Lazer Epilasyon yüz bölgesine lazer için bilgi verir misiniz?

Döküldü mü hepsi son durum ne ?

evet canım.2 hafta oldu rütuş olalı hala temiz geziyorum
ağdayla almış olsam çoktan uzamışlardı. bu bile rahatlattı beni.
yalnız 2 haftada döküldüer.çekince geliyorlardı ama ben kendi düşsün diye bekledim. denemek içinde bir iki tel çekmiştim. rahatca geldi elime.

Ne güzel insallah sorunsuz kurtulursun canım ya.. Bi şey sorucam sana bide ben sen daha yüzüne hic dokunmamısken inceydi bunlar ya da rahatsız ettiği icin ilk aldın sonra sürekli almak zorunda kaldın, bazıları azaldı bazı yerler cok sakal gibi olmasada sertlesti nelerle alarak son haline getirdin tüylerini? İp,ağda,cımbız..? Bende boyle alarak bazıları azalsın kalanlar sertlessin ki lazere gidiyim diyorum cok caresiz kaldım...

canım önceki hali göze batıyordu ama sakal gibi değildi heralde ya da bana öyle geliyor. yani son 1 yıldır baş edemez hale geldim çünkü.
dersaneye gittiğim yılları hatırlıyorum da evden çıkıp giderdim önemsemezdim ama farkedenler oluyordu. o zamanlrda mı böyleydi tam kıvamını hatırlayamıyorum yanlış olmasın...
ama okula giderken bir kere makinayla aldığımı hatırlıyorum yüzümü. acelem vardı. zaten ondan sonra olanlar oldu. kökleri zayıflasa da görntü sakaldı. o makinadan önce ve sonra sirle alıyordum. bazen arkadaşlara iple. bazen zorda kalınca cımbızla...
bence kalınlaştırmana gerek yok canım başka yerlerlede görüş alan vardır.

görüştüğün yer doktor olsun ve alexandrite makina olmasın. nd yag benim ki
yoksa her görüştüğün yer para için gel alalım der.

tüy diyo her yer ben napıcagımı bilmiyorum kafayı yedirticek bana bunlar... siyahlar beyaz tenim açık yani tüylerde oldukça siyah ama tüy işte göbekteki sırttaki gibi tüyler. ben ağda vurmam sivilce doluyo yüzüm iple düsünüyorum ama off is olucak bana su tüyleri gören makine cıksaydı bi iyiydi daha nereyle görüscem bilmiyorum görüstügüm yerlerde gayet iyiydi bilmiyorum...

kaç yerle görüştün ki canım...
eğer hepsi de olmaz diyorsa elleme..

ben yaptırıyorum annemde yaptırıyo anneminkiler tamamen bitti tahriş de olmuyor asla ama işini iyi bilen birine gitmek lazım tabi bu konularda. sarı tüyler gitmiyor. bnm bıyıklarımla başım dertte idi ama kurtuldum kurtulcam az kaldı :)

bu arada iğneli epilasyonda iz kalma durumu var hiç bulaşma derim

bu arada iğneli epilasyonda iz kalma durumu var hiç bulaşma derim

bende başladım canım ilk seansım bitti. 15 gün sonrasında ise rutüş yaptırdım. yani 3 ekim de bir daha ne zaman gitmem gerek ?

sen kaçıncı seansındasın?

Bir lazer mağduru olarak üye olmaya karar verdim bu siteye, yüzümdeki yaklaşık on tane siyah tüy için lazere başladım, kaldırıldım diyebilirim, ilk baslarda çok iyiydi geç çıkıyordu dökülüyordu tertemiz oluyordu., ama sonradan yayıldıkca yayıldı , boynuma kadar indi , ayva tüylerim siyahlasti, psikolojim alt üst oldu, lazer üzerine çalışan cilt profesörü bir tanıdığıma gittim ve hiç bir lazerin yüz bölgesine yapılamayacağını söyledi, tek çözümün iğneli epilasyon olduğunu belirtti ve bu sekilde lazer mağduru hastalarını yönlendirdiği bir iğneli epilasyon merkezine yönlendirdi beni, iğneli epilasyon leke bırakır iz yapar diye bişeyler yok, doğru yapan yere gittiğiniz sürece ne kabuk bağlıyor ne iz ne bişey, ve söyle bişey var lazer tüyleri sadece uyutuyor, ben iğneye başladıktan sonra alttan sonradan okalar çok tüy çıktı ki , lazer merkezini de ayrıca dava etmeye niyetlendim, baya tartışma yasadık. On tane tüy yüzünden basıma bunlar geldi, lazeri bırakıp daha kötü olmadan igneliye başlayın , ben artık bu konuda tecrubenin doruğuna ulaştım diyebilirim, ben yandım kimse yanmasın

