İğneli Epilasyon yüz - boyun başlangıç detaylı iğneli epilasyon günlüğü.

Pudrayı işlem bitince hemen sürün. 10 dk geçsin, madecassol sürün üstüne. Özellikle pudrayı hemen sürüyor benim gittiğim yer. İşlem gününden sonra da günde iki kez bunları tekrarlayın. dışarı çıkarsanız güneş kremi mutlaka. Tek tüye bile işlem yapılsa şişer kızarır. Boynumda farklı yerlerde 3 tane kıl vardı. Hepsi kızarık şimdi 3 tane şiş ve kızarık nokta var boynumda farkediliyor, 1 hafta oldu yaptıralı oraya.
Bende de bir kıla birkaç defa akım verdiği oldu, tek seferde çekince çıkmayanlar oluyor tabii. Kan olmadı hiç bende.

benim ki hemen o aleti tuttu yaptığı yere ,aletin hissettirdiği histe hiç hoş değildi.sonra krem sürdü.pudra falan gerek yok dedi.bu arada kızarmadı şişmedi.o iğne izlerini de şuan göremiyorum.yarın sabah tekrar inceleyeceğim.bu arada önceden başka bir merkezden randevu almıştım oraya da deneteyim mi bir bölgeyi? ya da iptal edip bir tane daha yaptırıp öyle mi karar versem aklım karıştı.

Annem başka bir merkezde yaptırıyor iğneli. Ona da hiç pudradan falan bahsetmemişler. Kendi sattıkları kremleri kullanmasını söylemişler falan. Onda daha yeni incelmeler oldu. Bu durumu kendi gittiğim yere söylediğimde akımı düşük tuttukları için ne kabarma ne kızarma oluyor dedi. Şimdiki seanslarında kızarma, kabarma oluyor onun. İlk seanslarda akımı az vermişler sanırım.
Siz başka merkezde de deneyin işlem görmemiş olanları. Onların yöntemini de görün bence.

o zaman yarın gideyim.acaba onlardan da ayrı iğne alsam mı? bugün verdikleri iğne 10 tl idi.yarın gideceğim yerdeki 20 tl demişti.neredeyse iki katı.benimki niye bu kadar ucuz bilmiyorum.bir de epilasyon öncesi antiseptik bir şeyle temizlemediler.yani hiç bir şey ile silmediler.bunlarda aklımı karıştırdı açıkçası.annenizin ne kadar süre sonra incelme oldu

4-5 seans sonra inceldi ama onun kalın ve beyaz tüyleri vardı çenede. beyaz kıl yani.

tatlım sana en sonunda tutmuş olduğu ucu cam gibi olan şey çinko eklemesi olabilir. benim uygulayıcım da seans sonrası onu uyguluyor çabuk kabuk bağlayıp iyileştirici etkisi olması için o alet, ondan korkma :) bence sen diğer merkezi de dene ve hangisi 10 parmaksa ona başla bence canım.bu işte dakika=para olduğu için bütçeni de düşünmelisin. Ayrıca işlem başlamadan yüzüne antiseptik bişiler de sürsün onu istemeleisin nolur nolmaz hijyen çok önemli. kanamasını da dert etme kıl kökün çok kalındır ondan tepki vermiştir. kıl kökü kalın olduğunda ağda da kanama oluyor mesela :)

hmm akımı yüksek veriyorsa ne güzell, kimi yer kandırıyor insanları. benimkine 10 tl ücret aldı iğne için, üzerinde de bir şey yazmıyor. Bilgimiz de yok ki birbirimizi iyice bilinçlendirelim ya. neyse dediğin gibi maddi manevi değer, yeter ki kurtulalım şu tüylü yüzlerden.. kolay gelsin hepimize

Benim iğnenin üzerinde değil de etrafındaki kağıtta yazıyor k2 diye. Yani bunlar 50li falan alıyorlar toptancıdan. Maliyeti 5 tl ya var ya yok. Satıyorlar 20-25 tl. Seanlar bitene kadar birkaç kere ücretsiz bile verse iğneyi yine bi sürü kar ediyorlar. Sonuç alalım da zaten parayı gözden çıkarıyoruz belli ki. 2 hafta önce başladım, şimdiye kadar 374 tl ödemişim toplamda (iğnesi, dksı vs.)
İnşallah biter kısa zamanda.

arkadaşlar bu çene tüyleri kaç seansta biter azalır ya valla sabrımı zorluyor artık.alınıyor bir haftaya kalmadan değişik değişk yerlerde tekrar çıkıyor.bazı yerlerde yok.bazıları daha ince bazıları kalın.çene altında aldığı yerlerde bazıları hiç çıkmadı.acaba boşuna mı çabalıyorum diye sinirlerim bozuldu

Merhaba bende hormon bozuklugu var igneliye baslicam sizdedemi vardi acaba merak ettim. Tedaviyle birlikte mi goturdunuzigneli islemini yapan bayan bana biz baslayalim sen doktora gidersin nasilsa dedi ne kadar dogru acaba

