Yuvamı Yikacak Kv'm

Inşallah yoksa gerçekten çekemiyorum. Insallah taşınırız

Bı insan eşine karşı "ölüyorum desen gitmem" diyecek ne yaşamis olabilir ki kuzenim evlenicekti aile apartmanydi eltiler halkalar kv hep bı arada ailesi vermedi o zaman demiştim neden ne olacak diye şimdi diyorum teyzeme iyiki vermemissnz baştan mantıkla yürütecektinz bu işi sevgi gördüğünüz gibi gemiyi yürütmuyor. Ki tek taraflı fedakarliklada evlilik yürümüyor

Çocuğumada baksin ise gireyim çalışayım istemiyorum hiçbirşeyini istemiyorum. Benim ekonomik özgürlüğüm yok eşim ve benim ortak varlıklarımız var.

Kimsenin beklentilerine göre hareket etmeyin .Eltiniz çocuğunu kv nize baktırıyor asla kabul edip sizi ilgilendirmeyen sorumluluklar almayın . Tribe girsin size emanet değil sonuçta bakamayacaksa eltinizle kv niz konuşup aralarında çözsün .Kapı kilidini değiştirin yeni anahtar da verömeyin . Birz dik dursanız hiçbirini yapamazlar .Eşiniz pasif anlaşılan onun sizi korumasını beklemeyin siz kendinizi koruyun

Benim kv çirkef. Ben haksızlığa susan biri değildim ama kendimden ödün vere vere kendimi taniyamaz oldu en çokta bunun için kızgınım beni ne hale soktular ya ben çok guleryuzlu biriydim espri yapardım şimdi aşık suratli mutsuz biriyim.

Kurmak yıkmaktan daha zor.Bir ben degilim ki evladimi düşünüyorum ama bu kafayla gidersem annem gibi yıllarım heba olacak aklım çok karisik

Eşiniz beş para etmez. Anahtarı kapıya takın ki, kvalide dışardan açamasın. Bir de artık sesinizi çıkarın öylesi daha kıymetli olur. Paspas etmişler sizi resmen yeter artık bu kadar taviz vermeyin.

O dönem çok soğudum 1 seneye yakın aynı evde mesafeliydik şimdi bile dediğin gibi onlara verdiği değeri vermediği için kirginim canım.

Şu hayatta tek öğrendiğim şey herkes hakettiğini yaşıyor. Sen izin vermeseydin bu kadar tepene binmeyeceklerdi. Kalp kırmayayım dediklerin seni kırmaya çekinmiyorsa sen iyi kalpli değilsin, seni yok saymalarına izin veren, ezilmeyi göze alansın.

Deli deliyi görünce sopasını saklarmış, diye bir söz var. Yatak odana kadar gelip gulyabani gibi başına dikilip seni korkutuyorsa neden sesini çıkartmıyorsun. "İnsanlık hali her durum olabilir, üstümü de değişiyor olabilirim, kapıda zil var çalabilirsin" desen, utanacak yada kırılacak ama tekrar o şekilde giremeyecek evine. Ama ses çıkartmadığın için tekrarını yaşayacaksın. Yani sorun devam edecek, çözmek için bir şey yapmamışsın ki.

Ne kadarını alırsan o kadar fazlasıyla gelir hayat. Sen kendini korumazsan kimse zahmet edip bunu senin için yapmaz, 2*2= 4 kadar değişmez bir kural. Eşine ağlanıp sızlanmayı bırakıp kendin sınırlarını koyacaksın. Güçlü insandan çekinir, kurallarına saygı gösterirsin. Herşeye eyvallah dediğin için kimse bir sorun varmış gibi görmüyor, haliyle kendine çeki düzen de vermiyor.

Yak bakalım gemileri, kafanda kurup kurup kendini yiyeceğine aç biraz ağzını, ne oluyor diye bir silkelensinler. Depremler olmadan taşlar yerine oturmazmış. Sorun çıkacaksa çıksın ama sonrasında düzelir merak etme. Akıllı olup sen onları idare edeceğine, deli ol onlar seni idare etsin.

