-
- Konu Sahibi stereotyped
teşekkür ederim tavsiyeniz için.pudrayı bugün süreyim mi?krem ne zaman kullanılmaya başlanıyor? bu arada benim bir kızarıklık bir şişme olmadı.bu 4-5 tüye yaptığı için mi acaba? ve de bazı köklere iki kere akım verdi çünkü ilkinde çekilmedi kök dirençli olduğu için bu normal mi? ve bir yerde kan oldu bunun normal olmadığını duymuştum.işlem sonunda yaptığı yere bir aletle akım gibi bir şey verdi,bu kızarıklık gibi etkileri hafifletiyor dedi.
benim ki hemen o aleti tuttu yaptığı yere ,aletin hissettirdiği histe hiç hoş değildi.sonra krem sürdü.pudra falan gerek yok dedi.bu arada kızarmadı şişmedi.o iğne izlerini de şuan göremiyorum.yarın sabah tekrar inceleyeceğim.bu arada önceden başka bir merkezden randevu almıştım oraya da deneteyim mi bir bölgeyi? ya da iptal edip bir tane daha yaptırıp öyle mi karar versem aklım karıştı.Pudrayı işlem bitince hemen sürün. 10 dk geçsin, madecassol sürün üstüne. Özellikle pudrayı hemen sürüyor benim gittiğim yer. İşlem gününden sonra da günde iki kez bunları tekrarlayın. dışarı çıkarsanız güneş kremi mutlaka. Tek tüye bile işlem yapılsa şişer kızarır. Boynumda farklı yerlerde 3 tane kıl vardı. Hepsi kızarık şimdi 3 tane şiş ve kızarık nokta var boynumda farkediliyor, 1 hafta oldu yaptıralı oraya.
Bende de bir kıla birkaç defa akım verdiği oldu, tek seferde çekince çıkmayanlar oluyor tabii. Kan olmadı hiç bende.
benim ki hemen o aleti tuttu yaptığı yere ,aletin hissettirdiği histe hiç hoş değildi.sonra krem sürdü.pudra falan gerek yok dedi.bu arada kızarmadı şişmedi.o iğne izlerini de şuan göremiyorum.yarın sabah tekrar inceleyeceğim.bu arada önceden başka bir merkezden randevu almıştım oraya da deneteyim mi bir bölgeyi? ya da iptal edip bir tane daha yaptırıp öyle mi karar versem aklım karıştı.
o zaman yarın gideyim.acaba onlardan da ayrı iğne alsam mı? bugün verdikleri iğne 10 tl idi.yarın gideceğim yerdeki 20 tl demişti.neredeyse iki katı.benimki niye bu kadar ucuz bilmiyorum.bir de epilasyon öncesi antiseptik bir şeyle temizlemediler.yani hiç bir şey ile silmediler.bunlarda aklımı karıştırdı açıkçası.annenizin ne kadar süre sonra incelme olduAnnem başka bir merkezde yaptırıyor iğneli. Ona da hiç pudradan falan bahsetmemişler. Kendi sattıkları kremleri kullanmasını söylemişler falan. Onda daha yeni incelmeler oldu. Bu durumu kendi gittiğim yere söylediğimde akımı düşük tuttukları için ne kabarma ne kızarma oluyor dedi. Şimdiki seanslarında kızarma, kabarma oluyor onun. İlk seanslarda akımı az vermişler sanırım.
Siz başka merkezde de deneyin işlem görmemiş olanları. Onların yöntemini de görün bence.
o zaman yarın gideyim.acaba onlardan da ayrı iğne alsam mı? bugün verdikleri iğne 10 tl idi.yarın gideceğim yerdeki 20 tl demişti.neredeyse iki katı.benimki niye bu kadar ucuz bilmiyorum.bir de epilasyon öncesi antiseptik bir şeyle temizlemediler.yani hiç bir şey ile silmediler.bunlarda aklımı karıştırdı açıkçası.annenizin ne kadar süre sonra incelme oldu
ben yarın başka bir merkezde bir bölgeyi deneticem bakalım o nasıl yapacak,teşekkürler bu arada4-5 seans sonra inceldi ama onun kalın ve beyaz tüyleri vardı çenede. beyaz kıl yani.
