berna bck Üye Kayıtlı Üye 12 Şubat 2025 306 228 18 1 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi berna bck #21 Stemina .!.: Benim dudağımın hemen aşağısında çok ince tüyler var rengi de açık renk. Kaç yıldır aldırıyorum rengine bir şey olmadı. Kalınlaştığını da düşünmüyorum. Ama tabi bunu ağda için söylüyorum diğer yöntemleri ben de denemem Genişletmek için tıkla... Tahriş yapıyor mu aldığınız zaman
Stemina .!.: Benim dudağımın hemen aşağısında çok ince tüyler var rengi de açık renk. Kaç yıldır aldırıyorum rengine bir şey olmadı. Kalınlaştığını da düşünmüyorum. Ama tabi bunu ağda için söylüyorum diğer yöntemleri ben de denemem Genişletmek için tıkla... Tahriş yapıyor mu aldığınız zaman
Stemina Aktif Üye Pro Üye 10 Kasım 2024 1.357 3.797 48 25 1 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi berna bck #22 berna bck .!.: Ben kendim iple almayı denedim ama çok fazla canım acıdı lazer öncesi az bişey olan tüyler şuan berbat durumda Genişletmek için tıkla... Ben kendim almakta becerikli değilimdir o yüzden kuaföre gidiyorum eğer kalınlaştırıyorsa uzak dur tabiki herkesin vücudu farklı tepki veriyor Cildim hassas evet tahriş oluyor ama geçici bir durum yani birkaç saat içinde geçiyor
berna bck .!.: Ben kendim iple almayı denedim ama çok fazla canım acıdı lazer öncesi az bişey olan tüyler şuan berbat durumda Genişletmek için tıkla... Ben kendim almakta becerikli değilimdir o yüzden kuaföre gidiyorum eğer kalınlaştırıyorsa uzak dur tabiki herkesin vücudu farklı tepki veriyor Cildim hassas evet tahriş oluyor ama geçici bir durum yani birkaç saat içinde geçiyor
berna bck Üye Kayıtlı Üye 12 Şubat 2025 306 228 18 1 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi berna bck #23 Stemina .!.: Ben kendim almakta becerikli değilimdir o yüzden kuaföre gidiyorum eğer kalınlaştırıyorsa uzak dur tabiki herkesin vücudu farklı tepki veriyor Cildim hassas evet tahriş oluyor ama geçici bir durum yani birkaç saat içinde geçiyor Genişletmek için tıkla... Bende Pcos var hormonla bir hastalık bu yüzden bende yan etki etti lazer. Bundan sonuç almazsam ağdaya gidicem artık teşekkür ederim tavsiyeniz için
Stemina .!.: Ben kendim almakta becerikli değilimdir o yüzden kuaföre gidiyorum eğer kalınlaştırıyorsa uzak dur tabiki herkesin vücudu farklı tepki veriyor Cildim hassas evet tahriş oluyor ama geçici bir durum yani birkaç saat içinde geçiyor Genişletmek için tıkla... Bende Pcos var hormonla bir hastalık bu yüzden bende yan etki etti lazer. Bundan sonuç almazsam ağdaya gidicem artık teşekkür ederim tavsiyeniz için