İğneli Epilasyon yüz - boyun başlangıç detaylı iğneli epilasyon günlüğü.

Merhabalar, uzun bir aradan sonra yazıyorum sanırım 1-2 ay oldu.
Sizden ricam kendi günlüğünüzü bu sayfaya aktarmamanız çünkü bu şekilde 1 yıllık sürecimi tek tek yazmam boşa gitmiş oluyo. İnsanlar 50 sayfa okumamak için sürekli olarak nasıl gittiğine dair mesaj atıyor. Oysa uzunca sayfalarca nasıl gittiğine dair herşeyi yazıyorum buraya.

Şimdi konuya giricek olursam, geçen nisan ayında boyuna başladım. 1 saat gibi bir süreyle başladım. Sanırım 20 kez gittim ama hepsinde full tarama olmadı yani bi 10-11 kez gittim gibi düşünebilirsiniz. Yarım saate düştü, evet ne yazikki halen çıkıyo. Ki benim kadar düzenli giden var mı bilmiyorum ama 2 haftada 1 sektirmeden nisandan beri gidiyorum.
Sonrasında çeneye başladım, herhalde bi 7-8 seans oldu fakat yoğun çıkmıştı en son, şimdi bu sefer az geldi.
Yanaklar ve elmacık kemiklerim gelirsem, elmacık kemiklerime 4-5 kez gittim, şimdi oraya yoğunluk verebilirim.
Yanaklar ise gideli 4 kez oldu diyebilirim maalesef siyah görebiliyorum.
Size önerim iğneliye başlamadan önce fotoğrafınızı çekin, çünkü insan bir süre sonra eski halini unutuyo. Boyunda gözüme çarpan tek tük ama ışık tuttum mu tüyler bile rahatsız ediyo. Eski halini maalesef unuttum. Bu yüzden takipte edemiyorum.

Bir diğer konu lekeler ve izler. Bu sorundan muzdarip olan çok insan var, forumda görüyorum.
Kasımda yanağımda iğne izleri gördüm ama dile kolay dedim sürekli gittim ve ilk seansım çok yoğun çalışıldı yanakta. Maalesef halen geçmedi. Dermaroller - kimyasal peeling sorsamda maalesef tamamiyle geçmiceğini öğrendim.

Benim tüyler maalesef ki fazla dirençli, bu yüzden kimseye süresini sormayın, bakın ben güvendiğim bir yere gitmeme rağmen çok yavaş bi şekilde sonuç alabiliyorum ki halen öyle aa mükemmel oldu derecesine gelmedim. İğnenin markası, numarası, seans süreleri ve kılın nasıl alındığına kadar takip ediyorum, bir sorun ya da güvensizlik yaşıcağım bi olay yaşamadım fakat işte dediğim gibi herkesin kıl evresi, direnci, yoğunluğu ve kalınlığı farklı.

Bu arada bel bölgesine gittim 1 seans. 1 saat sürdü diyebilirim. Karının alt kısmına gittim 1 ay oldu, açıkçası çok memnun kaldım, daha önceden minik bir bölgeye gittiğimde izler çok uzun zamanda geçmişti fakat bu 1 saatlik çalışmanın sonucu şu anda iz miz yok.

Yüzümde maalesef ara vermediğim için sürekli bir kırmızılık hakim fakat fondotenle kapatabiliyorum, şu anda en yakın arkadaşım fondoten. =) Uzun bir aradan sonra size olanları yazdım, yarın ve sonraki gün yüz ve boyun seansım var. Devamınıda yazıcam..

İyi akşamlar..

Bu arada haziranda düğünüm var, tüylerim 2 set halinde çıkıyo ayda 1 olarak buda 2 haftada bir oluyo. İlkinde az sonraki 2 haftada daha yoğun çıkıyolar. Porselen makyaj istemiyodum ama maalesef yaptırıcam gibi. Allahtan boyun - dekolte bölgesi diye bi işlem var gelin makyajında.

Bana bu kadar fazla geldiğin için düğüne kadar biter denmişti, öyle süreyle olmuyomuş bu işler onu gördüm =)
Bazen fazla dert ediyorum düğünü bi atlatsam bu kadar umrumda olmıcak ama işte insan sıkıntıya giriyo.
Bu yüzden erkek makyöz bulmuşken bayana gitmeye karar verdim.

