İğneli Epilasyon yüz - boyun başlangıç detaylı iğneli epilasyon günlüğü.

Merhabalar,
Artık fark etmişsinizdir ayda 1 yazıyorum, aslında artık 1 ayıda uzatmak istiyorum yüz boyun seanslarımda, tamamiyle sıfırlanmadı ama rahatsız etmicek boyutda. 1 ay olmuştu rahatsız olduklarımı 11 dakikada topladık ve yeterli geldi. Minik minik varlar ama 2-3 hafta sonra giderim diye düşünüyorum.
Gel gelelim diğer konulara :) bende basen ve popoda tüylenme vardı, bikini altımı giyip ilk seansa gittim, basen ve bikini popo bölgesinin dış tarafına, yani gözükmeyen iç kısımlara girmedim. 1 taraf 1.30 saat gibi bi sürede tamamlandı, diğer taraf ise artık çok acıdığı için seansı yarım bırakmak zorunda kaldım ve bu hafta gidicem. Basen ve popo ilk seansa gitmiş oldum.
Bu arada psikopat gibi bi yöntem geliştirdik, ince tüyleri bile görebilmek için işlem öncesi kılları rimelle boyuyoruz Düşünün artık manyaklığı..
Karnımın alt kısmı bitti gibi 15-20 dklık seansla biter, ki ilk seansım 4 saat fln sürmüştü. Üst kısımada başladım ama çok fazla devam edebilir miyim bilmiyorum. Malum evlendim ve maddi olarak zorlanabilirim gibi gözüküyo, ara vererek gitmek zorunda kalıyorum. İlk seanslar olduğu için baya uzun sürüyo, kısa sürse hallolurdu belki.
Şu anlık yazıcaklarım bu kadar.
Tamamiyle sıfırlanan ilk bölgem göğüs ucum oldu bu arada. 1.5 ay gitmedim tek 1 kıl çıkmıştı.
2. Senemi deviriyorum iğneli epilasyonda. Bi 1 sene daha gidemicem muhtemelen bu yüzden şu kısa dönemimde toparlayabildiğim kadar gitmeyi düşünüyorum. Sonrasını bilemem.
Sorularınız olursa burdayım :) yazamıyorum çok sık ama girip takip ediyorum forumu devamlı.
Hoşçakalın şimdilik :)

Bu arada yeni makinaya geçtim yüz ve boyun için apilus xcell, 1 tl daha fark ediyo ama verilebilecek akımı 2 kat daha yüksek veriyo (merak etmeyin yakıcak boyutta değil) hatta seansta baya acıdı. Ama ona gitmeyi düşünüyorum artık. Sanırım son çıkan makinaymış, bakabilirsin internetten.

Merhaba bir şey sormak istiyorum. Favori bölgendeki tüylerin azalması ne kadar? mesela benim hafif yanağıma doğru yaygın çok ince kısa tüyler var ama iğneli epilasyoncum belli olmadıklarıno söylüyor belki alınmaları zor olduğundan da diyor olabilir ama bilirsin ya insan gördükçe morali bozuluyor yakından bakınca rahtsız ediyor yani senin o bölgen nasıl ağda yapılmış gibi mi yoksa bu ince minik tüyler normal mi. Bu arada boyun bölgem için ben de geçen sene birgül hanıma gittim. Ankaraya evlendim oyüzden şuan burda bir yere başladım mesela boyun bölgem içinde aynı şey geçerli ince tüyler var uzun olanlar bitti uzaktan bakınca hiç rahatsız etmiyor ama ağdalı gibi olması imkansız mı iğneli epilasyonda :KK43:

