- 23 Şubat 2012
- 353
- 266
- Konu Sahibi LadySubaru
- #2.141
Sorunsuz geçmesine sevindim :) ben 3 seans yaptım 15lik!ürünle lekelerde soluklasma var ama istediğim sonucu henüz alamadım bi 5seans yapıp gene sonuç alamazsam bi seans da 20likle mi yapsam diyorum, artık bakicaz
Benimde bugünkü uygulamamla beraber 3 seans oldu. Yüzümü kırmızımsı/kahverengimsi olacak kadar tutmuyorum korkuyorum o yüzden erken yıkıyorum. Sadece 2 tane minik çukurum kaldı onlara uyguluyorum. 3. Seansım olmasına rağmen burnumun kenarındaki derin, küçükken geçirdiğim su çiçeğinden kalma bi çukur izi vardı o bile neredeyse kalmadı. Şimdi bi tek sıktığım bir - iki sivilcenin çukur izi kaldı onlarda iki en fazla üç seansta geçer diye umuyorum. Gözaltı morluklarımada uyguladım ama onuda hemen yıkadım riskli bir şey olduğu için. Dudak kenarlarımada yaptım belki kolajen üretimini arttırırda daha dolgun olur diye :)) Gerçekten doğru kullanıldığında ve gerekli bakım yapıldığında mucize gibi bir şey bu. Söylemeyi unutmayayım. :)) Göğsümdede büyük bi güneş lekesi vardı neredeyse bir tanesini kaplayacak kadar büyüklükte. Gözle görülür bir rengi olduğundan, derin işlem yapmayı tercih ettim. yani o yüzden göğsümde 3 dakika kadar beklettim. baya videolarda gördüğüm gibi koyu kırmızı oldu. Umarım geçer. Şişede geriye kalan tca 'yıda bacaklarımdaki batık lekelerine kullanıp tca 'ya veda etmeyi düşünüyorum. Gittiğim güzellik merkezinde (kazıklandığım yer) bana uygulanan glikolik asiti almayı planlıyorum tca her ne kadar iyi olsada onun daha aydınlatıcı hoş bi etkisi olmuştu sanki...