Evet zor bir süreç değer mi bilmiyorum, bitince ancak ohh be iyi ki gitmişim diyebilirim Fakat sabır denilen kelime iğneli için geçerli değil, sadece sabırlı değil, ultra sabır gerektiren bir iş onu söyleyebilirim. =)

Çene ve boyuna gittim bugün. 49 dakika sürdü, özellikle çene uzun sürüyo, boyun 20 dakikada toparlanıyo. ilk seanslar haftada 2 gün giderdim boyuna. Fakat çenedeki tüyler baya bi aktif yarında elmacık kemikleri ve boyuna gidicem.

Yeni kremlere başladım, Madecassol'u 1 yıldır sürekli olarak düzenli kullanıyorum zaten. Daha önceden cilt yenileyici Esteviole kremim vardı bitti o şimdi Dermacalm'ın bi kremini aldım, mükemmel kokuyo, vücut losyonu gibi baya büyük bi şişede, 89 tl gibi bi fiyat verdim, ilk kez bugün kullandım, nasıl olduğunu yazarım. Birde sarı kantaron yağı kullanıyodum önceleri, nişanlıma vermiştim, ondan aldım 7.50 tl'ye.

Kiehls'in gece serumunu çok met ederdim bitti o şişe. İçindeki ürünler bitkisel, kimyasal hiçbir ürün olmadığı için içinde, iğneli yaptırdığım akşam bile kullanabiliyorum. Onu alıcam tekrardan. Gittiğim yere ve cilt doktorumada sormuştum zaten, geçen yıl düğüne gidicem diye cildimi 1 haftada toparlamıştım o kremle.

Bu arada yeni gelişmelerde var, ne yazık ki olumlu değil :) sol yanağımın üstünde kılcal damar çatlaması oldu. Fakat iğneliden olduğunu sanmıyorum, galiba uzun bir süre buz tuttum oraya ondan. Ya da iğneliden de olabilir ama çok hafif, sadece kızarıklık var. İğneli bitince belki lazer tedavisine giderim fakat minik olduğundan bide yüzeysel belki ona da gerek kalmayabilirmiş.

Bugünlük bu kadar..

Dün elmacık kemikleri ve yanak bölgesine gittim, detaylıda çalışıldı. 48 dakika sürdü.
Koltuk altımı yaptırdım o da bi 3-4 dakika, göğüs ucunda ise 1-2 tane kaldı onları hallettim.
Göbek bölgesini yaptıralı 1 ay oldu, tertemiz sanki ağdayla yapılmış gibi. Sonradan fotoğrafları koyabilirim buraya.
Yüzüm ise tabiki kızarık :) yüzde çok kabul tutmuyo Allahtan, yani bende öyle oluyo ama boyunda ne yazık ki kabuk tutuyo hep.
Bu arada yeni bi makina vardı daha önce hiç yaptırmamıştım apilusun son modeli, dakikası daha pahalı ama %20 daha hızlı etki ediyomuş.
Bakalım sonuçlara göre yazıcam buraya. :)

Göbeğiniz kaç seans yani kaç kez komple bitirildi kaç ay sürdü ve bitti mi tamamen göbek tüyleriniz

Göbeğiniz kaç seans yani kaç kez komple bitirildi kaç ay sürdü ve bitti mi tamamen göbek tüyleriniz

Hayır bir seansa gittim. Ve tüm göbek gidicem ben. Göbeği 4e böldüm. Düğünden önce göbeğin alt kısmına gidicem, çünkü hepsini taratmaya yetiştiremem. Alt kısmını denedik 1 saat sürdü. 1.30 saatlik bi kısım daha var. Ama siz daha önceden lazer ya da ağda yapmadıysanız hızlı bi sonuç alabilirsiniz. Ben 1 kez ağda yapmıştım sadece, umarım hızlı bi sonuç alabilirim. 1 ay oldu çıkmadı, kabuklar döküleli 1.5 - 2 hafta oldu gibi. Çok azı çıktı o da tüy gibi göremiyorum çok dikkatli bakmazsam, göbek tüyleri daha geç çıkarmış.. Bakalım, inş çıkmaz. Ama tek seansta hepsinden kurtulmak şans gibi bişey. Çıkmazsa hiçbiri yazarım zaten. :)

Hiç bi uygulama yapmadım incecik tüyler var kökleri bile tam görünmüyo ama çok rahatsız edici bende seneye evlenicem bitmez diye çok korkuyorum müsait olduğunuz bi gün fotoğraf atarsanız çok sevinirim :)

Seneyeyse mutlaka gidin. Başka bi bölgeye gitmicekseniz daha rahat, ben yüzede gidiyorum göbeğe daha erken başlayamadım o yüzden. Hiç ellemeyin direk iğneli yaparsanız daha hızlı sonuç alırsınız.

