Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ütüleme ne ben bilmiyorum... hangisi daha iyi?? ne gibi fark varmış arasında???
benim tüylerim sertte kalında siyahta...yalnız kökleri zayıftı geneli... yani sürekli ağda yapmış olduğumdan dolayı heralde çeksem elime gelirdi yani tek tekte yolabilirdim... tabi aralarında sert köklülerde var...
Ya hangisi iyi bilmiyorum da atış bildiğin atış, ütülemede ütü misali gezdiriyolar hani tek tek atış değil. Suan ne durumda peki?
diod ve ütüleme aynı şey diye biliyorum ben.ben de diod lazere gidiyorum.Yüzüme yapılmıyor.Sadece 1 seans bıyık bölgesine yapıldı benim.oraya da jilet yapmadı yeni çıkıyordu çünkü.ekimde 2.seans yapılacak bakalım naısl yapacaklar
daha dökülmem olmadı canım geçen hafta bugün gitmiştim. 10 gün bekleyeceğim dökülmezse gidip soracağım...5-10 gün arasında dökülme oluyormuş... uzayanları makasla kesiyorum. 15.gün zaten rütuşa gidecektim... sanırım ütüleme, gezdirdi tüm yüzüme... gözümde gözlük olduğu için göremedm.
Güzel haberlerini ver inşallah uğraşmak zorunda kalmazsın bi daha bende bugün görüşmeye gidiyorum 6da randevum
mrveva benim özelden mesaj atma hakkım yokmuş
bu yüzden burdan yazıyorum :)
benim 5/6 gün içinde bıyık bölgesi döküldü.Ben her hafta kaş-bıyık aldıran birisi olduğum için daha ilk seferden memnun kaldım.Ama bakalım bundan sonrası naısl olacak?
Ekimde 2.seans var bıyık için
Güzel haberlerini ver inşallah uğraşmak zorunda kalmazsın bi daha bende bugün görüşmeye gidiyorum 6da randevum
gidip gelde haber ver olur mu?
yok dökülecektir ya.kalanlar oluyor tabii d eçoğunluk dökülüyor.
biraz geç dökülüyor bazen.benim bu sefer mesela kollarımdakiler koltukaltımdakilekrden geç döküldü nedense
canım sormayı unuttum o akrabanızın olduğu yere mi gideceksin?
aynen oraya gidicem yazabilirsem bugün yazarım yoksa yarın bilgileri veririm size...
geç dediğin kaç gün mesela?
ya canım acaba yarın bi gidip sorsam mı neden dökülme olmadı diye... aynı cadde üzerindeyiz zaten uzak değil...dökülür mü acaba??? yani bi gün baktığımda dökülmüş olarak mı görmem gerekiyor anlamadım ki
Yüz için iğneli epilasyon öneriliyor, lazerin yüzde leke bırakma ihtimali olabilir.
bazılarında 15 gün oluyormuş
bende genelde 10 gün içind edökülüyor
ama hepsi aynı anda dökülmüyor yavaş yavaş dökülüyor
tutunca elinde kalıyor :)