- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.507
- 33
-
- Konu Sahibi Hebehubele
- #1.821
Kuzum.hatice kizi hanife dimi . Silinmis yanlışlıkla kusuruma bakma
Bisey mi oldu
Kuzum.hatice kizi hanife dimi . Silinmis yanlışlıkla kusuruma bakma
Bisey mi oldu
Aaaa çok şaşırdım tamam canm ben onunda evlat sahibi olmasini cok yürekten istedim o yüzden sen ayrilma gruptan dedim ama yapacak bisey yok Allah yardımcısı olsun insallahEstqgfirullah canım evet hatice kızı Hanife :)
Kocası klüp meselesinde cok sert tavırlar koymuş üyeliğini iptal ettirdi
Canım Zeynep katılamayabilir, şu anda evinde değil. Ben de ulaşamadım. Bilemiyorum ne yapalım.Tefriciye listesinde olmak istemeyen var mi başka? Yarın
annesinineseri Nurcan kızı Eser
@Mirac46 Duygu
Rakika Hatice
Kader_91 Şaziye
Minnoskafa Gamze
P Papatyagibisin70 Zeynep
@Hayalimdi gercek oldu Hatice ve Ramazan çifti
@Madammor Nefise kızı
Ezmu0810 Ezel
aysnrdmrc Ayşenur
Dil-i bitab Saliha
H hayalalemiveben Melek
icroc Tuğba
Kizlar tefriciye listesinde misiniz başlıyor muyuz?
Annenin adi hatice ya karistitiyoruz dalginlikla
O zaman çıkaralım yine katilmak isterse alırız listeye olurmuCanım Zeynep katılamayabilir, şu anda evinde değil. Ben de ulaşamadım. Bilemiyorum ne yapalım.
Bahanesi de hazırAnnenin adi hatice ya karistitiyoruz dalginlikla
Sen okumıycan mı canım birde ben arkadaşım adına okunsun istiyorum benim adımın yerine onun adını yazsak olur mu 5 senelik evli onunda olmuyo bebeği tüp bebek konuldu tutmadı ben kendi yerime onun için okuyayım adı merveTefriciye listesinde olmak istemeyen var mi başka? Yarın
annesinineseri Nurcan kızı Eser
@Mirac46 Duygu
Rakika Hatice
Kader_91 Şaziye
Minnoskafa Gamze
P Papatyagibisin70 Zeynep
@Hayalimdi gercek oldu Hatice ve Ramazan çifti
@Madammor Nefise kızı
Ezmu0810 Ezel
aysnrdmrc Ayşenur
Dil-i bitab Saliha
H hayalalemiveben Melek
icroc Tuğba
Kizlar tefriciye listesinde misiniz başlıyor muyuz?
Eğer okuyanabiliyorsa 13 kişi liste
342 tane düşüyor kişi başı okuma sayısı .
Yaaa gerçekten mi çok üzüldümEstqgfirullah canım evet hatice kızı Hanife :)
Kocası klüp meselesinde cok sert tavırlar koymuş üyeliğini iptal ettirdi
Olur canımO zaman çıkaralım yine katilmak isterse alırız listeye olurmu
Yok canim ben okuyamicam tefriciye hatmini sonra olursa.katılırım ama hamilelikte okunan duaları surelere başladım baya yoğunum o yüzden okuyamiycam tabiki yazalim isminiSen okumıycan mı canım birde ben arkadaşım adına okunsun istiyorum benim adımın yerine onun adını yazsak olur mu 5 senelik evli onunda olmuyo bebeği tüp bebek konuldu tutmadı ben kendi yerime onun için okuyayım adı merve
Sen listedemisin canim?Yaaa gerçekten mi çok üzüldümRabbim ne verirse hayırlısını versin inşallah artık sen arada haber getirirsin ondan bize bizden ona sende bi yere gitmeyesin Hanifem
baslamamiz lazim herkes ses verse aslinda yarin baslasak artik o zaman hergun 1 kisiye olmaz sarkar bu kez tam olmaz eksik olur diye bekleyelim diyorum
Gunluk bir kişiye mi okyacahiz 300 350 tane okumak agir gelebilir cunku baska okumalarimiz da var 3 4 gunde bir kisiye okusak daha iyi olur benceYok canim ben okuyamicam tefriciye hatmini sonra olursa.katılırım ama hamilelikte okunan duaları surelere başladım baya yoğunum o yüzden okuyamiycam tabiki yazalim ismini
Sen listedemisin canim?
baslamamiz lazim herkes ses verse aslinda yarin baslasak artik o zaman hergun 1 kisiye olmaz sarkar bu kez tam olmaz eksik olur diye bekleyelim diyorum
2 gün yaparız ozaman liste ilerlemesi açısından okuyamayan olursa sarkitabiliyoruz canım o yüzden süreyi cok uzamasi demek. Biz 2 günlük 700 küsür okumalar bile yaptık ama allaha şükür bu kez liste kalabalik kolay olur allahin izniyle 300 2 günde bitiremezmisin?Gunluk bir kişiye mi okyacahiz 300 350 tane okumak agir gelebilir cunku baska okumalarimiz da var 3 4 gunde bir kisiye okusak daha iyi olur bence
Bitirmeye calisirim , baska okuyacaklaim da var canim 29 nisana da bitirmemiz gerken hatimler var o yuzdenzor olabilr2 gün yaparız ozaman liste ilerlemesi açısından okuyamayan olursa sarkitabiliyoruz canım o yüzden süreyi cok uzamasi demek. Biz 2 günlük 700 küsür okumalar bile yaptık ama allaha şükür bu kez liste kalabalik kolay olur allahin izniyle 300 2 günde bitiremezmisin?
Canım ben başka topikte katılmıştım bu duaya zaten ama bu aralar hiç birine katılamam işim çok maalesef işim bitince yazarım o zaman katılırım inşallahYok canim ben okuyamicam tefriciye hatmini sonra olursa.katılırım ama hamilelikte okunan duaları surelere başladım baya yoğunum o yüzden okuyamiycam tabiki yazalim ismini
Sen listedemisin canim?