kızlar merhaba
ben çok bu konudan muzdariptim. annem 30 sene önce yaptırmış ama çok acılı çok pahalı vs diyerek beni lazere yönlendirdi ergenliğimi tamamladığımda. 1 sene 2 sene 3 sene derken benim tüyler oldu lazer epilasyonda aman kökten almayın aman kısaltın gelin diyerek kapkalın kıl. 2008 den 2015 yılına kadar düzenli olarak onlarca seans lazer ışını yedim. hem yüzüme hem bütün vucuduma. hiç tüy olmayan yerlerimde kıllar vardı artık. sonra iğneli epilasyona git madem diye karar değiştirdi annem. Bülent Ersoy'un komple iğneli epilasyonunu yapan kişinin öğrencisinden el almış İstanbul Avcılar'da Şafak adında mesleği yeminli mali müşavirlik olan ama kendisi kıllardan illallah etmiş olduğu için bu mesleği seçmiş bir kadınla tanıştım. kaşlarım bıyıklarım çenem göbeğim bacaklarım için uygulamaya başladık. o kadar hızlı ki eli 179 boyumla bacaklarımı üst alt komple saatlerce hiç temposunu düşürmeden yaptı. yazın 1 ay tatile gidiyor ve ben o arada başka bi iğneli epilasyon yapan hanım arayışına girdim. 2,5 saatte bi karış yeri alınabildi ve onlarca yanıkla ayrıldım ağlaya ağlaya oradan. 2 senede düzenli gitmeme rağmen Şafak Hanım a 4 er seans falan gittim ve bitti teklemeler çok ince belli olmayan sarılardan bi kaç tane kaldı. hiç bir şekilde bir yanık izi dahi olmadan bitirdi. 5 sene bikini giyip denize girememiştim bikini bölgeme yakın bacak arası tarafım sakal gibi olduğundan ama artık mermer gibiyim. kendisi 20 senedir bu işi yapan uzman olmuş bi hanım ve makinesi de özel almanyadan gelmiş bi koter cihazı akımını çok detaylı ayarlayabiliyor. tavsiye ederim size kendisini. (kaş ekimi için siteye girmişken başlığı bir kontrol ediyim dedim.) böyle kabarcıklar olup sonra uçları irinli minik siğilimsi sivilceler oluyor. ONLARI ASLA YOLMAYIN. kabuklarını asla yolmayın. bırakın hiç iz kalmasın arkadaşlar.

Eklentiler

• IMG_0150.JPG
    IMG_0150.JPG
    43,8 KB · Görüntüleme: 452
Merhaba bir şey sormak istiyorum. Favori bölgendeki tüylerin azalması ne kadar? mesela benim hafif yanağıma doğru yaygın çok ince kısa tüyler var ama iğneli epilasyoncum belli olmadıklarıno söylüyor belki alınmaları zor olduğundan da diyor olabilir ama bilirsin ya insan gördükçe morali bozuluyor yakından bakınca rahtsız ediyor yani senin o bölgen nasıl ağda yapılmış gibi mi yoksa bu ince minik tüyler normal mi. Bu arada boyun bölgem için ben de geçen sene birgül hanıma gittim. Ankaraya evlendim oyüzden şuan burda bir yere başladım mesela boyun bölgem içinde aynı şey geçerli ince tüyler var uzun olanlar bitti uzaktan bakınca hiç rahatsız etmiyor ama ağdalı gibi olması imkansız mı iğneli epilasyonda :KK43:

Merhabalar ince ayva tüylerim belli belirsiz var tabi ama onlar her insanda olanlar, anormal olan tüyler bitti. Favori bölgesi ilk biten yerlerden biri, başlamadan öncede denilmişti.

merhabalar,
tüm hepsini okuyamadım ama bıyık ve çenedekiler tamamen bitti mi?

Tüm vücut gidiyorum ama cesaret edemedğim tek yer bıyık, iz kalma olasılığı çok yüksek diye başlamadım. Yüz bitti sayılır, boyunda da vardı çok az kaldı. Çenem ise en zorlayan. Ama kendinizle sakın karşılaştırmayın, tüm vücut biticek nerdeyse, en dirençli bölgem çenem benim. Bide 7-8 sene lazer gördü. Gerçekten çok azaldı hani gitmesemde olur artık ama devam ediyorum en inceler içinde.

Merhabalar, benim boyun kısmında az ama rahatsızlık veren çıkışlar var, gitmeye devam ediyorum.

Zaten dikkat ettiyseniz gittiğiniz bölgede ilk kalınlar rahatsız ediyo sonra inceleride aldırıyoruz. O bölgeye taktığımız için sıfırlanana kadar rahat etmicez :)

bende yaklaşık iki ay önce kadar başladım ilk başlarda genelde favori çalıştıkları için minimum acı duyarak devam ediyordum ama boyun bölgesine indikçe daha acıyor sanki. Bilemiyorum boyunda bir defa daha deneteceğim eğer acırsa devam ettiremem sanırım evet sonuç güzel oluyor favori bölgemdeki karalık gitti artık ama boyunda acırsa devam edebilecek miyim bilmiyorum:cry:

