- Konu Sahibi sendemibrutus
-
Çok yüz vermişsin simdi önlerini alamıyorsun. Bence kv ile aynı binada aynı sokakta aynı semtte asla oturulmamalı. Evlenirken bunu kabul ederek en büyük hatayı yapmışsınız. Bunları okuyan tüm bekâr arkadaslarımıza da ders olsun . Sana cok üzüldüm canım ama eşin maalesef düzelmez, aynı benımkı de böyleydi . Ben en sın sinir krizi geçirdim baba evıne döndüm çocuğumla boşanmak için. O zaman aklı başına geldi . Şimdi ailesiyle görüşmüyorum rahatım yerinde. İnsallah sen de kurtulursun.
Bı insan eşine karşı "ölüyorum desen gitmem" diyecek ne yaşamis olabilir ki kuzenim evlenicekti aile apartmanydi eltiler halkalar kv hep bı arada ailesi vermedi o zaman demiştim neden ne olacak diye şimdi diyorum teyzeme iyiki vermemissnz baştan mantıkla yürütecektinz bu işi sevgi gördüğünüz gibi gemiyi yürütmuyor. Ki tek taraflı fedakarliklada evlilik yürümüyorKızlar selamlar, değerli fikirlerinize ihtiyacım var. 4 yıllık evliyim 8 aylik bir oğlum var.Evlenmeden önce kv analiz ettiğim kadariyla herşeye karışacak bir hal tavır içindeydi.Esime ayni apartmanda yasayacağiz annem karışmaz değil mi diye defalarca sordum hayir evimize kimse karisamaz dedi.Evlendik evlendiğim günden beri karışmadığı yorum yapmadığı birşey kalmadı.Oyle ki ben ben değil ben görünümlü başka biri oldum.Kendimden ödün vermekten, susmaktan ve hep alttan alan olmaktan yoruldum. Bugün kv işi vardı eltimin oglu icin okuldan gelince sana gelsin x dedi.(ELTIMIN OĞLUYLA SÜREKLİ ILGILENIYORUM.ELTIM ÇALIŞIYOR KV BAKIYOR ISI OLUNCA BANA BIRAKIYOR.) Ben de dedimki anne dışarıya çıkacaktık oğlumla vs. Tamam dedim.Sonra kv giderken bana uğradı X le kayinbaban ilgilenecek sen gidersin istediğin yere tavırlı Yüzüme bakmaz bir halde..Yap yap yap yapma trip.Ben dadi degilim 1. 2 benim küçük çocuğum var. Bugün eltimin doğum günüydü kv sabahtan bir hatırlattı.Bikere ben onun doğum günü olduğunu biliyorum ama kutlamak istemiyordum çünkü kv ve o hatırlayıp benimkini kutlamadı diyeceksiniz çokmu önemli değil takmadım ama kv kutlamami bekledi çünkü o biricik gelini.Onun piskolojisi bozulur üzülür.. Sonra hicbir etki altında kalmadan dedimki ınsanlık bende kalsın.Hediye aldim kutladım.Biz aile apartmanında oturuyoruz.Markete gitmiştik bebeğim babaannesinde idi.Kv eşimin telfonunu aradı ben baktım aloo alooo alooo ses yok baba de baba de diye bebeğime söyleniyor.Kapandi saniyesinde aradim telefona bakmadı. Bende kızdım benimle konuşmak istemediğinden trip yapıyor eminim. Benmde moralim bozuldu eşimle tartışmaya başladık dedim oturacaktık ayrı apartmanda haftada 1 gelecektik kıymetimiz olacaktı taşınalım buradan dedim Eşim de geberiyorum desen gitmem dedi.Esomle karikoca ilişkimizde yok.Cocugum olmasa şimdi boşanırdım kocamı seviyorum ama kocam beni hiç savunmuyor kalp mi kırayım diyor beni hicc savunmuyor hiçç ne yapacagimi bilmiyorum.Ozel hayatımız 0. Kv anahtarı takip kafasına gore giriyor evime eşime diyorum uyar girmesin eşim diyor ne diim diyor.Kizkar kendimi çok kötü hissediyorum şu hayatta destek olan kimsem yok.Cekip gitsem yavrum babasız kalacak kalsam ben mutsuzum taşınma ihtimalimiz yok.Gecen uyuyorum gözümü açtım kv karşımda evimegirmiş korkudan çığlık attım...Çok kotuyum çok ağladım eşim çok pasif biri ailesinden çok korkuyor.Ciddi ciddi boşanmayı düşünüyorum ama evladıma kıyamıyorum.Kv herseyimze karışıyor eşim susuyor.Eltime hiç böyle davranmıyor Çok kotuyum bana akıl verin dayanamıyorum boşanıp gitsem ailemde sahip çıkmaz çocuğuma bakarim eşime karşı ciddi tavır almayı düşünüyorum aylardır sevişmiyoruz zaten.
