Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence sarkar canım yaa,çünkü harekete alışmış oluo,aynı spor gibi,spora başlayıp bırakınca da vucut daha kötü oluo aynen öle
gecen yil bir ara surekli kalem hareketini yapiyordum hatta arabayla ise giderken agzimda kalem vardi faydasini gordum yuzum acaip guzellesti herkes soruyordu ne yaptin diye ama ne olduysa tembellik iste biraktim tekrardan mi baslasam ne yapsam
ya bilemiyorum ama gösterilen fotoğraflar 5 günlük egzersizin sonuçları olarak gösteriliyo, ama bariz fotoşoplu o fotoğraflar ya! mesela mavi gömlekli adama bakın adamın gömleğinin aynı olmasını geçtim yakası bile aynı 2 fotoğrafta da:) yakanın sağ ucu ilikli diğer ucu değil. tamam egzersizler mutlaka işe yarıyordur ama 5 gün içinde böyle böyle değişti diye de fotoşoplu fotoğraf koymak insanları aldatmaktır bence. ayrıca egzersizleri gösteren kadının bütün suratı da bariz estetikli. kısacası yapılan egzersizlerin etkisi vardır bence de ama uzun süre gerekir bu etkileri gözlemlemek için.
kalem hareketinin nasıl yapıldığını anlatabilcek olan var mı
ben spor salonumda yüz yogasını yaptırıyorum.kendimde göz çevrem için yapmıştım.2günde bile etkisini gösteriyor.mutlaka yapın.en pahalı kozmetik kremlerinin bile yapamadığı etkiyi gösteriyor.ama düzenli yapmak şart.malesef bende düzenli yapmıyorum.hep unutuyorum.dezavantajıda var tabi.bıraktığınız zaman eski halinize geri dönersiniz.ama devam ederseniz sonuçlar harika olacaktır.