Merhaba hormon bozuklugundada sonuc aliniyor mu bensede var ama doktora gitmeden yarin igneliye baslicam 1 hafta sonra gidebilicem ancak doktora sizce etkisi olur mi

çene tüyleri çok geç biticek gibi duruyor. benim çenem 6 seans işlem gördü. (aynı kıl üstünden anca 3 kere geçmiştir belki, kıl yoğunluğum çok çünkü) anca sertler bitti ayvacık tarzı olan tüyler var şu anda. onların aralarında arada bir sertler çıkıyor onları alıyor. Kılların çıkma aralığı uzadı sanırım, yoksa tamamen yok olduklarını sanmıyorum.
sabretmek gerekiyor, ben işe yaramıyor hala diye düşünürken bu seansımda çeneme 1-2 kıl dışında hiç dokunmadı. Birden azalma oluyor sanırım

Merhaba hormon bozuklugundada sonuc aliniyor mu bensede var ama doktora gitmeden yarin igneliye baslicam 1 hafta sonra gidebilicem ancak doktora sizce etkisi olur mi

Merhaba, tedavi süreciniz boyunca da iğneli epilasyon yapılabilir. Başlayın siz iğneliye, doktora gittiğinizde de bundan bahsedersiniz. Gerekli tedaviyle beraber epilasyonunuz da yapılmış olur. Etkisi tabii ki olur. Epilasyon+tedavi aynı anda oluyor.

Tesekkur ederim cwvabiniz icin insallah kurtulurum.

Tesekkur ederim cwvabiniz icin insallah kurtulurum.
Rica ederim. Bu arada yeni gelmişken şunu da belirteyim: Ne yazık ki hormon tedavisi gören veya PCO'lu kişi sayısı çok artmış durumda. Ben 16 yaşımdan 26 yaşıma kadar ilaçla adet gördüm. Testesteron değil ama prolaktin hep yüksekti benim. 2014 Ekim'de aniden ilacı kestim ve şu anda hiçbir problemim yok. Kistler de yok oldular. Bu süreci atlattım ve tüm kol, sonra da vücut için alexle lazere başladım.
İğneli için gittiğim yere bu durumu sordum: Yeniden hormon bozukluğu olduğunda nasıl olacak dedim. Gerek iğneli ile gerekse lazer ile yakılan kökten bir daha asla kıl çıkmaz dedi. Eğer hormon bozukluğu tekrarlarsa daha önce yakılanların ancak %10'u çıkar dedi. O da aynı kökten değil dedi. Bazı arkadaşlar yazıyor çünkü yeniden çıkabilir vs diye. Buna ithafen yazıyorum bunu. Gittiğim yer bu konuda böyle bir görüş belirtti. Paylaşmak istedim bunu da.

Ya ben bipmiyoeum ama bendede pco var sanirim pco da igneli cok gec cevap veriyor mu adet olamiyorum ki gidip test yaptirim

Bel bölgenize yaptırdınız mı sonuç nedir

Ocak sonunda başladığım ve geçen hafta itibarıyla toplamda 284 dk süren iğneli epilasyon sürecimin ortasındayım. Son iki seansta 1'er hafta arayla 60'ar dk çalışıldığı için şu anda halen kızarıklık ve lekeler var. Kaş başlarımda hem leke hem iğne izleri var. Yüzüm eskisi gibi değil, kızarık, pütürlü, lekeli. Kesinlikle fondoten vs. kapatıcı kullanmıyorum. Sadece ilk günler pudra sürüyorum. İzler zamanla soluk kahverengiye dönüyor ama çok zorlu bir süreçmiş. Çok sabır gerekiyor bunu anladım. Tüylerde azalma var; yoğun gitmeme rağmen farkedebiliyorum. Kaş üstlerimde ince ince çıkıyorlar ve en hassas bölge de oralar. Eskiye kıyasla daha çok canım yanıyor. Sürekli işlem yapıldığı ve sabah-akşam sürdüğüm madecassolden soyulduğu için çok hassas ve acıyor. Kiehl's Gece Bakım Serumu'nu iğneliyi yapan kişinin tavsiyesiyle bıraktım. İşlem yapılırken hiçbir serum krem vs sürmememi, yalnızca madecassol ve güneş kremi kullanmamamı önerdi. Lekeler, izler çabuk geçsin derken aksine bu ürünlerin işlem esnasında leke yapacağını söyledi. Yani işlem devam ederken yalnızca madecassol ve güneş kremi kullanıyorum.
Şu anda tek derdim gözenek gözenek lekeler. Kaş üstleri ve baş kısımlarında, yanaklarda ve favori bölgemde leke ve kızarıklıklar var. Forumlarda okuduğum kadarıyla herkes iz ve lekelerin bir süre sonra mutlaka geçtiğini yazmış (1 ay veya 2 yıl). Umarım öyle olur. Çok kafayı takıyorum bu duruma. Akne izlerine benziyorlar ve yüzüm çok hassaslaştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…