İğneli Epilasyon yüz - boyun başlangıç detaylı iğneli epilasyon günlüğü.

Merhaba :)
Evet, temizlendikçe inceler de gitsin diyoruz. Benim de boyunda inatla çıkıyorlar. Bakalım ne zaman bitecekler.. Ben de serum kullanmayı düşünüyorum, Clarins'ten edindim hatta serum, nemlendirici, yıkama, tonik ama o kadar korkuyorum ki artar felan diye, sizce öyle bir ihtimal var mı? Bir de ben de kaş üstüne yaptırayım diyorum yine kabuklanma oluyor mu o bölgede? İşe gidiyorum hergün fark edilince ne diyeceğimi bilemiyorum.

Merhabalar, aynı sorunu yaşıyorum maalesef, en inatçı bölgem boyun :) yüz bitmek üzere. Kremlerin artırıp artırmadığını bilmiyorum fakat doğal içerik değilse yani kimyasal bi madde varsa mutlaka kabuklar düştükten sonra başlayın.
Bu arada kaşa başladım, 2 seans gittim kabuk bağlıyo tabi :) ama memnunum, sonrasında yanlara şakaklara düşünüyorum, altta çıkanlarıda kendim alırım artık.
Bi 'asla dediğim bölge bıyık. Korkuyorum iz kalır diye.

Merhabalar, aynı sorunu yaşıyorum maalesef, en inatçı bölgem boyun :) yüz bitmek üzere. Kremlerin artırıp artırmadığını bilmiyorum fakat doğal içerik değilse yani kimyasal bi madde varsa mutlaka kabuklar düştükten sonra başlayın.
Bu arada kaşa başladım, 2 seans gittim kabuk bağlıyo tabi :) ama memnunum, sonrasında yanlara şakaklara düşünüyorum, altta çıkanlarıda kendim alırım artık.
Bi 'asla dediğim bölge bıyık. Korkuyorum iz kalır diye.
hangi serumu kullaniyorsunuz izleri toparliyor mu baya? Ozelden yazarsaniz mutlu olurum :)

hangi serumu kullaniyorsunuz izleri toparliyor mu baya? Ozelden yazarsaniz mutlu olurum :)

Burda da yazmıştım daha önce kabuklar düştükten yüzümü her gece bioderma sebiumla yıkıyorum
2-3 günde bir Clarins'in One step gentle exfoliating cleanser-ıyla siyah noktaları temizliyorum, haftada bir bazen 2 haftada bir kiehls'in rare earth deep pore cleansinf maskesini kullanıyorum.
Gece serumlarım ise Khiels midnight recovery concentrate ve shiseido ultimune

Selamlarrr
Ne kadar uzun süre olmuş yazmayalı. Hemen konuya geçiyorum :)
Ayda 1 gidiyorum artık. En son 10 gün önce gittim 1 ay beklemiştim.(bu arada 2. Haftada minik minik çıkmışlardı, kesmiştim bende)
1. Ayın sonunda yüz ve boyuna yaklaşık olarak bi yarım saat baktık sanırım. Boynumda 15-20 kıl kaldı.
10 gün oldu gideli, boynumda 2 adet çıkan gördüm kestim hemen :) ama şöyle bi sorun var ki, ayva tüylere takmaya başlıyosunuz.
Unutmadan kaşa başladım ben. Aslında kaşı tamamen bırakıyorum, yoğun olan bölgeleri temizletiyorum geri kalan bölgeler doğal halinde çıkıyo. 1 seans gidebildim ama tam temizletemedim.
Şu anda bu kadarlık. :) sorularınız varsa yanıtlayabilirim.

Selamlarrr
Ayda 1 gidiyorum artık. En son 10 gün önce gittim 1 ay beklemiştim.(bu arada 2. Haftada minik minik çıkmışlardı, kesmiştim bende)
1. Ayın sonunda yüz ve boyuna yaklaşık olarak bi yarım saat baktık sanırım. Boynumda 15-20 kıl kaldı.
10 gün oldu gideli, boynumda 2 adet çıkan gördüm kestim hemen :) ama şöyle bi sorun var ki, ayva tüylere takmaya başlıyosunuz.
Unutmadan kaşa başladım ben. Aslında kaşı tamamen bırakıyorum, yoğun olan bölgeleri temizletiyorum geri kalan bölgeler doğal halinde çıkıyo. 1 seans gidebildim ama tam temizletemedim.
Bıyık bölgesine ben de çok korkuyorum kahverengi leke kalırsa diye. O da biyik gibi gözükür. Siz başladınız mı biyik bölgesine

