü bir adayım yok , hatta adayım yok , belki temiz bir geçmişi olduğunu bildiğim oy yüzdesi % 10 na varamayacak bir adaya gidecek oyum .Hiç bir zaman oy kullanmadığım bir parti adayına yani.

Eğer üzerlerinde oynanan bir kurgu varsa , bunu yemeyecek kadar akıllıysak yine bu kurgudan hiç hakketmeyecek isimlerin koltuğa yapışmalarını ve süreçten nemalanmaları engelleyecek kadar da gözü açık olmalıyız bence .Ha diğer hakketmeyen nemalanacak yemezler diyorsun sende , haklısın da .

Bu kadar hakketmeyen adamın oralarda ne işi var diyesim geldi benimde :1: ?
yerel seçimerin adaylar üzerinde, projeler üzerinden yürümesi gerekir. Ama işi o hale getirdiler ki yine parti üzerinden yürüyecek. Chp Ankara adayı, diğer ilçelerdeki adaylar bu siyasetin ürünü. Ülke olarak ne kadar "önemliysek artık" hep kısır siyasete mahkum ediliyoruz. Projeye değil partilere oy vermeye mecbur bırakılıyoruz. bizim onları sahiplendiğimiz kadar onlar işlerini sahiplenmiyolar. bulunduğum şehirde diğer partilerden ne ciddi bir başka aday ne ciddi bir proje var. alışmışlar lider üzerinden siyasete. o zaman neden onların ekmeğine yağ süreyim, inanmak istedikleri bu fırsatı vereyim. Şu seçimde az biraz böldüklerini görsünler bakın daha bu ülkede neler çıkacak ne oyunlar oynanacak. Alevi sünni meselesi, çarşaf meselesi. Görün bakın seçimlerden sonra devlet dairelerinde nasıl pıtır pıtır başörtüsü suistimal haberleri çıkacak. Şu yolsuzluk falan o zaman unutulacak. Çünkü daha önemli kozlar geçecek ele.
maalsef Türkiye gerçekleri bunlar.

Oy verdiği parti liderinin G... K olduğunu düşünenlerin, oy verdiği partinin lideri için ölmeden kefen giyen insanların olduğu ülkede muhalefetin inadına oy verecek olanlara şaşırmadım :) çünkü her anlamda eğitim şart. İnsanların neden oy verdiklerini bilmeleri, öğrenmeleri için :)
G.....K ne onu anlamadım:44: cahilliğimden olsa gerek, alıntı yapmışsınızya zahmet olmazssa G.....K nin ne olduğunu da yazabilirmisiniz?Eğitimime bir nebze de olsa bi katkınız olur belki.......
ayıp bişeyse özelden yazın, yeter ki beni bu cahilliğimle baş başa bırakmayın

ayrıca basit bir denklem var. Aus yazmış :)

yerel seçimerin adaylar üzerinde, projeler üzerinden yürümesi gerekir. Ama işi o hale getirdiler ki yine parti üzerinden yürüyecek. Chp Ankara adayı, diğer ilçelerdeki adaylar bu siyasetin ürünü. Ülke olarak ne kadar "önemliysek artık" hep kısır siyasete mahkum ediliyoruz. Projeye değil partilere oy vermeye mecbur bırakılıyoruz. bizim onları sahiplendiğimiz kadar onlar işlerini sahiplenmiyolar. bulunduğum şehirde diğer partilerden ne ciddi bir başka aday ne ciddi bir proje var. alışmışlar lider üzerinden siyasete. o zaman neden onların ekmeğine yağ süreyim, inanmak istedikleri bu fırsatı vereyim. Şu seçimde az biraz böldüklerini görsünler bakın daha bu ülkede neler çıkacak ne oyunlar oynanacak. Alevi sünni meselesi, çarşaf meselesi. Görün bakın seçimlerden sonra devlet dairelerinde nasıl pıtır pıtır başörtüsü suistimal haberleri çıkacak. Şu yolsuzluk falan o zaman unutulacak. Çünkü daha önemli kozlar geçecek ele.

G.....K ne onu anlamadım:44: cahilliğimden olsa gerek, alıntı yapmışsınızya zahmet olmazssa G.....K nin ne olduğunu da yazabilirmisiniz?Eğitimime bir nebze de olsa bi katkınız olur belki.......

Ben yazayım G...nün Kılıyık diyen teyzeden ve o teyze gibi düşünenlerden bahsediyor arkadaş .

Son düzenleyen: Moderatör:

G.... K'yı Tarielensar açıklamış.

