hayır aksine ilk uygulamam olduğu için çok da dikkatli davrandım 1 dakika gibi bir süre ya durdu ya durmadı..beyazladı hemen kremledim. evet cildim epey hassas. uyarmak istediğim konu da buydu zaten.herkesin cilt yapısı bir değil ben 5 dk tutan bir kadının videosunu da izledim kızarmadı bile derisi. çok çok dikkatli olmak lazım. ben belki iz açılır diye saf suyla seyreltip bir daha uyguladım ama faydasını da göremedim...çatlaklar konusunda tca dan umutluydum,çatlaktan beter bir durum oluşunca vazgeçtim..fayda durumu da herkese göre değişir..neyse bu izler bir şekilde açılsın da çok bişy istemiyorum
aslında daha çok erken,o kararan yerler soyulacak belki. hem özellikle çene kısmı biraz daha kuru olduğundan mıdır nedir,roacutan kullananlarda da deri kuruduğu için çeneleri koyulaşıyor.yani yüzünüzün diğer bölümlerine göre daha fazla etkilenmiş olabilir ama dediğim gibi cuma gecesi yaptıysanız muhtemelen henüz soyulma da başlamamıştır.önümüzdeki pazara daha bir hafta var sabırlı olun sakin olun bence... ama soyulduktan sonra da iz kaldığını düşünürseniz hemen dermatoloğa gidin. benim bacağım da öyle oldu ezilmiş gibiydi,morardı ağrı yaptı, erkenden doktora gitmediğime de çok pişman oldum..kantaron yağı aynısefa yağı falan sürüyorum da açılsın diye,iki ay oldu hala açılmadı.. umarım sizinki benimki gibi olmaz...geçmiş olsun
Tatlım o kısımlar soyulacak belki diye bir şey yok! Soyulacak.
Unutmayın sizler vücutta çatlak için kullandınız, ki mesela tecrübem olmadığı için sizlere bu konuda tavsiye vermedim.
Anlıyorum sıkıntı verici bir durum ama konuya negatif yaklaşım göstermeyin lütfen!
Tca'yı arkadaş yüzünde kullanıyor! Müsaade edin tavsiyeleri ve çözümleri konu sahibi olarak ben yazayım.
slm ben bidefasında tca ile çene bölgemi yakmıştım yaklaşık 4dakika bekletmiştim ve çok morarmıştı üstelik çok fazla bepatene sürdüğümden dolayı 2ci gün küçük bi kısım derisi kalktı içinde kıpkırmızı deri görünüyordu çok panik olmuştum geri kalan kısım 4gün soyuldu birkaç gün o bölge kırmızı bi halde kaldı ama 2 haftaya kadar allahtan cildim eski haline döndü bu tca uygularken çok dikkatli olmak gerek umarın senin yüzünde iz kalmaz
Size kim 4dk lık uygulama yapmanızı söyledi
Bakın lütfen konuyu açtığım ilk mesaja üstüne basa basa yazdığım uyarılarda 1,5-2 dk yı aşmak cildi yormaktan tahrişten başka işe yaramaz diye belirtiyorum.
Ki kullandığımız tca'lar da aynı değil, asivegüzel'den rica ettiğim gibi benim önerimle yapmadığınız için sizden de konuya negatif yaklaşım göstermemenizi istiyorum. Belki farkındasınız belki değilsiniz ama korkutuyorsunuz...
Benim önerilerimin içinde uygulama yapıp sorun yaşayan olmadı!
.kızlar meraba dün akşam 2.uygulamamı yaptım.1.30 dk beklettim.bugün yüzüm karardı sanki bronzlaşmış gibi ama biliyorumki sonra açılıyo.ay parçası gibi oluyo.karardı geçmedi diyenlere şaşırıyorum soyuluyoya nasıl kaldı kararıklık anlamadım.ladysubaru yu dinleyerek yazdıklarını okuyarak yapın kızlar sevgiler...
Anlatamıyorum güzelim. Sağdan soldan her tca yazısını okuyup referans alıp sonra öyle oldu böyle oldu diye bana geliyorlar.
Sizlerde görüyorsunuz ben oranı sürekli %15 ile başlayın, 1,5 dk yı geçmeyin, kendiniz soymayın dedikçe bir çok kişi tam tersini uygulayıp sonra yardım istiyor.
4 dk tutmak ne demektir yahu... Hiç benden 4 dk lafı okudunuz mu? Elbette hayır...
30sn tutup yıkayanlarda var...!
Parça parça uygulamayın bütün uygulayın diyorum, dinleyen yok!
5 defa uygulama yaptım yahu, ne şiştim ne morardım... Aynı şekilde yazdıklarıma harfiyen uyanlarda yaşamadı bunu.
E ben bu konuyu boşa açmışım o zaman, benim yazdıklarımı değilde sağda solda okuyup onları uygulayacaksa..
Sana ayrıca çok teşekkür ediyorum yazdıklarımın önerilerimin dışında uygulama yapmadığın için
Cevap yazan herkese çok teşekkür ederim, içim biraz rahatladı. Soyulmalar başladı soyulan yerler kıpkırmızı görünüyor, sizce bu durum iz kalacağı anlamına mı geliyor?
Leke ve izler için contractubex tavsiye etmişsiniz, bu kremi alıp şimdi mi kullanayım yoksa soyulmalar bittikten sonra mı kullanayım? Şu anda cilt çok çok hassas olduğu için soruyorum, ne olur en kısa zamanda fikirlerinizi paylaşın, beklemedeyim
Tatlım dediklerimin dışında uygulama yapmadıysan sorun yaşamayacaksın!
Yüzüne kezzap uygulamadın niye iz kalsın! Yüzünde ne izi var ki sen çözüm arayışına girdin?
Melisa kreminin içine e vitamini eklemiş olmalısın, lütfen onu kullanmaya devam eder misin?
Ve soyulmaya müdahale etme, kendin soyma, bırak süreç işlesin...