Ben de iğneli epilasyonda mucizeyi buldum lazerle iki yıl sonuç alamadım üstüne daha çoğalttı sonra iğneli epilasyon için bi klinik buldum lazer yapan merkezde iğneli epilasyon yaptırmak çok da iyi olmuyo sonuç mu lekeler bi sürü de cımbız etkisiyle dikenleşmiş tüyler kimi yerde rast gele atış yapmış ölmüş kimisi de duruyo sapasağlam neyse 4 ayda her hafta giderek azalmayı çok net göremedim bu sefer yeni bi uzman buldum dünyalar tatlısı ilk seansta sağ tarafta çalıştık sonra sol yüzüm derken kalanlar için de randevularıma gittim toplam 5 kere gittim aldıkları çıkmadı genel olarak ve leke iz kesinlikle olmuyo kabuk vs olmuyo hafif lezyonlar 3 4 günde cilt kendini yeniliyor sakın kabuk olması normal sözüne inanmayın lekeler dolu bi önceki gittiğim yer sağolsun bu bayanla sona yaklaştım sadece kalanlar nerdeyse minnacık sarılar onlara gidiyorum siyah tüyler yok artık iğneli epilasyona sevinerek gidiyorum her gidişim kılların ölümü şimdi alın ve kaş bölgeme yoğunlaştık bölge bölge çalışmak daha çok süreci hızlandırır yüz için hızlı kurtulmak isteyenlere tavsiyem bir tur olacak şekilde taransın alabildiği yere kadar ve sakın lazer epilasyon yaptırmayın tetikliyor arkadaşlar hormonal bozukluğum da yok yine de benden demesi lazer epilasyon yaptırmayın yüze asla

Merhaba stereotyped :) bi süredir okuyorum yazdıklarını. Daha önce yüzüme lazer veya ağda yaptırmadım. Hiç dokunmadım yani:) sadece çenemde çıkan tüyler için sarartıcı kullandım ve 4-5 tane çok sert kılı cımbızla aldım. Senin gittiğin dhermamede ben de gitmeyi düşünüyorum. Hem çenem hem yanaklarımdaki koyu renkli tüyler için.

Mayıs ayı gibi başlamayı düşünüyorum, yazın gitmemde bir sakınca var mı? Bir an önce kurtulmak istiyorum çünkü. Öğrenci olduğum için en önemlisi de dakikası ne kadardı acaba:) iki farklı cihaz kullanmışsın sanırım ikisinin fiyatını da öğrenebilir miyim? Çene bölgesi ilk seansta ortalama kaç dk sürdü? Bu faydalı günlük için de çok teşekkürler:)

merhaba streoidype yarım bacağa iğneli epilasyon ne kadar sürer acaba ? oona göre maddi kendimi ayarlıcamda..

Merhaba stereotyped :) bi süredir okuyorum yazdıklarını. Daha önce yüzüme lazer veya ağda yaptırmadım. Hiç dokunmadım yani:) sadece çenemde çıkan tüyler için sarartıcı kullandım ve 4-5 tane çok sert kılı cımbızla aldım. Senin gittiğin dhermamede ben de gitmeyi düşünüyorum. Hem çenem hem yanaklarımdaki koyu renkli tüyler için.

Mayıs ayı gibi başlamayı düşünüyorum, yazın gitmemde bir sakınca var mı? Bir an önce kurtulmak istiyorum çünkü. Öğrenci olduğum için en önemlisi de dakikası ne kadardı acaba:) iki farklı cihaz kullanmışsın sanırım ikisinin fiyatını da öğrenebilir miyim? Çene bölgesi ilk seansta ortalama kaç dk sürdü? Bu faydalı günlük için de çok teşekkürler:)

Benim yoğundu :) nakitte 2.48 oluyo kartla 2.75
Diğer yeni bi makina var onda da 3.38 nakit - kart ile 3.75 telefonumun not kısmına kaydetmiştim :)
Ne güzel işte, işlem görmemiş tüy, daha kısa sürer eminim. Nisanda başla bence yaza kadar ayda 1 yapıcaksan 2-3 kez gitmiş olursun en azından. Eğer daha sık gidiceksen (ki ilk seanslar onu öneririm) 5-6 yapar. Zaten ilk 3-4 seans gözden çıkarıcaksın. Yazın ayda 1 yap çünkü güneş kremi kullanman gerekiyo sıklıyo ama onun haricinde bi sıkıntı yok :)

X