• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon yüz bölgesine lazer için bilgi verir misiniz?

diod ve ütüleme aynı şey diye biliyorum ben.ben de diod lazere gidiyorum.Yüzüme yapılmıyor.Sadece 1 seans bıyık bölgesine yapıldı benim.oraya da jilet yapmadı yeni çıkıyordu çünkü.ekimde 2.seans yapılacak bakalım naısl yapacaklar

canım ütüleme ne ben bilmiyorum... hangisi daha iyi?? ne gibi fark varmış arasında???
benim tüylerim sertte kalında siyahta...yalnız kökleri zayıftı geneli... yani sürekli ağda yapmış olduğumdan dolayı heralde çeksem elime gelirdi yani tek tekte yolabilirdim... tabi aralarında sert köklülerde var...

Ya hangisi iyi bilmiyorum da atış bildiğin atış, ütülemede ütü misali gezdiriyolar hani tek tek atış değil. Suan ne durumda peki?

Ya hangisi iyi bilmiyorum da atış bildiğin atış, ütülemede ütü misali gezdiriyolar hani tek tek atış değil. Suan ne durumda peki?

daha dökülmem olmadı canım geçen hafta bugün gitmiştim. 10 gün bekleyeceğim dökülmezse gidip soracağım...5-10 gün arasında dökülme oluyormuş... uzayanları makasla kesiyorum. 15.gün zaten rütuşa gidecektim... sanırım ütüleme, gezdirdi tüm yüzüme... gözümde gözlük olduğu için göremedm.

diod ve ütüleme aynı şey diye biliyorum ben.ben de diod lazere gidiyorum.Yüzüme yapılmıyor.Sadece 1 seans bıyık bölgesine yapıldı benim.oraya da jilet yapmadı yeni çıkıyordu çünkü.ekimde 2.seans yapılacak bakalım naısl yapacaklar

benimde bıyığımı kısaltmadı yüzümde de cılız olanları kısaltmadı sadece sert tüylere şöyle bir gezdirdi kısaltma makinasını...

daha dökülmem olmadı canım geçen hafta bugün gitmiştim. 10 gün bekleyeceğim dökülmezse gidip soracağım...5-10 gün arasında dökülme oluyormuş... uzayanları makasla kesiyorum. 15.gün zaten rütuşa gidecektim... sanırım ütüleme, gezdirdi tüm yüzüme... gözümde gözlük olduğu için göremedm.

Güzel haberlerini ver inşallah uğraşmak zorunda kalmazsın bi daha bende bugün görüşmeye gidiyorum 6da randevum

mrveva benim özelden mesaj atma hakkım yokmuş:(
bu yüzden burdan yazıyorum :)
benim 5/6 gün içinde bıyık bölgesi döküldü.Ben her hafta kaş-bıyık aldıran birisi olduğum için daha ilk seferden memnun kaldım.Ama bakalım bundan sonrası naısl olacak?
Ekimde 2.seans var bıyık için

Güzel haberlerini ver inşallah uğraşmak zorunda kalmazsın bi daha bende bugün görüşmeye gidiyorum 6da randevum

canım bilgilerini paylaşmayı unutma... bir de ütüleme ve ışın atmanın ne farkı varmış sorabilir misin??

mrveva benim özelden mesaj atma hakkım yokmuş:(
bu yüzden burdan yazıyorum :)
benim 5/6 gün içinde bıyık bölgesi döküldü.Ben her hafta kaş-bıyık aldıran birisi olduğum için daha ilk seferden memnun kaldım.Ama bakalım bundan sonrası naısl olacak?
Ekimde 2.seans var bıyık için

teşekkür ederim... benim bugün 1 hafta olacak geçen salı gitmiştim yani... hala duruyor tüyler nasıl dökülür ki hiç bilemiyorum... dökülmeme gibi bir ihtimali var mıdır acaba?

gidip gelde haber ver olur mu?

ya canım acaba yarın bi gidip sorsam mı neden dökülme olmadı diye... aynı cadde üzerindeyiz zaten uzak değil...dökülür mü acaba??? yani bi gün baktığımda dökülmüş olarak mı görmem gerekiyor anlamadım ki

yok dökülecektir ya.kalanlar oluyor tabii d eçoğunluk dökülüyor.
biraz geç dökülüyor bazen.benim bu sefer mesela kollarımdakiler koltukaltımdakilekrden geç döküldü nedense :(

Yüz için iğneli epilasyon öneriliyor, lazerin yüzde leke bırakma ihtimali olabilir.

ya canım acaba yarın bi gidip sorsam mı neden dökülme olmadı diye... aynı cadde üzerindeyiz zaten uzak değil...dökülür mü acaba??? yani bi gün baktığımda dökülmüş olarak mı görmem gerekiyor anlamadım ki

yakında bir sor tabi kafanda kuşku kalmasın

Yüz için iğneli epilasyon öneriliyor, lazerin yüzde leke bırakma ihtimali olabilir.

diod lazerde leke olmaz diyorlar ama tabii bilmiyorum,yaşamadan bilemem:(
inşallah olmaz diyelim
burda iğneli lazer yok zaten
ben diğer yerlerim için dioda gidiyordum
en son bıyık da alındı paketin içine:)

Back