kızlar ben bugün ilk defa iğneli epilasyona gittim, hem daha yaptıralı 1 saat anca oluyor.altın iğne ile yaptı bayan.4-5 kıla yapalım ilk dedim.çünkü ilk başta konuştuk baya,şişebilir her cilt tipi farklı işte leke,deformasyon olabilir dedi.benim çene tüyleri cımbızla almaktan aşırı sert ve kalın oldu yayıldı da maalesef.ilk lazer yapalım o bölgeye dedi istemedim.işte ilk denemesini iğneyle 4-5 kıla denettim.şimdi gidişatı size anlatayım fikrinizi almak istiyorum.uyuşturacaktı o bölgeyi spreyle istemedim dayanırım dedim.sonuçta 4-5 kıl yani.ben uzandım tepemde ışıklı büyüteç :))) iğnenin girişini hissetmedim,elektrik verdi acıtmadı hafif bir his duydum.ama sanırım elektriği az verdi ki ve kökleri de baya sertmiş.bir daha verdi öyle çekti.çekerken hissetmedim.ama bu 3 kılda aynı şekilde oldu.gelmedi kıl bir daha verdi.yalnız bir yerde peçete aldı eline tmm dedim kesin kanadı
bir kıl kökünden sanırım ufak bir kan geldi.ama benim önceden öğrendiğim asla kan gelmemesiymiş. acaba kıl köküm çok güçlü olduğu için olabilir mi? kadına bir şey demedim bu arada.daha sonra aletin ismini unuttum ucu cam gibi bir şeydi,onu o bölgeye uyguladı.sanki elektrik veriyor gibi hiç sevmedim o hissi.o alet ordaki etkileri azaltıyormuş öyle dedi.sonra da krem sürdü.bir gün su değdirme dedi.bepanten gibi bir krem uygula dedi.şuan yaptığı yerler zor seçiliyor,bir şişlik olmadı,kızarıklıkta yok.2 tanesinin delik izini zor zor seçebiliyorum yakın aynayla.daha sonradan mı şişip kızarıyor anlamadım ben.ayrıca 10 parmak çalışmadı da.bir de yarın 11 de başka merkezden randevu almıştım.ona da gidip aynı bu şekilde denetsem mi? şimdi gittiğim yer biraz eski gibi geldi de bilmiyorum.bu arada altın iğneyi 10 tl verdim,dksı da 1,50.yarın ki merkez iğneye 20 tl,dksı da 1,75 demişti.bu gittiğim yerin ucuzluğuda aklımı karıştırdı