- 7 Temmuz 2017
- 973
- 1.128
- 37
-
- Konu Sahibi Hebehubele
- #1.921
Gecmis olsun polikistikoverlik varmı genellikle onda oluyor bu sıkıntı ben polikistikoverim ve bende bu sıkıntıdan muzdaribim yumurta gelismesi icim ayrıca tedavi doneminde yumurta buyutmek icin igne verilir. insallah emekleriniz boşa cıkmazAdetlerim düzensiz diye iki haftadır doktor yumurta takibi yapıyor yumurtalıklarıma bakıyor ona göre ilişki günleri söyleyecek ama maalesef yumurtalarım çokmuş ama büyümüyormuş Salı günü tekrar gel bakalım dedi aranızda böyle bi durum yaşayan varmı kızlar varsa yumurta büyütme için ne yapabilirim acaba demek ki problemim buymuş herhalde
Adetlerim düzensiz diye iki haftadır doktor yumurta takibi yapıyor yumurtalıklarıma bakıyor ona göre ilişki günleri söyleyecek ama maalesef yumurtalarım çokmuş ama büyümüyormuş Salı günü tekrar gel bakalım dedi aranızda böyle bi durum yaşayan varmı kızlar varsa yumurta büyütme için ne yapabilirim acaba demek ki problemim buymuş herhalde
Bensaracoglunun bal propolis polen karisimini nerdeyse 1 kavanoz kullandim cok az kalmisti o da buyutmedi.incir havuc kurunu de 15 gun yaptim devam etmedim.. etki etmeyecek gibi geldi biraktimCanım bal propolis ve ari sütü tüket her sabah. Polistik over sen eğer ben öyleyim benim bi doktorum lahana turşususun suyu ve süt kesiginin suyunu tüket demişti. Ben daha başlamadım ama deniyeceğim. Ama ari sütü propolis ve bal karışımını mutlaka tüket birde incir kuru ve soğan kuru yapılıyor saracoglunun videolarında var bunlar
Bende senin gibi herseyi denedim evim aktara dönmuştu zaten ben biliyorumdum durumu her gittigim drlar ileri derecede pcosun dediler banada şuanda ise rahim ve rahim ağzı problemim var incelme oluyor. Gebelik olursa rahim agzina dikiş atilacak kilonuz varsa verin canlar bünyeden bünyeye degisiyor elbette ancak 1-2 kilonun bile faydası var, insallah once saglık olsun sonra mücadeleye devam....Bensaracoglunun bal propolis polen karisimini nerdeyse 1 kavanoz kullandim cok az kalmisti o da buyutmedi.incir havuc kurunu de 15 gun yaptim devam etmedim.. etki etmeyecek gibi geldi biraktim
Bunlar daha bazilari baska seyler de denedim icim disim ot cop olduBende senin gibi herseyi denedim evim aktara dönmuştu zaten ben biliyorumdum durumu her gittigim drlar ileri derecede pcosun dediler banada şuanda ise rahim ve rahim ağzı problemim var incelme oluyor. Gebelik olursa rahim agzina dikiş atilacak kilonuz varsa verin canlar bünyeden bünyeye degisiyor elbette ancak 1-2 kilonun bile faydası var, insallah once saglık olsun sonra mücadeleye devam....
Bunlar daha bazilari baska seyler de denedim icim disim ot cop olduayen canim kilo aldim iyice sapitti olmayan duzenim artik ilacsiz olamiyorum kilo d veremiyorum 4 kilo kadar verdim bogazimi tutabilsem vericem de olmuyor
Akupunktur mu iyiymis insAllah verirsin canim bn de baslayacagim tedaviye artık yoksa olmayacak boyle.Ay bende aynı tedavilerden dolayı aldığım vitamin haplar iğneler hepten iştahını açtı baktım önümü alamıyorum 60 kilolarda gezinen ben 78 kilo olmuşum ve şu an akupunktur a başladım 2 haftadır şükür iştahını kontrol altına aldım ve 3 kilo verdim 2 haftada yeni tedaviye baslamam icin eiey kilo vermem lazım kilo da engel hamilelige
Akupunktur mu iyiymis insAllah verirsin canim bn de baslayacagim tedaviye artık yoksa olmayacak boyle.