Konu çok uzun oldu hakkınızı helal edin.
1. Öncelikle kapının kilidini değiştir ve kvye bir daha anahtar verme.
2. Kvnin her istediğini yapma. Laf söylerse canım öyle istedi de.
3. Kocana dırdır yapma. 8 senedir bir işe yaramamış, bundan sonra hiç yaramaz.
4. Bundan sonra kvnin bütün isteklerini redet. Çocuğa bakmanı mı istiyor? - Bakamam. Şunu yap mı dedi? - Yapamam. Kestir at. Zaten aranız iyi değil. Sana trip atsa ne olur atmasa ne olur? Ama sen de ondan birşey isteme. Bakkala bile giderken çocuğunu bırakma.
Hiç de alttan alamam valla. Herkes yerini bilecek.
Kimsenin beklentilerine göre hareket etmeyin .Eltiniz çocuğunu kv nize baktırıyor asla kabul edip sizi ilgilendirmeyen sorumluluklar almayın . Tribe girsin size emanet değil sonuçta bakamayacaksa eltinizle kv niz konuşup aralarında çözsün .Kapı kilidini değiştirin yeni anahtar da verömeyin . Birz dik dursanız hiçbirini yapamazlar .Eşiniz pasif anlaşılan onun sizi korumasını beklemeyin siz kendinizi koruyunKv eltim benim doğum günümü kutlamadigi hâlde onun doğum gününü kutlamami bekledi.Eltim çalışıyor kv her fırsatta çocuğunu bana bırakıyor bugün müsait değildim bakamadım diye tribe girdi ve herseyime karışıyor anahtarla evime giriyor eşim hiçbirşey demiyor susuyor eziliyorum
Neden bu kadar mı kıymetin yokmuş ?eşim ölüyorum de gitmem diyor.
Valla okudum okudum dayanamadım yazmıyım dedim çok düşündüm olmadııı ,yazacaklarımı kızlar çok güzel yazmış vesselam bana bi söz kalmadı amma ve lakin ,çok şükür kayınvalidem öyle değil ama yerinde olsaydım kocada iş yokmu ,ev zaten gelip gecen hanı gibi mahremiyet yok, bide eltin ne halt yemeye senin dövülmene sebep oldu orasını bilmiyorum da o kayınvalideyle eltiyi bi elimden gecirirdim kimse kusura bakmasın, sende pasif olma safmısın kızım en çok sana kızdım haaa sinirlendirdin beni canının hiçmi değeri yok açın su ağzınızı sizide bi anne doğurdu bu ne beee valla ben burda böyle suskun kalan kadınları okudukça kendimi oraya ısınlayasım geliyooooo yeter beeeeee
Mübarek aylardayız büyük konuşmayalım Aşkın gözü kör dedikleri bu olsa gerek.insan sevdiğine bazı şeyleri konduramıyor maalesef bayan da o durumda galiba Allah hepimizin yuvalarına huzur versin ıslah etsin yuva kurmaktan yıkmaktan daha zor
Sende biliyorsun asıl suçlu kocan. Kvden yüzünden değil eşinin sana değer vermemesinden kaynaklı bunlar. Bak eltin yüzünden bile şiddet görmüşsün. Demek ki ona verdiği değeri bile sana vermiyor. Hani bir de bunun üstüne çok seviyorum diyorsun. Ben de mi terslik var bilmiyorum ama ben eşimden soğurdum. Orası kesin.