Seneyeyse mutlaka gidin. Başka bi bölgeye gitmicekseniz daha rahat, ben yüzede gidiyorum göbeğe daha erken başlayamadım o yüzden. Hiç ellemeyin direk iğneli yaparsanız daha hızlı sonuç alırsınız.

Sonuçta göbek bölgesi yazın yaptırsam sorun olmaz değil mi 1 yılda biter inşallah temmuzda başlıcam seneye eylülde düğünüm olcak bide iz kalcak diye çok korkuyorum

Sonuçta göbek bölgesi yazın yaptırsam sorun olmaz değil mi 1 yılda biter inşallah temmuzda başlıcam seneye eylülde düğünüm olcak bide iz kalcak diye çok korkuyorum

Yazın ne olur hiç bilmiyorum. Ama iyi korursanız olmaz diye düşünüyorum. Tüm karın bölgesi mi?

Aynı dertten muzdaribiz. Bence bir an önce başlayın zaten izlerin toparlanması 6 ayı buluyo. En azından bi 2 seans yaptırın baya azalır diye düşünüyorum.

Ah bi üniversite bi bitse haziranda mezun olucam hemen başlıcam benim sırt belde var ama oraya buz lazer yaptırmamı önerdi uygunmuş ama göbektekiler çok çok ince 2 3 ay içinde böyle tüylendim hiç anlamadım doktora gittim hormon bozukluğuda yok inşallah kurtulurum

Aynı dertten muzdaribiz. Bence bir an önce başlayın zaten izlerin toparlanması 6 ayı buluyo. En azından bi 2 seans yaptırın baya azalır diye düşünüyorum.

merhaba daha oncede sana yazmısdım. suratın ne durumda bıde dharma medden memnun musun benımde dugun agustosda gtcem ama korkum yazn bronzlasırsam leke olur mu sıkıntı yasar mıyım.

Yapan kişiye sordunuz mu 1 senede hep düzenli gidip hâlâ çıkanlar olması normal miymiş? Aynen benimkiler de 2 haftada bir çıkıyorlar sürekli gitmek sanki sonu yok gibi ama umarım ki bitecekler.

Yapan kişiye sordunuz mu 1 senede hep düzenli gidip hâlâ çıkanlar olması normal miymiş? Aynen benimkiler de 2 haftada bir çıkıyorlar sürekli gitmek sanki sonu yok gibi ama umarım ki bitecekler.

Yapan kişi nolursa olsun kendini kötülememek adına normal der ama bendeki durum şöyleki 2 haftada bir aynı tüyler çıkmıyo. Ayda 1 döngüsü var. Yani ayda bir kez 1 yoğun sonrakinde daha az çıkıyo. Yani hepsi çıkınca gitmiyo gibi oluyorum. Beklesem 1 ay, ayda 1 gidicem gibi.. Ama 2 kez farklı tüyler çıkıyo. 2 set halinde gibi. Anlatabildim mi :) zor biraz ama açıklayabilmişimdir umarım.

son durum hakkında bilgi verebilirmisin stereotyped bende başlamak istiyorum ama benm çene bölgeme ilk başta uygulamak istiyorum. senin gittiğin yere gidicem. ama ne durumdasın bilmek istiyorum. benm kılların yapısı sarı beyaz ve beyazlar kalın. gittiğim lazer cihazları görmedi birtürlü kalın olmasına ragmen. iğneli gerçekten başarılımı. izlerin kalmasındanda korkuyorum. gittiğim yer pendikteydi ve asla tavsiye etmiyorum orayı. kadın iğneli olacagını söyleyip yogun oldugunu ve riskide alamıycagını söyledi. fatona cihazını uyguladı ondada yuzumu yaktı malesef. şuan yuzume iyi bakarak izleri götürmeyi başardım. acıkcası durum böyleyken iğneliden korkar oldum

Ben 1 yıldır gidiyorum. Memnunum gittiğim yerden. Fakat öyle 5-6 seansta bitiyo denilmesine inanmayın. Öyle bişey yok. Ben 2 haftada 1 gidiyorum. Bitse benim biterdi. Azalıyo evet ama yinede çıkıyo. Benim iğne izleri kalmıştı geçti onlar 6 ayda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…