bilemiyorum ya çok üzüldüm sizin için ve kendim içinde böyle bir şey yaşamak istemiyorum.

kullandığınız makina neydi?

güzellik merkezi mi doktora mı gittiniz?

bunlarda önemli.

Bende araştırdım iğneliye gitmek gerekmiş gerçekten yüz için.
Ama doğru yeri bulmak gerçekten çok zor,ama en kısa sürede halletmekte istiyorum.
Bide şu kabuk olayından korkuyorum :18:

bilemiyorum ya çok üzüldüm sizin için ve kendim içinde böyle bir şey yaşamak istemiyorum.

kullandığınız makina neydi?

güzellik merkezi mi doktora mı gittiniz?

bunlarda önemli.

Bana ilk basta alexander yapıldı yüzüm mahvoldu iğneli yapmaya kalkıştı aynı yer ve kabuk olmaya başladı sonra başka bı yere iğneli yaptırdım o da beceremedi ve ipl jelli lazeri önerdi bana, ufak bı bölgeye denedim ve yanık oldu, sonra cildiye profesörü tanıdık vardı lazer üzerine çalışıyor ona gittim, hiç bir lazer çeşidinin yüze uygulanamayacagini bunun doğru olmadıgını yüze sadece iğneli epilasyonun cevap verdigini söyledi ve bu tür hastalarını yönlendirdiği bı merkeze yönlendirdi beni suan hala devam ediyorum %80 azaldı

bilmiyorum canım şu an ilk seansım olduğu için bir yorum yapamam lazer şöyle böyle diye.
ama bildiklerim
alex ayva tüyleri dağıtıyor.
ıpl en kötü yöntem lazer bile değil
iğneli benim canımı acıttı dayanamıyorum ona
lazere bile dayanamıyorum bağırıyorum o derece tenim hassas.
tüylerimin artma durumu olmaz çünkü zaten sakal konumunda
sadece en kötü param boşa gider moralimi bozmak istemiyorum.ordaki kadınlarla görüştüm yüzleri tertemizdi 8. 9. seanslarıydı.
aman bana 1 yıl sonra tekrar çıkıyor falan demeyin psikolojik olarak etkilenmek istemiyorum.

Umarım iyi sonuc alırsın canım, birde şimdi hatırladım ikinci gittiğim ipl degildi diode lazer demişti

Son düzenleme:
Umarım iyi sonuc alırsın canım, birde şimdi hatırladım ikinci gittiğim ipl degildi diode lazer demişti

yoksa gerçekten 1 yıl sonra çıkıyorda bana mı söylemedin =o

canım bir de şöyle bir şey var. bazıları lazerden sonuç alamıyor ama hormansal bir şeylerden dolayı cevap vermeyebiliyormuş.kontrol olmak gerekiyor.
diode yi iyi diye duydum ama ben nd yag fotona yaptırıyorum.

Ben yuze alex yaptiriyorum sinra sivilce cikiyo sizde oluyomu

canım alexi yüze önermiyorlar ince tüyleri uyarma etkisi olduğunu söylüyorlar.
ben de nd yag fotona yaptırıyorum. aşırı değil ama bir kaç sivelcem çıktı evet neden acaba ??

ben de de aynisi oldu. ben de biyik , favori amacli gittim hafifce cene altimda ve boynumda da vardi. simdi boynumun altindakiler kudurup resmen sakal oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…