kızlar ben bugün ilk defa iğneli epilasyona gittim, hem daha yaptıralı 1 saat anca oluyor.altın iğne ile yaptı bayan.4-5 kıla yapalım ilk dedim.çünkü ilk başta konuştuk baya,şişebilir her cilt tipi farklı işte leke,deformasyon olabilir dedi.benim çene tüyleri cımbızla almaktan aşırı sert ve kalın oldu yayıldı da maalesef.ilk lazer yapalım o bölgeye dedi istemedim.işte ilk denemesini iğneyle 4-5 kıla denettim.şimdi gidişatı size anlatayım fikrinizi almak istiyorum.uyuşturacaktı o bölgeyi spreyle istemedim dayanırım dedim.sonuçta 4-5 kıl yani.ben uzandım tepemde ışıklı büyüteç :))) iğnenin girişini hissetmedim,elektrik verdi acıtmadı hafif bir his duydum.ama sanırım elektriği az verdi ki ve kökleri de baya sertmiş.bir daha verdi öyle çekti.çekerken hissetmedim.ama bu 3 kılda aynı şekilde oldu.gelmedi kıl bir daha verdi.yalnız bir yerde peçete aldı eline tmm dedim kesin kanadıbir kıl kökünden sanırım ufak bir kan geldi.ama benim önceden öğrendiğim asla kan gelmemesiymiş. acaba kıl köküm çok güçlü olduğu için olabilir mi? kadına bir şey demedim bu arada.daha sonra aletin ismini unuttum ucu cam gibi bir şeydi,onu o bölgeye uyguladı.sanki elektrik veriyor gibi hiç sevmedim o hissi.o alet ordaki etkileri azaltıyormuş öyle dedi.sonra da krem sürdü.bir gün su değdirme dedi.bepanten gibi bir krem uygula dedi.şuan yaptığı yerler zor seçiliyor,bir şişlik olmadı,kızarıklıkta yok.2 tanesinin delik izini zor zor seçebiliyorum yakın aynayla.daha sonradan mı şişip kızarıyor anlamadım ben.ayrıca 10 parmak çalışmadı da.bir de yarın 11 de başka merkezden randevu almıştım.ona da gidip aynı bu şekilde denetsem mi? şimdi gittiğim yer biraz eski gibi geldi de bilmiyorum.bu arada altın iğneyi 10 tl verdim,dksı da 1,50.yarın ki merkez iğneye 20 tl,dksı da 1,75 demişti.bu gittiğim yerin ucuzluğuda aklımı karıştırdı
Hiç bilmiyorum ki akımla ilgisi var mı diye ama akımı düşük tutmayacağını daha önce söylemişti. Çünkü çok kızarıp kabarıyor, cuma günkü yerler hala şiş ve kızarık. Kalın tüylerde akımı verirken çıtırdıyor tüyler. Akım düşük değil ama iğne mi kalitesiz anlamadım ki. K2 yazıyordu üstünde incelik ölçüsü ama ne markası ne kalite bilmiyorum. Bu iğneden artık bişi olmaz dedi çöpe atarken. İğneliye başlayalı bugün 2 hafta oldu ve 3 gün sonra yeni iğne alıcam. Umarım her şey bittiğinde sonuç bütün bu paralara, kızarıklıklara, çekilen tüm maddi-manevi sıkıntıya değer.
hmm akımı yüksek veriyorsa ne güzell, kimi yer kandırıyor insanları. benimkine 10 tl ücret aldı iğne için, üzerinde de bir şey yazmıyor. Bilgimiz de yok ki birbirimizi iyice bilinçlendirelim ya. neyse dediğin gibi maddi manevi değer, yeter ki kurtulalım şu tüylü yüzlerden.. kolay gelsin hepimize
ben de balon balığı gibiyim inşallah yarına kadar şişlik inerdün yaptırdım hala geçmedi sincap gibiyim
Merhaba bende hormon bozuklugu var igneliye baslicam sizdedemi vardi acaba merak ettim. Tedaviyle birlikte mi goturdunuzigneli islemini yapan bayan bana biz baslayalim sen doktora gidersin nasilsa dedi ne kadar dogru acabamerhaba arkadaşlar bende iğneli epilasyon yaptırıyorum iğneli epilasyon uzun sürüyor fakat kesin çözüm ben 2011 de başladım 1 -1,5 yıl sürdü yüz bölgesi ama şimdi hiç çıkmıyor kılların cıkması hormonlara da bağlı sürekli kıl kökleri beslendiği için köklerin yanması uzun sürüyor.İze gelince bende hiç iz kalmadı 6 aya kadar izler tamamen yok oluyor.
Merhaba hormon bozuklugundada sonuc aliniyor mu bensede var ama doktora gitmeden yarin igneliye baslicam 1 hafta sonra gidebilicem ancak doktora sizce etkisi olur miBen de favori bölgesi+yanak+elmacık kemiği üzerindeki tüyler için iğneliye başlayacağım. Favori ve bıyık bölgesine tek seans lazer yapıldı 2 hafta önce. Tek seans önerdi gittiğim yer. Yalnızca seyreltme ve inceltme amaçlı. Tüyler çıkmaya başladığında iğneli için gidicem. Seansların hormon bozukluğu yoksa 3-5 arası, hormon bozukluğu varsa 8 seansta tamamen biteceğini söylediler. İlk gün su değmeyecek. Güneş kremi sürülecek. İğneli sonrası kullanım için 5 gün fito+prednol karıştırılarak sürülecekmiş. Bepanten, Madecassol'den falan bahsettim. Onlarla olmaz dediler.Bir de pudradan bahsetti. Bıyık bölgesini sordum iğneliye uygunluk konusunda. Bıyık üstü çok hassas olduğundan iğneliye uygun bulunmadı. Yalnızca kenar kısımlara yapılacak.