Hayır başlamıcam da. Minik ağda makinam var, o yeterli oluyo :)
Merhabalaar,
Ben bıyık bölgesine de yaptırıyorum. Kahverengi lekeler oluyor ama yüzümde yaptırdığım diğer bölgelerde de bu lekeler oluyor.. Ama bıyık bölgesi daha geç toparliyor.. :KK43:
Beni yeni yılın bu ilk gününde asıl endişelendiren şey, sanırım bende hafif çukurlar oluşuyor :, ( :KK43:
Tam emin olamıyorum..ve hafif kızarıklık var..ve sadece dudak bitiş çizgisinin 1 parmak yan tarafı pürüzlü..yani çukur mu şişlikler mi anlayamıyorum.. belki de kendime itiraf edemiyorum..
İşlemi yapan kişi cildimin çok kuru ve hassas olduğunu soyledi ve güneş kremi ve herhangi kapatıcı ürün kullanmamı yasakladı.. :KK43:
Ben de en başından beri bunlara uydum.. ama iyi mi yaptım?
Bir de kıllar uzun değilse asla işlem yapmiyor..ben 1 ay aralıklarla gidiyorum seansa..gerçekten kıl boyunu görmemesi mümkün mü?
Çok eski bir cihaz kullanıyor..ama beni teselli eden oraya son seanslarina gelip harika sonuç aldıklarını söyleyen müşterilere şahit olmam..
Ama yine de çok korkuyorum..şüphelerdeyim :KK43: :KK43:
Buarada 9 eylülde başlamıştım, şimdiye kadar 5 seans yapıldı ve igneli den önce yaklaşık 3 yıllık lazer geçmişim var :KK43:

Selamlarrr
Merhaba. Sırf sizden bilgi almak için üye oldum. Bende lazer mağduruyum, aynaya bakmak dahi istemiyorum çünkü boyun ve yüz bölgemde tüyler çıktı. Tek umudum iğneli epilasyon. Lütfen bir şey söyleyin gerçekten işe yarıyor mu ???

Merhabalaar,
Ben bıyık bölgesine de yaptırıyorum. Kahverengi lekeler oluyor ama yüzümde yaptırdığım diğer bölgelerde de bu lekeler oluyor.. Ama bıyık bölgesi daha geç toparliyor.. :KK43:
Beni yeni yılın bu ilk gününde asıl endişelendiren şey, sanırım bende hafif çukurlar oluşuyor :, ( :KK43:
Tam emin olamıyorum..ve hafif kızarıklık var..ve sadece dudak bitiş çizgisinin 1 parmak yan tarafı pürüzlü..yani çukur mu şişlikler mi anlayamıyorum.. belki de kendime itiraf edemiyorum..
İşlemi yapan kişi cildimin çok kuru ve hassas olduğunu soyledi ve güneş kremi ve herhangi kapatıcı ürün kullanmamı yasakladı.. :KK43:
Ben de en başından beri bunlara uydum.. ama iyi mi yaptım?
Bir de kıllar uzun değilse asla işlem yapmiyor..ben 1 ay aralıklarla gidiyorum seansa..gerçekten kıl boyunu görmemesi mümkün mü?
Çok eski bir cihaz kullanıyor..ama beni teselli eden oraya son seanslarina gelip harika sonuç aldıklarını söyleyen müşterilere şahit olmam..
Ama yine de çok korkuyorum..şüphelerdeyim :KK43: :KK43:
Buarada 9 eylülde başlamıştım, şimdiye kadar 5 seans yapıldı ve igneli den önce yaklaşık 3 yıllık lazer geçmişim var :KK43:

İzler ne yazık ki cilt tipimiz ve yapan kişiyle alakalı.
Güneş kremi mutlaka kullanın, kullanmazsanız iz kalır. Benimde cildim hassas kışın bile güneş kremi kullanıyorum. İzlerin bazısı geçiyo daha çok az gitmişsiniz zaten. Biraz daha bekleyin memnun kalmazsanız gitmezsiniz.

İzler ne yazık ki cilt tipimiz ve yapan kişiyle alakalı.
Güneş kremi mutlaka kullanın, kullanmazsanız iz kalır. Benimde cildim hassas kışın bile güneş kremi kullanıyorum. İzlerin bazısı geçiyo daha çok az gitmişsiniz zaten. Biraz daha bekleyin memnun kalmazsanız gitmezsiniz.

Selamlarrr
Merhaba,
Ben artık 4 haftada bir gidiyorum. Boynumda halen çıkıyorlar ama seyrekleştiler. Ama ben bıktım gerçekten de zor bir süreç. :KK43:

