- 15 Ocak 2018
- 2.288
- 2.662
- Konu Sahibi Hebehubele
- #1.841
Tamam canım inşallah bende bu aralar çok yoğunum diye katılamıyorum ama Kadir gecesi için aldım Ramazan’da katılacam inşallahFatmam şimdilik buralardayım gitmeye niyetim yok ftmclk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım inşallah bende bu aralar çok yoğunum diye katılamıyorum ama Kadir gecesi için aldım Ramazan’da katılacam inşallahFatmam şimdilik buralardayım gitmeye niyetim yok ftmclk
İnşallah canım duadan eksik etme ❤Tamam canım inşallah bende bu aralar çok yoğunum diye katılamıyorum ama Kadir gecesi için aldım Ramazan’da katılacam inşallah
Hanife kimse dönüş yapmıyor ne yapalim sence bu durumda ses vermeyen kimse okumayacak demekkiİnşallah canım duadan eksik etme ❤
Bilmiyorum ki gülüm son bi etiket daha yap eger ağır geliyorsa başka okuma yaparızHanife kimse dönüş yapmıyor ne yapalim sence bu durumda ses vermeyen kimse okumayacak demekki
Canım benim adımın yerine merve yazar mısınTefriciye listesinde olmak istemeyen var mi başka? Yarın
annesinineseri Nurcan kızı Eser
M Mirac440 Duygu
Rakika Hatice
Kader_91 Şaziye
Minnoskafa Gamze
P Papatyagibisin70 Zeynep
@Hayalimdi gercek oldu Hatice ve Ramazan çifti
@Madammor Nefise kızı
Ezmu0810 Ezel
aysnrdmrc Ayşenur
Dil-i bitab Saliha
H hayalalemiveben Melek
icroc Tuğba
Kizlar tefriciye listesinde misiniz başlıyor muyuz?
Eğer okuyanabiliyorsa 13 kişi liste
342 tane düşüyor kişi başı okuma sayısı .nerelerdesiniz ses verin:)
Ben katiliyorum canim :)Minnoskafa Gamze
@Madammor Nefise kızı
Ezmu0810 Ezel
aysnrdmrc Ayşenur
Dil-i bitab Saliha
icroc kizlar tefiricye hatmi başlayacağız tekrar katılmak istiyormusunuz?
Pardon iki mor var ya karıştırdım :)Ben katiliyorum canim :)
Pardon iki mor var ya karıştırdım :)
Bende okurum canım bana bu etiket gelmemiş en son ki etiket geldi ilginc ne zamana kadar okumak lazım gun gunmu okunacak benim baska okumalarım varda o yuzden sordumTefriciye listesinde olmak istemeyen var mi başka? Yarın
annesinineseri Nurcan kızı Eser
M Mirac440 Duygu
Rakika Hatice
Kader_91 Şaziye
Minnoskafa Gamze
@Madammor Nefise kızı
Ezmu0810 Ezel
aysnrdmrc Ayşenur
Dil-i bitab Saliha
H hayalalemiveben Melek
icroc Tuğba
Kizlar tefriciye listesinde misiniz başlıyor muyuz?
Eğer okuyanabiliyorsa 13 kişi liste
342 tane düşüyor kişi başı okuma sayısı .nerelerdesiniz ses verin:)
Canım ne şekilde okunacak? Kaç tane kaç gün süre olacak? Her gün bir kişiye ise ben yetiştiremem.Minnoskafa Gamze
@Madammor Nefise kızı
Ezmu0810 Ezel
aysnrdmrc Ayşenur
Dil-i bitab Saliha
icroc kizlar tefiricye hatmi başlayacağız tekrar katılmak istiyormusunuz?
Bende okurum canım bana bu etiket gelmemiş en son ki etiket geldi ilginc ne zamana kadar okumak lazım gun gunmu okunacak benim baska okumalarım varda o yuzden sordum
İki gunde 1 kisiye sanirsamCanım ne şekilde okunacak? Kaç tane kaç gün süre olacak? Her gün bir kişiye ise ben yetiştiremem.
Evt bi kac katilam daha olsa keske Umutvar123 D darrbee @Ask-Erim V Vavin Afilim92 T Tatlianne20 katilmak ister misiniz?Aslinda birkaç kisi daha olsa ne kadar cok olursa o kadar iyi olur dua uzun bir dua cunku herkesin okuma hızi farkli oluyor. Tabiki dua okuma dısında normal yasantimizda var nasıl olsaki ya bende bilemedim simdi