Bana da eşim annem karışmaz dedi, söylenmez, girmez çıkmaz dedi. Daireler yan yana bak suistimal ederse sorun çıkar dedim. Yok dedi ama hepsini yüzüne vurdum. Haklısın böyle yapacağını sanmıyordum dedi. Annesi ona uymadığım için ne biçim insanla evlendin ben böyle hayal etmiyordum( kafasına göre girip çıkacak, bana emredecek, hizmet ettirecekti.) Dedim ben en başından eşime söyledim böyle böyle istemem o da tamam dedi. Beni bile bile evlendi ben onunla evlendim senin isteklerine uymak zorunda değilim. Ama tüm bunlar 3 ayda yaşadığım bir çok şey sebebiyle oldu.( hakaretler, emirler aşağılamalar, hor görmeler)Eşim annesini çok iyi tanıyor napayım annem boyke diyor ama bana en başından yalan söyledi karışmaz dedi.
eltin ya dişli biri yada para kazandığı için değerli...eltini çocuğuna bakmak zorunda değilsin...Kızlar selamlar, değerli fikirlerinize ihtiyacım var. 4 yıllık evliyim 8 aylik bir oğlum var.Evlenmeden önce kv analiz ettiğim kadariyla herşeye karışacak bir hal tavır içindeydi.Esime ayni apartmanda yasayacağiz annem karışmaz değil mi diye defalarca sordum hayir evimize kimse karisamaz dedi.Evlendik evlendiğim günden beri karışmadığı yorum yapmadığı birşey kalmadı.Oyle ki ben ben değil ben görünümlü başka biri oldum.Kendimden ödün vermekten, susmaktan ve hep alttan alan olmaktan yoruldum. Bugün kv işi vardı eltimin oglu icin okuldan gelince sana gelsin x dedi.(ELTIMIN OĞLUYLA SÜREKLİ ILGILENIYORUM.ELTIM ÇALIŞIYOR KV BAKIYOR ISI OLUNCA BANA BIRAKIYOR.) Ben de dedimki anne dışarıya çıkacaktık oğlumla vs. Tamam dedim.Sonra kv giderken bana uğradı X le kayinbaban ilgilenecek sen gidersin istediğin yere tavırlı Yüzüme bakmaz bir halde..Yap yap yap yapma trip.Ben dadi degilim 1. 2 benim küçük çocuğum var. Bugün eltimin doğum günüydü kv sabahtan bir hatırlattı.Bikere ben onun doğum günü olduğunu biliyorum ama kutlamak istemiyordum çünkü kv ve o hatırlayıp benimkini kutlamadı diyeceksiniz çokmu önemli değil takmadım ama kv kutlamami bekledi çünkü o biricik gelini.Onun piskolojisi bozulur üzülür.. Sonra hicbir etki altında kalmadan dedimki ınsanlık bende kalsın.Hediye aldim kutladım.Biz aile apartmanında oturuyoruz.Markete gitmiştik bebeğim babaannesinde idi.Kv eşimin telfonunu aradı ben baktım aloo alooo alooo ses yok baba de baba de diye bebeğime söyleniyor.Kapandi saniyesinde aradim telefona bakmadı. Bende kızdım benimle konuşmak istemediğinden trip yapıyor eminim. Benmde moralim bozuldu eşimle tartışmaya başladık dedim oturacaktık ayrı apartmanda haftada 1 gelecektik kıymetimiz olacaktı taşınalım buradan dedim Eşim de geberiyorum desen gitmem dedi.Esomle karikoca ilişkimizde yok.Cocugum olmasa şimdi boşanırdım kocamı seviyorum ama kocam beni hiç savunmuyor kalp mi kırayım diyor beni hicc savunmuyor hiçç ne yapacagimi bilmiyorum.Ozel hayatımız 0. Kv anahtarı takip kafasına gore giriyor evime eşime diyorum uyar girmesin eşim diyor ne diim diyor.Kizkar kendimi çok kötü hissediyorum şu hayatta destek olan kimsem yok.Cekip gitsem yavrum babasız kalacak kalsam ben mutsuzum taşınma ihtimalimiz yok.Gecen uyuyorum gözümü açtım kv karşımda evimegirmiş korkudan çığlık attım...