- Konu Sahibi LadySubaru
yani site
sitede telefonları yok biliyo musun? ben de cok sasırdım fax var tel yok :26:
yok isim yazmak yasak değil
link yasak yani sitenin likini verirsek yasak oluyo
tlfnu var siz görememişsiniz.üst sağ köşede.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yani site
tlfnu var siz görememişsiniz.üst sağ köşede.
sol köşede yanlış yazdım.
cnm sonu 666 ile biten noyu diyosan sürekli fax sinyali veriyo
başka var mı diye sordum, çünkü forumda tlf ile cepten aradılar filan diyodu birileri
ben o numaradan ulaşıyordum değişmiş o zaman.kargonuz gelmedi mi hala??
hayır gelmedi.. [/QU
gelmemesi çok ilginç bir de mesaj atın....
ben 4-5 defa yapmışımdır, ama 1 senedir yapmıyordum. şimdi sipariş verdim doadan gene yapıcam.
evet ilk başlarda korkuyo insan ama sonra gayet rahat oluyosun süreci öğrenince yani ne beklemen gerektiğini bilince sorun olmuyor. ama genede dikkatli kullanılması gerekir bu maddenin.
cildin kendini yenileme periyodu 21 gün diye biliyorum, benim tavsiyem en erken ayda bir yapmak. ben 2-3 defa yapıp sonra o sene bir daha yapmıyorum, yani yıllık bir bakım gibi. çünkü üstüste yapınca ilk seferki kadar büyük bir fark oluşmuyor artık..
ayrıca çok kötü hikayeler de okudum, fazla abartmamak lazım. çok yapılırsa cildin yapısını kalıcı olarak bozar bence.. uzun vadeli sonuçlarını hiçbirimiz bilmiyoruz.
tabii uzman değilim, ama benim düşüncelerim böyle.
hayır gelmedi.. [/QU
gelmemesi çok ilginç bir de mesaj atın....
Merak etmeyin gelir bu hafta.ben aradim cvp verdiler
Merak etmeyin gelir bu hafta.ben aradim cvp verdiler
bende aradım şimdi cevap verdiler....
Kızlar arkadaşımın kuzeni yapmış geçen yıl,yüzündeki kılcal damarlar belli olmuş ve geçmiyormuş..ben korkuyodum..
şimdi iyice tırstım..:18::18::18::18:
yani site
mrb kızlar yüzümün çoğu soyuldu soyulmayan yerlerde kabardı pul pul oralarda 1 2 güne soyulur.ladysubaru'nun koyduğu resim gibi baya güzel soyuldu ama talimatlara harfiyen uydum.krem gerçekten soyulmayı geciktiriyo ben gece kremlemiyorum artık ki çabuk soyulsun ama gündüz çok kabar kabar durduğu için dışarı çıkarken güneş koruyucu ve fesleğen krem sürüyorum.iyiki denedim içimde kalcaktı yoksa 1 ay sonra yine yapcam bu sefer 15 sn fazla bekletmeyi düşünüyorum.
Geçende franksiyonel lazeri sormaya gitmiştim iyi bir güzellik salonu&polikliniğe. ilgilenen bayana da, TCA olmaz mı dedim. O sivilce lekeleri için kullanılırmıyor ki dedi. Biraz tereddüt etti bunu derken ama sanki beni illa lazere yönledirmek için. Ki cildimde yaklaşık 8 senelik ergenlikten kalma sivilce lekelerim+geniş gözeneklerim var
Bugün 4.günüm az önce duşa girdim yüzüme su dışında bir şey değdirmedim sadece ellerimi yüzüme götürdüğümde ölü deri parçaları geldi yani soyulmaya başladım.. :)
Şuan renk farklılığı mevcut yüzümde ama daha çok az soyuldum çünkü kendim soymamaya gayret ediyorum.
Dün dışarı çıkıp metrobüse bindim bir kaç teyze suratıma bakıyordu içlerinden heralde vah vah kızcağızın suratı yanmış heralde gibi bi düşünce geçti ki bana acıyarak baktılar ama hiç oralı olmadım hatta gülümsedim onlara :))
Soyulma tamamlandığında görsünler birde
İyilik sağlık tatlım merhabaLady,nasilsin?:) ben doakozmetikteki beyle gorustum.15 lik tca uyguladigimi ve cok fazla olmamak kaydiyla pul pul dokuldugumu soyledim.onlar da bana 20 lik hatta 25lik tca almami soyledi.sen ne dersin bu konuda??
Kızlar arkadaşımın kuzeni yapmış geçen yıl,yüzündeki kılcal damarlar belli olmuş ve geçmiyormuş..ben korkuyodum..
şimdi iyice tırstım..:18::18::18::18:
aystea bende senin gibi çok tedirgin oluyordum. Şimdi yüzüme glycolic asit pad le siliyorum bir kutuda 50 adet pad var sacece ince ince soyulma yapıyor hiçbir yan etkisi yok bitki özlü olduğu için denemeni tavsiye ederim.
Tatlım bence 20lik kullanman daha doğru olur. 20liği bitirdikten sonra yeterli gelmediğini düşünürsen 25liğe geçersin adım adım gitmekte fayda varLady cok alemsin yaa aksam aksam guldurdun beni:)) evettt kizlarrrr korkmayinn..ben de korkuyordumm ama hic bisi olmadi:) lady,ben acik bugday tenliyim.22,5 lugu yok mu bu tca nin yaaa:)))) ben o zaman 20 lik mi kullansam 25 lik mi ne dersin?