- 8 Ocak 2022
- 7
- 4
- 34
- Konu Sahibi 2evlatannesi
Kizlar yüz yogasi yapan varmi ise yariyor mu cidden nasil yapmamiz gerekir ne kadar zamanda etkisini gösterir bilenler cevap bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende hep duyuyorum ama başlamaya cesaret edemiyorum bi türlüKizlar yüz yogasi yapan varmi ise yariyor mu cidden nasil yapmamiz gerekir ne kadar zamanda etkisini gösterir bilenler cevap bekliyorum
Bende hep duyuyorum ama başlamaya cesaret edemiyorum bi türlü
Kimi takip ediyorsunuz? Gün icinde kadar zaman ayiriyorsunuz?Ben basladim uzun suredir takip ettiğim biri vardi yüzündeki değişim mükemmel ötesi kadının. Kaz ayakları goz kapagi düşüklüğü komple gitmiş.
Faceforming_turkey takip ettiğim kişi. Ben suan goz icin olanlari yapiyorum kaz ayakları, goz kapağı düşüklüğü icin olanlari zaten 5 10 dk falan suruyor hergun duzenli yapmak yeterli oluyor. Ben daha 1 hafta once basladimKimi takip ediyorsunuz? Gün icinde kadar zaman ayiriyorsunuz?
27 yıldı yüz yogası yapıyorum .Sonuç harika.20 yıldı Yüz yogası eğitimi veriyorum.Bende hep duyuyorum ama başlamaya cesaret edemiyorum bi türlü
Ay cok guzel youtube kanaliniz falan varmi takip edelim27 yıldı yüz yogası yapıyorum .Sonuç harika.20 yıldı Yüz yogası eğitimi veriyorum.
merhaba faydasını gördünüz mü acabaFaceforming_turkey takip ettiğim kişi. Ben suan goz icin olanlari yapiyorum kaz ayakları, goz kapağı düşüklüğü icin olanlari zaten 5 10 dk falan suruyor hergun duzenli yapmak yeterli oluyor. Ben daha 1 hafta once basladim
bende başlamayı düşünüyorum da üşendiğimden hep erteliyorumFaceforming_turkey takip ettiğim kişi. Ben suan goz icin olanlari yapiyorum kaz ayakları, goz kapağı düşüklüğü icin olanlari zaten 5 10 dk falan suruyor hergun duzenli yapmak yeterli oluyor. Ben daha 1 hafta once basladim