''Ben yazayım G...nün Kılıyık diyen teyzeden ve o teyze gibi düşünenlerden bahsediyor arkadaş.''
sanırım bu açıklama kafi gelmiştir.

Yanlış birşey yaziyorsam affola..bu yolsuzluk dava mava cikti anlamadim siyasetten hic ama hic anlamam..hic oy da kullanmadim..bu yil resit olacagim affiniza siginarak ve merakla bir soru soracagim, sizce hangi partinin iktidara gelmesi iyi olur? Dedigim gibi tv bile izlemiyorum burdan takip ettigim kadar biliyorum siyaseti maalesef burdanda pek birsey anlamiyorum:5:

Ben yazayım G...nün Kılıyık diyen teyzeden ve o teyze gibi düşünenlerden bahsediyor arkadaş .

engin bilginiz karşısında önünüzde eğilmemek mümkün değil. Teşekkür ederim beni bu cehalleten kurtardığınız için. hakikaten çok ayıpmış. Ama ben o olayın Kılıçdaroğlu için yapılmış bir benzetme olduğunu duymuştum. ama yine de çok ayıp etmiş teyze

Yanlış birşey yaziyorsam affola..bu yolsuzluk dava mava cikti anlamadim siyasetten hic ama hic anlamam..hic oy da kullanmadim..bu yil resit olacagim affiniza siginarak ve merakla bir soru soracagim, sizce hangi partinin iktidara gelmesi iyi olur? Dedigim gibi tv bile izlemiyorum burdan takip ettigim kadar biliyorum siyaseti maalesef burdanda pek birsey anlamiyorum:5:

Tatlım biz sana şuna buna ver diyemeyiz kimse de dememeli .
Sen 18 yaşına gelmiş erişkin bir bireysin.
Olayları kendin yorumlayıp ona göre davranmalısın .

engin bilginiz karşısında önünüzde eğilmemek mümkün değil. Teşekkür ederim beni bu cehalleten kurtardığınız için. hakikaten çok ayıpmış. Ama ben o olayın Kılıçdaroğlu için yapılmış bir benzetme olduğunu duymuştum. ama yine de çok ayıp etmiş teyze

Soru sormuşsun , ne olduğunu yazdım . Yok engin bilginiz bilmem ne diyerek ne yapma amacı güdüyorsun merak etmedim değil açıkcası ama neyse o zaman bende sana diyeyim ki bilmemek değil öğrenmemek ayıp be canım. Rica ederim aydınlandınsa ne mutlu .

Tatlım biz sana şuna buna ver diyemeyiz kimse de dememeli .
Sen 18 yaşına gelmiş erişkin bir bireysin.
Olayları kendin yorumlayıp ona göre davranmalısın .
ya oy vermem için değil,gerçekten hangisinin iyi olacagı hakkında hiçbir bilgim yok neyin iyi olacagını bilmek istiyorum:17:

okypete yaz,at sandığa:)

video vardır bu konuyla ilgili eğer açıp izlerseniz kimin için söylediğini rahatlıkla anlayabilirsiniz :)

Teknoloji çağındayız .....you tube dan aratırsanız teyzemin nasıl vahim bir benzetme yaptığını görürsünüz.........neyse..........daha vahim olanı ücretimin neredeyse üçte ikisinin duble yollara ve ayakkabı kutularına gittiğini görmek

Şu an ülkeyi getirdikleri bu noktadan ve soktukları bu kaostan çıkarabilecek biri ya da bir parti yok superisi...
Ama kötünün iyileri var elbet..

Baraj sınırı olduğu sürece, şahsım adına konuşmam gerekirse, yine o kötünün iyilerine mecbur kalacağım ve doğal olarak mecliste beni temsil eden tek bir adam bile olmayacak..Yıllardır olduğu gibi:ssz:

Süleyman Özışık kalemi kuvetli ender yazarlardan biridir, Yazılarını beğenerek takip ediyorum...:46:

Ben dün nasılsam bugünde sonuna kadar Başbakanının arkasında olanlardanım. Çünkü oynanan oyunun farkındayım.:34: Ayrıca gözüm kör değil yapılan hizmetleri görüyorum....
Hariçden gazel okuyanları görmemezlikten geliyorum, çok şükür neyin yanlış neyin doğru olduğunu ayırt edebilecek akıl,tecrübe ve bilgi birikimine sahibim..

"herkesin fikrine saygı duyarım,kendilerince sebepleri olabilir....Bu da benim fikrim Lütfen saygı duyun ve kimse alıntılama yapıp cevap vermesin, yazışarak münakaşa etmekten nefret ederim. :51:"

Back