arkadaşlar bu çene tüyleri kaç seansta biter azalır ya valla sabrımı zorluyor artık.alınıyor bir haftaya kalmadan değişik değişk yerlerde tekrar çıkıyor.bazı yerlerde yok.bazıları daha ince bazıları kalın.çene altında aldığı yerlerde bazıları hiç çıkmadı.acaba boşuna mı çabalıyorum diye sinirlerim bozuldu
Merhaba hormon bozuklugundada sonuc aliniyor mu bensede var ama doktora gitmeden yarin igneliye baslicam 1 hafta sonra gidebilicem ancak doktora sizce etkisi olur mi
Tesekkur ederim cwvabiniz icin insallah kurtulurum.Merhaba, tedavi süreciniz boyunca da iğneli epilasyon yapılabilir. Başlayın siz iğneliye, doktora gittiğinizde de bundan bahsedersiniz. Gerekli tedaviyle beraber epilasyonunuz da yapılmış olur. Etkisi tabii ki olur. Epilasyon+tedavi aynı anda oluyor.
Rica ederim. Bu arada yeni gelmişken şunu da belirteyim: Ne yazık ki hormon tedavisi gören veya PCO'lu kişi sayısı çok artmış durumda. Ben 16 yaşımdan 26 yaşıma kadar ilaçla adet gördüm. Testesteron değil ama prolaktin hep yüksekti benim. 2014 Ekim'de aniden ilacı kestim ve şu anda hiçbir problemim yok. Kistler de yok oldular. Bu süreci atlattım ve tüm kol, sonra da vücut için alexle lazere başladım.Tesekkur ederim cwvabiniz icin insallah kurtulurum.
Ya ben bipmiyoeum ama bendede pco var sanirim pco da igneli cok gec cevap veriyor mu adet olamiyorum ki gidip test yaptirimRica ederim. Bu arada yeni gelmişken şunu da belirteyim: Ne yazık ki hormon tedavisi gören veya PCO'lu kişi sayısı çok artmış durumda. Ben 16 yaşımdan 26 yaşıma kadar ilaçla adet gördüm. Testesteron değil ama prolaktin hep yüksekti benim. 2014 Ekim'de aniden ilacı kestim ve şu anda hiçbir problemim yok. Kistler de yok oldular. Bu süreci atlattım ve tüm kol, sonra da vücut için alexle lazere başladım.
İğneli için gittiğim yere bu durumu sordum: Yeniden hormon bozukluğu olduğunda nasıl olacak dedim. Gerek iğneli ile gerekse lazer ile yakılan kökten bir daha asla kıl çıkmaz dedi. Eğer hormon bozukluğu tekrarlarsa daha önce yakılanların ancak %10'u çıkar dedi. O da aynı kökten değil dedi. Bazı arkadaşlar yazıyor çünkü yeniden çıkabilir vs diye. Buna ithafen yazıyorum bunu. Gittiğim yer bu konuda böyle bir görüş belirtti. Paylaşmak istedim bunu da.
Merhabalar. Bugün tüm yüze gittim, 2 saat sürdü, cumada boyuna gidicem. Bu arada cuma günü bel bölgeme yaptırıcam, sonrada kaçtığım göbeğe başlarım belki, göbeğim baya geniş bi alan. Fakat umutluyum. Göbek ve bele daha önceden 1 kez ağda yaptırmıştım, göbekte iğneli epilasyon denemesi yaptığım yerden hiç çıkmadı bidaha. Çok ufak bi alandı, göbek deliğinin sağ tarafı. Ama daha önce işlem yapılmamış alanda ki iğneli başarısını test etmiş olsun. Belim içinde 1 saat yeterli dediler. En azından bel,yüz, boyun hallediyim.. Bi göbek kalır onuda artık düğünden sonra halletmeyi düşünüyorum.
Yüze kullandığım kremleride baya azalttım çünkü hassas - karma olan cildime ne kadar az ürün kullanırsam o kadar iyi, yağlandırdım gibi. Sağ yanağımda sadece 5-6 adet sivilce çıktı :) bide bir sürü milia oluştu. Biraz iğneliye ara veriyim cilt bakımına zaman ayırmalıyım artık.
Bugün bel bölgesine tek atış denettirdim. Göbek baya acıdı çünkü bende. Bel içinde acıyo yazmışlardı burda, görmek istedim. Allahtan dayanılmıcak gibi diil. Şu zamana kadar saatlerce yüz, boyun çektim onada 1 saat katlanırım en azından. Hiç olmazsa lazer görmemiş bölge 3-4 seansta hallolur diye düşünüyorum. Yalnız bel baya geç iyileşiyomuş bilginize. Ben göbekte bile ufacık bi alanı 4-5 ayda kendine getirebilirdim, tek avantajı beli göremiyorum, takmam o yüzden :) bugünlük bu kadar, bel bölgesine yaptırınca da yazarım. Hoşçakalın..