- 7 Temmuz 2010
- 6.960
- 3.747
- Konu Sahibi LadySubaru
- #1.041
bacağımın arkasında çatlaklar vardı..kulak çöpüyle sadece çatlaklara %25lik tca yaptım (doadan almıştım). fazla beklettim herhalde ki,9-10 günde soyuldu...soyulmadan önce etrafı kırmızı ve hafif ağrılıydı,enfeksiyon oluştu herhalde şimdi uygulamanın üzerinden iki hafta geçti ama bacağımda iz var yanık izi gibi kaldı... yüzüne tca yapanların fotoğraflarını da inceledim soyulunca bebek cildi gibi olmuş tenleri... ben yüzüme yapsaymışım yanmıştım demekki acaba vücut derisi yüz derisinden daha farklı yapıda diye herkeste böyle oluyor mu onu da bilemedim :44: cildim de pek hassastır o da ayrı konu... eklediğim fotoğraf bacağımın durumunu birebir gösteriyor... madecassol, aynısefa çiçeği yağı kantaron yağı falan sürüyorum açılsın lekeler diye.... geçecek mi sizce? geçsin yaaaaa.... çatlaklar daha iyiymiş bu görüntüden
Eki Görüntüle 603598
arkadaşlar şimdi %25liği uygulayınca bacağımda -geçici mi kalıcı mı olduğunu şimdilik bilemediğim- izler oluşmuştu önceki sayfalarda resim de eklemiştim. bence bana %25lik fazla geldi ben şimdi elimdeki %25lik TCA yı %18 lik falan yapmak istiyorum..yeniden bi %15 lik falan sipariş etmek boş masraf olacak çünkü %15lik de iz yapar mı yapmaz mı hiç bilmiyorum,belki boşu boşuna alıcam onu da :18:
sorum şu ki, ben %25liği %18lik kıvama getirecek oranı hesapladım(elimdeki TCA %25lik-yaklaşık olarak da 20 ml) 2,7 ml kadar saf su gerekiyor -tabi eğer seyreltme saf suyla yapılıyorsa.-
böyle bişy yapsam acaba olur mu? bu TCa yı seyreltirken saf su -distile su- mu kullanıyorlar... deneyen,bilgisi olan var mı???
Lady Subaru, ilk defa yapıyorsanız, cildinizin tepkisini ölçmek için 15'lik kullanılmasını ısrarla öneriyor. En güvenilir oran bu, cilt tipimizi bilmiyoruz birbirimizin. Zenci bir kadının videosunu izlemişsiniz, onların cilt yapısı ile bizim cilt yapımız aynı değil. Zaten, sizin cildiniz hassasmış, önceki mesajlarınızdan da anladığım kadarıyla, onun için 25'lik çok fazla size. 15'lik ile 20'lik arasında bile çok fark var, 25'liği bir düşünün. Daha önce bir arkadaşımız vücudunda 15'liği uyguladı (ismini hatırlıyamıyorum) hiçbir sorun olmadı.