Yuvamı Yikacak Kv'm

zaten kötü gelinsin. sesini çıjar artık susma. kırılmasın diye diye kırılan hep sen olmuşsun. birazda onlar kırılsın. herşeyi eşinden bekleme, zaten bi işe yaramıyo eş olmayı becerememiş.çocukta hemen olmamış keşke olmadan boşansaydın. mesleğinde varmış ne çekiyosun sünepeleri

Evet ben de bunu savunuyorum ama de ki yapabiliyor musun? Hayır.

Boyu posu devrilsin böyle kocanın da ananın da evlerine ateşler salsın Allah
Hayatlarında başka hiçbir uğraşı olmayan sadece pısırık pısırık geçinen kocasından göremediği ilgiyi oğlunda arayan gelinini bu yüzden düşman gibi görüp hep benim herşey benim ev de benim çocuk da benim diyen anne görünümlü yaratıklardan Allah masum her kim varsa onları korusun diyor
Başka da bişey demiyorum
Zaten dedim dicemi

Nasipse bende erkek annesi olacağım..
Ama ne gelinimi dibimde isterim ne hayatına karışırım.. Ne de kendime karışılmasını isterim..
Hep kız çocuğu yetiştirilirken dikkat ediliyor ama bu Özenin aynı oranda erkeğede verilmesi gerekiyor..
Yoksa bu konuda görüldüğü gibi vurunca ses çıkan boş teneke erkekler eş diye başka bir annenin evladının günahına giriyor..

Konu sahibine gelince Allah aşkına taş olsa çatlar bir yerde..Burada ömür geçireceğine hakikaten boşa gitsin..Yanında duramayan , hem psikolojik hem fiziksel şiddet uygulayan bir adama ömrünü adama.. Sen ne yaparsan yap bu tipler düzelmiyor maalesef..
Ki zaten onlarda zaten seni hak etmiyor..

Dün ablam da bana aynısını dedi ben her türlü dişimi gösteriyorum kötüyüm sen her şeye he diyosn yine kötüsün
Bana karışamıyolar korkularına sana karışabiliyolar yüz bulabildikleri için dedi
O halde sen de göster dişini alma alttan xaten kötüsün en azından kafan rahat olur dedi
Doğru da söyledi

Biten evliliğime benzettim ama şiddet asla olmadı olmazadı da müsaade etmezdim. Şimdi eşiniz klasik bir erkek, ilk çıkan telefon modelleri gibi düşünün. I phone değil:) Bu tipler için en önemli şey cinselliktir. Bunu yaşayamadığınızda hıncını tüm hayatınızın içine ederek çıkarırlar. Kv de karışır, özel hayatınız da kalmaz, saygısızlık hakaret de vardır. Çünkü kendilerini aşağılanmış hissederler, size de bunun cezasını çekerler.

Normalde boşanman gerekiyor evet; ama belli ki boşanmayacaksın, yapman gereken eşine yakınlaşmak aranı düzeltmek. Kv falan yan sorun. İlk sorun eşin.

benim kayinvalidem de sizin kayinvalideniz gibiydi anahtarım vardı onda müsait olmasam bile pat diye kapıyı açar eve girerdi eşime kaç defa söyledim uyar anneni diye uyardı şimdi öyle birşey yapmıyor.. boşanmak istiyorsunuz zaten.. kesin eminseniz boşanın kendinize ayrı bir ev tutun çalışın kendi ayaklarınız üstünde durun eğitim hayatınızı bilmiyorum ama daha çok rahat olmak için bir de çocuğunuz için masabaşı iş arayın derim ben nacizane fikrim.. rabbim yardımcınız olsun..

Cinsel hayatını yaşayamayan benim eşim değil ki.

Boşanmadigim için çok pişmanım.

Bana bunlar yapılsa bırak kalbini kırmayı yerinden söker alırdım. Boşanma raddesine gelmişsiniz daha başkasını düşünmek neden. Yaralamıyorsam cehennem ederim hepsine hayatı. kimse benden değerli değil. ha böylesine bu yaranır ama yumuşar kaynana gozune girmeye çalışır. bu insanlar.neden böyle bilmiyorum

boşanmak yerine
kafaya takmamayı
hayır demeyi öğrenin
çilingir çağırıp kilidi değiştirmekle başlayın
aman kimse kırılmasın derken yuvanızı yıkmayın
bunda yuva yıkılacak birşey yok
siz kimse üzülmesin diye alttan ala ala
içinizde fırtına koparıyorsunuz
yapmayın
tavır mı yaptı oh ne ala deyip keyfinize bakın
küsmesi sizin için daha iyi
ne kadar iyi olursanız ne kadar değer verirseniz o kadar değeriniz olmaz
diğer gelin sizin gibi yüzgöz olmamıştır o yüzden kıymetlidir

Evlenmeden önce kv analiz ettiğim kadariyla herşeye karışacak bir hal tavır içindeydi.Esime ayni apartmanda yasayacağiz annem karışmaz değil mi diye defalarca sordum hayir evimize kimse karisamaz dedi.
Buna inanmak için ya çok saf olmalısınız ya da aşktan gözünüz kararmış olmalı.
Yakınımda böyle bir insan olsa sinir hastası olurum ben.

Buna inanmak için ya çok saf olmalısınız ya da aşktan gözünüz kararmış olmalı.

Yakınımda böyle bir insan olsa sinir hastası olurum ben.

Bende o yolda ilerliyorum canım biktim onlar yüzünden eşimle kavga etmekten gerçi eşime çok kirginim şu ailede eltim kv ve eşim kadar kimse bni kırıp uzmedi

“Ben yokken evime kimse girmesin, rahatsız oluyorum. Ben varken de anahtarla girmeyin, çok ayıp” deyin. Düzelmezse kilidi değiştirin. Zaten tavır yapıyormuş, tavır yapmak için bir sebebi daha olur. “Ben her yıl sadece benim doğum günümü kutlamış olanların doğum gününü kutlarım” deyin. Kötü gelin olun zor mu? İyi olsanız da yaranamıyorsunuz. Eşinizle karı koca ilişkiniz de yokmuş, ne yapabilir maksimum? Yatakları mı ayırır? Ne kaybedeceksiniz? Zaten tartışıyormuşsunuz. En azından siz istediğiniz gibi yaşıyorsunuz diye tartışırsınız.

Bakın yapmanız gereken ilk adımı yazıyorum. Bir anahtarcıya gidiyor ve yeni kapı kilidi ve anahtarlarını alıyorsunuz. Eve geldiğinizde kolayca kapı kilidini değiştiriyor ve eşinize de gelince bu yeni kapı kilidinin anahtarı diyor ve kimseye vermemesini söylüyorsunuz.

Sonrasında mümkün oldukça kv ve diğerleri ile muhattap olmayı kesiyorsunuz. Bahaneler uydurun ve eşinize bu konuda sizi zorlamamasını kafasına sokuyorsunuz. KV ile tartışmaya bile girmeyip kendi hayatınızı yaşıyorsunuz.

Kendi yaşadığınız osrunları çözmek için adım adım ilerliyorsunuz ama artık eltiniz ile kıyaslamayı da bırakıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…