İnsulin direnci var mi?Evet ya baktım iştahımı kesemiyorum deli gibi yiyorum bi de tatlıya da düşkünlüğün vardı hepsini dengeledi birde ayriyetten hem uyku düzenine hem metabolizma ya da faydası varmış ben gördüm faydasını 20 kilo verince tüp e tekrar basmayacağım
Canım hiç olcturmedim ama var sanırım. Çünkü pco var bende de ve aciktigim zaman hemen yemek isterdim hiç bekleyemezdim en azından az da olsa atıştırırdım henenİnsulin direnci var mi?
Olabilir o zaman zaten biraz kilo alinca basliyor direnc pco da. Bende de var oyuzden tutamiyoruz bogazimiziCanım hiç olcturmedim ama var sanırım. Çünkü pco var bende de ve aciktigim zaman hemen yemek isterdim hiç bekleyemezdim en azından az da olsa atıştırırdım henen
Polikistik mi acaba canım çok yumurta olunca polikistik deniliyo benimde öyleydiAdetlerim düzensiz diye iki haftadır doktor yumurta takibi yapıyor yumurtalıklarıma bakıyor ona göre ilişki günleri söyleyecek ama maalesef yumurtalarım çokmuş ama büyümüyormuş Salı günü tekrar gel bakalım dedi aranızda böyle bi durum yaşayan varmı kızlar varsa yumurta büyütme için ne yapabilirim acaba demek ki problemim buymuş herhalde
Benimde 4 sene olmadı bebeğim aşılamayla oldum bu süreçtede inofolic combi diye bi hap kullandım dr vermişti pcolular kullanıyomuş bu defada kendim aldım içtim 1 kutu bittiğinde hamileydim zaten Allah a şükür 1. Hamileliğimdede 2. Hamileliğimdede bu hapı kullandım çok şükür zaten folik asit bu ilaçGecmis olsun polikistikoverlik varmı genellikle onda oluyor bu sıkıntı ben polikistikoverim ve bende bu sıkıntıdan muzdaribim yumurta gelismesi icim ayrıca tedavi doneminde yumurta buyutmek icin igne verilir. insallah emekleriniz boşa cıkmaz
Canim senn hormonlar nssildi adet duzeninCanım benim az kaldı bitiririm sen bitti yaz istersen listeye Rabbim kabul etsin dualarımızı inşallah
Allah razı olsun canım ewt pco hastasıymışım onuda 2 ay falan oldu öğreneliGecmis olsun polikistikoverlik varmı genellikle onda oluyor bu sıkıntı ben polikistikoverim ve bende bu sıkıntıdan muzdaribim yumurta gelismesi icim ayrıca tedavi doneminde yumurta buyutmek icin igne verilir. insallah emekleriniz boşa cıkmaz
Arı sütü bal polen karışımını aldım canım onu kullanıyorum dediğin gibi incir kürüne başlayacam inşallah önümüzde ki ay Allah razı olsun Rabbim tez vakitte hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahCanım bal propolis ve ari sütü tüket her sabah. Polistik over sen eğer ben öyleyim benim bi doktorum lahana turşususun suyu ve süt kesiginin suyunu tüket demişti. Ben daha başlamadım ama deniyeceğim. Ama ari sütü propolis ve bal karışımını mutlaka tüket birde incir kuru ve soğan kuru yapılıyor saracoglunun videolarında var bunlar
Ewt öyleymişim maalesef canımPolikistik mi acaba canım çok yumurta olunca polikistik deniliyo benimde öyleydi