Eşim annesini çok iyi tanıyor napayım annem boyke diyor ama bana en başından yalan söyledi karışmaz dedi.
Bana da eşim annem karışmaz dedi, söylenmez, girmez çıkmaz dedi. Daireler yan yana bak suistimal ederse sorun çıkar dedim. Yok dedi ama hepsini yüzüne vurdum. Haklısın böyle yapacağını sanmıyordum dedi. Annesi ona uymadığım için ne biçim insanla evlendin ben böyle hayal etmiyordum( kafasına göre girip çıkacak, bana emredecek, hizmet ettirecekti.) Dedim ben en başından eşime söyledim böyle böyle istemem o da tamam dedi. Beni bile bile evlendi ben onunla evlendim senin isteklerine uymak zorunda değilim. Ama tüm bunlar 3 ayda yaşadığım bir çok şey sebebiyle oldu.( hakaretler, emirler aşağılamalar, hor görmeler)

eltin ya dişli biri yada para kazandığı için değerli...eltini çocuğuna bakmak zorunda değilsin...

Ya çek herkese restini bırak kim kırılırsa kırılsın al kaynanandan anahtarı ver anahtarımı zırt pırt kafana göre girmeni istemiyorum orası bizim özel alanımız de deyin yahu neyden çekiniyorsunuz kendinizi üzdüğünüze paraladığınıza deyiyor mu böyle siz herkesi düşünürken sizi düşünen var mı yok neden hala kendinizi yıpratıyorsunuz anlamıyorum ki dersen ki eğer kocamla kötü oluruz kavga ederiz zaten boşanmayı bile düşünecek kadar kötü aşamaya gelmişsiniz daha kötüsü olamaz zaten emin ol

Şuan bulunduğun durumdan çık ve ipleri eline al lütfen oraya gelip önce seni bir kendine gel diye silkeleyesim geliyor tatlım. O çirkefse yalnızken sen daha çirkef olmaya başla,bak bugüne kadar herşeyinize müsamağa gösterdim sabır dedim attırma benim deli damarımı ver şu evimin anahtarınıda bir daha lütfen zile bas ben açarım ,herkez lütfen haddini hududunu bilsin artık de al elinden anahtarı ,sonrada gıcıklığına gel şimdi bi kahve yapım içelim de hiç umursamaz takmaz rahat tavırla bak nasıl içten içe uyuz olur o bu tavrına, yap bunu acil yap yoksa nerdeysen ben atlayıp gelcem sinir oldum valla .

Ayy çığlık atasım geldi
Cidden bi cinnet herşeyi çözer
Madem sen sen gibi değilsin artık
Daha da değiş
Tanınmaz ol
Bırak kv senden tırssın
Bak sana yöntem;
3 4 gün eşine herşey yolundaymış gibi davran sevgi dolu ol şikayet etmeyen herşeyden memnun biri gibi davran
Sonra eşin işteyken ve sadece kv evdeyken ondan evin anahtarını al çantasından ve ona de ki anahtarı aldım artık evimin kapısını ben ve eşim haricinde kimsenin anahtarla açmasını istemiyorum herkesin özeli var de.
Hiç lafını çekme
Kv eşine yetiştirdiğinde ise
Yok hayatım bendeki anahtar kırıldı sağolsun annem de kendininkini verdi yoksa ben neden laf edeyim bi derdim yok ki de
Tekrar ona anahtar yaptırırsa kvne de ki bu anahtar konusunu çözdüğümüzü sanıyordum lütfen evime girme de anahtarı yine al elinden kaybet
Kv olanları anlattığında eşin laf ederse ver ağlamayı dibine kadar ağla ben bunları haketmedimm hep iyi gelin olmaya çalıştıkça böyle şeyler yaşıyorumm falan diye duygu sömürüsü yap.
Kv korksun senden
Eşine hiç şikayet etmeyeceksin bildiğini okuyacaksın altın kural bu

Benim kafadansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…