- 7 Temmuz 2010
- 6.960
- 3.747
-
- Konu Sahibi LadySubaru
Lady, senin ilk sayfada yazdıklarınla birlikte, konunun tamamında yapılan uyarılardan aldığım notlar toplam 6 sayfa tuttu. 7 günüm kaldı, tca uygulamasını yapmaya, okurum arada notları, böylece eksik birşey yapmamaya çalışırım. Özellikle uygulama sırasında önemli olan detayları çizerim.Bayağı abartmışım.
Eki Görüntüle 630721
Lady, senin ilk sayfada yazdıklarınla birlikte, konunun tamamında yapılan uyarılardan aldığım notlar toplam 6 sayfa tuttu. 7 günüm kaldı, tca uygulamasını yapmaya, okurum arada notları, böylece eksik birşey yapmamaya çalışırım. Özellikle uygulama sırasında önemli olan detayları çizerim.Bayağı abartmışım.
Eki Görüntüle 630721
Soyulmam en sonunda bitti, geç soyuldu benim yüzüm ama kabuk kabuk soyuldu. Sonuç olarak daha parlak bir cilt ve renk tonlaması daha düzgün. 1-2 sivilce izim vardı çok eski oldukları için şuan için sonuç alamadım. Dikiş izlerinde de pek değişiklik yok gibi ama daha ilk uygulama sonuçta. İleriki uygulamalarda sonuç alırım diye düşünmekteyim.
Lady, tca yaptıktan sonra kil maskesini ne zaman yapabiliriz. 30 gün sonra tekrar uygulayacaksak kil maskesi uygulayalımmı? Eğer 30 gün sonra tekrar tca yapmayacaksak ne zaman uygulayabiliriz.
Eki Görüntüle 630721
Lady mrb bende bugün gece %15lik tca uyguluycam esmerim ama ilk olduğu için düşük dozla başlamak istedm benim iki tane sorum war ilki fesleğenkreminin içine nekadar evigen koyuyoruz ikinciside pirinç kepegi yağı kalmamıştı sadece nar çekirdeği yağını sursem bi problem olurmu cevabın için şimdiden teşekkürler
Kedim güldürdün beni tatlım ya sesli güldüm hemdeLadymin notlarını kısa şekilde alsan yeterliydi. Tca aldığım yerden de irsaliyenin üzerine yazmışlar 2 dakika çalkalayın öyle kullanın,sevgiler :) diye. O geldi aklıma Ama bir tavsiyem var sana sakın makyaj pamuğu ile yapma olur mu? Normal pamuk var ya ondan al cevizi büyüklüğünde elinde yuvarla ve pamuğu iyice ıslat.Yani yüzün ıslansın iyice zaten 1,30 dakikayı geçmemelisin. Paniğe yer yok ki güzel olsun sonuçlar. Haydi güzelce soyulursun inşallah.Haberlerini bekliyorum.
Arkadaşım valla bravo sana ders notu gibi not almışsın bende küçük bir bloknota bir kaç cümle yazmıştım ama tabi sen neredeyse tez hazırlamışsın :) benim 6.günüm yapalı suratımdan yere ufak ölü deri parçaları dökülüyor taptaze bir cilt çıkıyor ortaya
Kesinlikle katılıyorum lütfen disk pamuk kullanmayın çünkü tca yı gereksiz şekilde emip cilde sürerken bırakmıyor.
Ve uygulamanızı yaparken bekletme sürenizin içine (mesela ben 1,5dk bekletiyorum tca yı yüzümde) 3-4 defa daha tca sürün cildinize.
Hem eşit sürdüğünüze emin olursunuz hemde cildinize yeteri miktarda sürmüş olursunuz
Ay hele hele 2-3. uygulamalarınızı bir yapın o zamanki tepkilerinizi keyifle gözlemleyeceğim.
Sonucu çooook seveceksiniz
Aaa ben disk pamuk kullandığım için belkide çok geç soyuldu cildim...
Bunu öğrendiğim iyi oldu.
Saol lady evigeni almıştım öncede senin söylediğin saf olanida anladım bidahakini öyle alırım bide benim hamilelikte catlaklarim oluştu bunu yaptıktan sonra%25lik olanindan vücuduma uyguluycam onuda ozaman yazarım
Kedim güldürdün beni tatlım ya sesli güldüm hemdeLadymin notlarını kısa şekilde alsan yeterliydi. Tca aldığım yerden de irsaliyenin üzerine yazmışlar 2 dakika çalkalayın öyle kullanın,sevgiler :) diye. O geldi aklıma Ama bir tavsiyem var sana sakın makyaj pamuğu ile yapma olur mu? Normal pamuk var ya ondan al cevizi büyüklüğünde elinde yuvarla ve pamuğu iyice ıslat.Yani yüzün ıslansın iyice zaten 1,30 dakikayı geçmemelisin. Paniğe yer yok ki güzel olsun sonuçlar. Haydi güzelce soyulursun inşallah.Haberlerini bekliyorum.
Arkadaşım valla bravo sana ders notu gibi not almışsın bende küçük bir bloknota bir kaç cümle yazmıştım ama tabi sen neredeyse tez hazırlamışsın :) benim 6.günüm yapalı suratımdan yere ufak ölü deri parçaları dökülüyor taptaze bir cilt çıkıyor ortaya
Arkadaşlar merhaba ben de ilk uygulamamı 27 Aralık'da yapmıştım.
Bugun 2. yi yapayım diyorum.Bugün çarşamba ve yogun soyulma günleri c.tesi pazara denk gelsin istiyorum. Gerçi c.tesi misafir gelecek :)
Ama yine de yapıcam sanırım. 7 hafta olmuş. İşyerimde sürekli toplantılar oldugu için bir türlü yapamadım :)
Bu sefer % 20 lik yapacagım. Gelişmeleri aktarırım.
Ben de merak ediyorum %20lik nasil olacak diye:)ben 2 hafta kadar once %15 lik yaptim ama pul pul dokuldum sadce.esmer misin sen? Ben acik bugdayim ve 20lik hatta 25 lik de uygulayabilirsin dendi.bekliyorum haberlerini:)
uygulama bir defaya mahsusmu yapılıyor acaba..
Cnm mrb ,
Benim popomda ve bacaklarimda sivilce izleri var ,batık izleri yani .
Neyse o bölgeye nasil uygulayacagimarka tarafı nasil gorcem ,sence nasil yapmalıyım ve nelere dikkat etmeliyim .