- 11 Şubat 2013
- 643
- 122
- Konu Sahibi stereotyped
Merhabalaar :)
Yazdığın her seyi okudum.. 61 sayfanın hepsini.. ve senden Allah razı olsun :) insallah tamamen kurtulursun. . tam hiçbir çare kalmadı derken senin yazınız umut oldu. Bugün yaşadığım şehirde zar zor bulduğum iğneli epilasyon yapan bir yere gidip görüştüm. Orada bizim durumumuzda olan ve işlem yaptırmaya gelenlerle de konuştum. Sonuç olarak hep iyi şeyler duydum.. ama bazi soru isaretleri kaldi yine de
Islem yapacak kisi 35 yildir bu isi yapan bir estetisyen. Bana islem surecinde güneş kremi de dahil olmak uzere butun kremlerden uzak durma kuralı koydu. Kremler cildi yagli tuttugu için kuruyan derinin iyileşmesini, dolayisiyla süreci uzatacağını söyledi. Ayrica islem sonrasi 2 gün boyunca kesinlikle su ile temas yasak. Sadece kendi yazacağı 2 kremi kullanacakmışım. Yani Fondoten, bb krem hiçbir şey kullanmak yok Ben nasil işe gidecegim
Makasla uzayan tüyleri kısaltmak yasak..
Sende de böyle miydi? Sen birçok krem kullanip sürekli nemli tutmustun.
Acaba bu kurallar uygun mu? Kime danısacagımI bilemedim
Yardımcı olursan çok sevinirim :) :)
Asla!!!!! Sakın böyle bişey yapma. Güneş kremi kullanmazsan yanar yüzün. Benim minik minik çil gibi yanık izi oluşan yerlerim oldu. Yani al bir örneği benim. İğneli bitince lazere gidicem yanıklar için düşün yani. Kesim yasak değil, niye olsun, jilet - ağda tabi ki yasak ama kesebilirsin. Bir de nemlendirirsen daha iyi olur çünkü yüzüne bi işlem yapılıyo madecassol çok iyi geliyo, hücre yenileyici. Sen başka bi yere daha git araştır mutlaka.