Çok kotuyum çok ağladım eşim çok pasif biri ailesinden çok korkuyor.Ciddi ciddi boşanmayı düşünüyorum ama evladıma kıyamıyorum.Kv herseyimze karışıyor eşim susuyor.Eltime hiç böyle davranmıyor Çok kotuyum bana akıl verin dayanamıyorum boşanıp gitsem ailemde sahip çıkmaz çocuğuma bakarim eşime karşı ciddi tavır almayı düşünüyorum aylardır sevişmiyoruz zaten.
Konu çok uzun oldu hakkınızı helal edin.
Evde durmamaya çalışıyorum diyorsunuz, bu kadın dediğiniz gibi çok merakliysa, siz evde yokken evi karıştırıyordur.
Ayrıca neden birlikteliğiniz olmuyor, yine bunlar yüzünden mi
Şuan bulunduğun durumdan çık ve ipleri eline al lütfen oraya gelip önce seni bir kendine gel diye silkeleyesim geliyor tatlım. O çirkefse yalnızken sen daha çirkef olmaya başla,bak bugüne kadar herşeyinize müsamağa gösterdim sabır dedim attırma benim deli damarımı ver şu evimin anahtarınıda bir daha lütfen zile bas ben açarım ,herkez lütfen haddini hududunu bilsin artık de al elinden anahtarı ,sonrada gıcıklığına gel şimdi bi kahve yapım içelim de hiç umursamaz takmaz rahat tavırla bak nasıl içten içe uyuz olur o bu tavrına, yap bunu acil yap yoksa nerdeysen ben atlayıp gelcem sinir oldum valla .Benim kv çirkef. Ben haksızlığa susan biri değildim ama kendimden ödün vere vere kendimi taniyamaz oldu en çokta bunun için kızgınım beni ne hale soktular ya ben çok guleryuzlu biriydim espri yapardım şimdi aşık suratli mutsuz biriyim.
Karışıyor dese evlenebilir miydi?Eşim annesini çok iyi tanıyor napayım annem boyke diyor ama bana en başından yalan söyledi karışmaz dedi.
Benim kafadansınŞuan bulunduğun durumdan çık ve ipleri eline al lütfen oraya gelip önce seni bir kendine gel diye silkeleyesim geliyor tatlım. O çirkefse yalnızken sen daha çirkef olmaya başla,bak bugüne kadar herşeyinize müsamağa gösterdim sabır dedim attırma benim deli damarımı ver şu evimin anahtarınıda bir daha lütfen zile bas ben açarım ,herkez lütfen haddini hududunu bilsin artık de al elinden anahtarı ,sonrada gıcıklığına gel şimdi bi kahve yapım içelim de hiç umursamaz takmaz rahat tavırla bak nasıl içten içe uyuz olur o bu tavrına, yap bunu acil yap yoksa nerdeysen ben atlayıp gelcem sinir oldum valla .
İlk yazdığımıda oku bacım ozaman ben göremedim seninkini gördümde sinirden hatırlamıyoda olabilirimBenim kafadansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?