Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya canım ben de yan etkiden dil de şundan korkuyorum.şimdi ben bu hareketleri yaptım, yüzüm fıstık gibi oldu.tembelimdir ben diyelim bıraktım bu hareketleri.yüzüm sarkarsa ya sonra.
benim yaş dolayısıyla bi şey yok.hafif toplu yüzüm zayıflasın istiyorum ondan yapçam.pörsümesin sonra yüzüm.dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmayayım.
offf ya yok mu tecrübelisi deneyen???huuu bacılarrtatlicadiarzu
kızlar dediğim videoyu buldum.ben de araştıranlar arasındayım bi video bulmuştum youtubeda bununla ilgili tekrar baktım bulamadımama videoda ,bi amerikan kanalıydı yanılmıyosam, bi tane kurs gösteriyolardı yüz egzersizleriyle ilgili ve kadın 5 gündeki değişimi gösteriyordu acayip şaşırmıştım.aramızda deneyen var mı hakkaten???
ya bişey dicem ya dudaklarım kaslı kaslı olursaaa:Roflol:
buda diğer video...burada çok çeşitli hareketler var..ben hepsini yaptım...
yok canım ya maalesef düğzenli yapamadım 3 gün filan düzenli yaptım sonra unuttum yapmayı..ama başlıcam yine inşallah ..haber veririm sizlere...eğer devam ettiysen ve düzenli yaptıysan şimdiye etkisinin olmuş olması lazım.yapabildin mi cnm:uhm:
eğer devamını getiremezseniz daha kötü olur bence,ben bu konuda kendime güvenmiyorum 3 gün bilemedin 1 hf yaparım bırakırım ondan hiç bulaşmıym asla böle şeylerin devamını getiremem asla,bi de hareketleri tam bilmeden yapmak ne kadar doğrudur,kadın çok net göstermio yarım yamalak göstermiş,ii düşünmek lazım