- 10 Ocak 2017
- 34
- 178
- Konu Sahibi LadySubaru
- #2.161
ve siyah noktalara, gözeneklere faydası var mı benim için en önemlisi lütfen cevap
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ve siyah noktalara, gözeneklere faydası var mı benim için en önemlisi lütfen cevap
kullanacağımız tca % nasıl belirliycez yüz için %15 yeterli midir?
Daha önce soyma işlemi yapmadıysanız en düşük dozdan başlamak gerek. Yeterlidir yani. Doa kimyayı tercih etmenizi tavsiye ederim
Cevap gelmeyince denedim kızlar. Size de haber vereyim istesim.. Çok yüzeysel bi peeling oldu kabuklanmayla deri döküntüsü arasi bı soyulma oldu ama sonuç güzel. Kararma tamamen geçmedi ama büyük oranda hafifledi. Beni rahatsız etmiyor artık. Bir iki kere daha yapmayı düşünüyorum nisan mayısa kadar.
Elmacık bölgesinde çil gibi, dudak üstü ve burnumum iki yanında daha çok güneş lekesi gibiydi. Benim de bı kere daha yapmam gerek o zaman kararma tamamen geçecek gibi ama haklısın sanki direk yaz geldi. Güneş o kadar etkili ki
Merhaba bende kullanmayi dusunuyorum goz altinda ve biyik ustunde leke var benim kac dereceyle baslamaliym sizce ckk korkuyorum yuzum yanar diye.sadece leke olan yerlere mi uygulamk lazm ykksa tum yuze miCevap gelmeyince denedim kızlar. Size de haber vereyim istesim.. Çok yüzeysel bi peeling oldu kabuklanmayla deri döküntüsü arasi bı soyulma oldu ama sonuç güzel. Kararma tamamen geçmedi ama büyük oranda hafifledi. Beni rahatsız etmiyor artık. Bir iki kere daha yapmayı düşünüyorum nisan mayısa kadar.
Merhaba sadece leke olan yere mi yaptiniz acaba. Yoksa tum yüze miMeraba . BEN %15 lik TCA kullandım . KÜçük bir leke vardı yüzümde alnımda lekeyi çıkardı Çok şükür Ama etrafında kızarıklıklar oluştu Bir aydır geçmiyor ne yapmam lazım ????
Yaptiniz mi acaba merak ettm ben de yapmak istiyorum ama cok korkuyorum :)Ben kesin yaptiricam bende de az ama bıktım yani.korkuyorum ama ne yapayim....renk tonu farkliligi seklinde ....olmadi yazin da eve yapışırım...
Merhaba kullandiniz mi sonuc ne :)ben de kullanacgm ama korkuyorm :)%15 lik sipariş verdim korktum biraz:) e vitamini de aldım doa kimyadan. İlk gün bepanthen sürücem diğer günler oksizincle e vitaminini karıştırıp sürücem. Evde de olsam güneş kremi de sürücem. İnşallah yanlış anladığım bi şey yoktur:) yanlış bi şey varsa düzeltirseniz sevinirim:)