Yuvalarımıza bir nefes eklemek için dua kardeşliğı

Estqgfirullah canım evet hatice kızı Hanife :)

Kocası klüp meselesinde cok sert tavırlar koymuş üyeliğini iptal ettirdi
Aaaa çok şaşırdım tamam canm ben onunda evlat sahibi olmasini cok yürekten istedim o yüzden sen ayrilma gruptan dedim ama yapacak bisey yok Allah yardımcısı olsun insallah

Canım Zeynep katılamayabilir, şu anda evinde değil. Ben de ulaşamadım. Bilemiyorum ne yapalım.

Sen okumıycan mı canım birde ben arkadaşım adına okunsun istiyorum benim adımın yerine onun adını yazsak olur mu 5 senelik evli onunda olmuyo bebeği tüp bebek konuldu tutmadı ben kendi yerime onun için okuyayım adı merve

Estqgfirullah canım evet hatice kızı Hanife :)

Kocası klüp meselesinde cok sert tavırlar koymuş üyeliğini iptal ettirdi
Yaaa gerçekten mi çok üzüldüm Rabbim ne verirse hayırlısını versin inşallah artık sen arada haber getirirsin ondan bize bizden ona sende bi yere gitmeyesin Hanifem

Yok canim ben okuyamicam tefriciye hatmini sonra olursa.katılırım ama hamilelikte okunan duaları surelere başladım baya yoğunum o yüzden okuyamiycam tabiki yazalim ismini

Yaaa gerçekten mi çok üzüldüm Rabbim ne verirse hayırlısını versin inşallah artık sen arada haber getirirsin ondan bize bizden ona sende bi yere gitmeyesin Hanifem
Sen listedemisin canim?

Ben varil listede artik baslasak yazmayanlar gelince dahil olsa olmaz mi canim
Hebehubele
baslamamiz lazim herkes ses verse aslinda yarin baslasak artik o zaman hergun 1 kisiye olmaz sarkar bu kez tam olmaz eksik olur diye bekleyelim diyorum

Gunluk bir kişiye mi okyacahiz 300 350 tane okumak agir gelebilir cunku baska okumalarimiz da var 3 4 gunde bir kisiye okusak daha iyi olur bence

Gunluk bir kişiye mi okyacahiz 300 350 tane okumak agir gelebilir cunku baska okumalarimiz da var 3 4 gunde bir kisiye okusak daha iyi olur bence
2 gün yaparız ozaman liste ilerlemesi açısından okuyamayan olursa sarkitabiliyoruz canım o yüzden süreyi cok uzamasi demek. Biz 2 günlük 700 küsür okumalar bile yaptık ama allaha şükür bu kez liste kalabalik kolay olur allahin izniyle 300 2 günde bitiremezmisin?

Bitirmeye calisirim , baska okuyacaklaim da var canim 29 nisana da bitirmemiz gerken hatimler var o yuzdenzor olabilr

Canım ben başka topikte katılmıştım bu duaya zaten ama bu aralar hiç birine katılamam işim çok maalesef işim bitince yazarım o zaman katılırım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…