merhabalar, 2-3 gün önce yardım amaçlı konu açmıştım, pek öneri gelmeyince iş başa düştü deyip kendim halletmeye karar verdim.
bu yazıyı okuyosanız derin bi nefes alın, sizden daha kötüleri var. misal; ben =) 26 yaşındayım. 18imi doldurdum hemen başladım lazere, o zamanlar pek bi bilgimiz yoktu tabi nereye ne makina uygulanabiliceğine dair, bıyıkla başliyim derken şu anlık durumum boyun bölgesine kadar. o yüzden rahat olun dedim, çünkü benimki belkide bir bayan için en büyük kabuslardan biri. seneye yaz evleniyorum, baktım ki lazer gerçekten yüzde bitirmiyo, şişlik kırmızılık artık umrumda değil deyip iğneliye başladım. bugün ilk seansımı gerçekleştirdim. fakat büyük bi bölge olduğu için (düşünün tüm yanaklardan boyuna kadar) boynuma ilk yaptık, yüzüme lazere devam edicem ta ki boynum azalmaya başlayana kadar. ama tatilse gitmicem, güneşlenmekse çıkmıcam güneşe, açıkçası ben çok zor bi dönem yaşadım. dün geceye kadar =) sabahlara kadar uyuyamadığım bi dönemden bahsediyorum, zaten nişanlıyım sürekli nişanlının ailesine gir çık, bu yüzden de bütün yüz bölgemi dahil etmek istemedim bi anda. zaten çok fazla tüy olduğu için yapanada yazık günah yani =) sabır ister.

gittiğim yere gelicek olursak, lazer epilasyona devam ettiğim yerde ilk seansımı gerçekleştirdim fakat yarın başka bi yere kontrolumu aldırdım. 2 yeri denicem. diğer yer göztepede onuda burdan buldum, pek beğeneni var.

şu anlık durumdan bahsediyim kısaca, gitmeden önce emla kullandım. acıdı mı? evet =) ne kadar yararı oldu bilemicem lakin o acıyı hissettim. boynum sivilce büyüklüğünde bir sürü topçuklarla dolu =) 2-3 güne geçer dediler, haftasonu geçmezse şal ile kapıcam artık. cuma da yüzüme lazere devam edicem. ama boyun bölgeme başladım işte. devam ettikçe yazıcam, yarın ki randevumuda eklicem buraya.

korkmayın ve dert etmeyin sakın, biliyorum bir bayan için tüylenme çok büyük bir sorun ama beterin beteri var. şükredin bence =) çene, bıyık, favori kısmı diye dert ediyosanız, düşünün tüm boyun bölgem var bide benim. sıkmayın canınızı =)

bugünlük bu kadar.
Geçmiş olsun. Şu anki durumunuz nasıl? (kusura bakmayın belki yazmışsınızdır ama ben mesajların hepsini okuyamadım da:KK22: )
Ben de dudak üstü ve kaş bölgesi için iğneli epilasyon düşünüyorum.

Geçmiş olsun. Şu anki durumunuz nasıl? (kusura bakmayın belki yazmışsınızdır ama ben mesajların hepsini okuyamadım da:KK22: )
Ben de dudak üstü ve kaş bölgesi için iğneli epilasyon düşünüyorum.

Dudak üstü tercih etmeyin derim, iz kalması muhtemel bölgeymiş. Kaşa başliyim dedim ama bütün hepsi çıkmış bi şekilde dolaşmak zorladı :) geçen hafta iple aldım hepsini :)
Yüzde bitti diyebilirim tek tük ama boyun en zorlayan bölge oldu. 15-20 adet çıkıyo yine. Dirençli maalesef. Ama karına başlamıştkm. Alt tarafı 5 seansta bitirdim şimdi üste başlıyorum.
Bölgeden bölgeye değişiyo herkeste

Dudak üstü tercih etmeyin derim, iz kalması muhtemel bölgeymiş. Kaşa başliyim dedim ama bütün hepsi çıkmış bi şekilde dolaşmak zorladı :) geçen hafta iple aldım hepsini :)
Yüzde bitti diyebilirim tek tük ama boyun en zorlayan bölge oldu. 15-20 adet çıkıyo yine. Dirençli maalesef. Ama karına başlamıştkm. Alt tarafı 5 seansta bitirdim şimdi üste başlıyorum.
Bölgeden bölgeye değişiyo herkeste
Geçmiş olsun, inşallah istediğiniz sonuçları alırsınız. Benim yüzümün diğer bölgelerinde sorun yok çok şükür. Ben sadece dudak üstü ve kaş için düşünmüştüm ama, zaten en büyük korkum yüzümde iz kalması. Allaha çok şükür nazar değmesin yüzümde en ufak bir iz - leke - siyah nokta - gözenek vs yok. Iz kalacaksa eğer, hiç yaptirmam killi gezerim daha iyi :KK70:.

merhaba stereotyped, dharmamed göztepede özellikle tavsiye ettiğin biri var mi acaba? bir de tek elle mi çalışıyorlar?

merhaba stereotyped, dharmamed göztepede özellikle tavsiye ettiğin biri var mi acaba? bir de tek elle mi çalışıyorlar?

Açıkçası ben Birgül hanımla çalıştım sadece, diğer çalışanlarla belki Birgül hanım yokken tek seans denk gelmiş olabilir o yüzden pek bişey diyemicem :)

X