- 15 Ocak 2018
- 2.288
- 2.662
- Konu Sahibi Hebehubele
- #1.801
Helal olsun canım sende Allah’a emanet olHelal olsun canım sende hakkını helal et Allah a emanet ol.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Helal olsun canım sende Allah’a emanet olHelal olsun canım sende hakkını helal et Allah a emanet ol.
Allaha şükür benimde öyle canim 19ubda da ben gidicem insallah bebeklerimiz hala bizimledir ve bi sorunlari yoktur.Mide bulantıları devam ediyo onun dışında bişey yok canım Allah a şükür daha gitmedim kontrole 26 sında gitcem inşallah sen gittin mi kontrole
Tamam canim geçeriz bugün benim internet skntim var onu halledip bilgi veririm insallahSelamun aleykum kizlar bugün tefriciyeye geçecek misiniz sedacim eger gecerseniz ona gore ben dua alayım devamlı nete giremeyebilirim bunun bilgisini geceyim ara ara nete girebilirim eşim evde olduğu için evtik in sayfasına bakıyom oraya yardımcı olmak istedim kendisi yoğun uş o sayfaya ara ara bakmak için girdiğimde sayfaya bakmaya çalışırım bunun bilgisini geceyim.hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun
İnşallah canım 11. Haftada 2 ki test yaparlar bir sıkıntı var mı bebekte diye inşallah iyidirlerAllaha şükür benimde öyle canim 19ubda da ben gidicem insallah bebeklerimiz hala bizimledir ve bi sorunlari yoktur.
amin canımMiraç kandiliniz mübarek plsun. Rabbim bu mübarek gün hürmetine dualarınızı kabul etsin inşallah
Seninde Kandil’in mübarek olsun Tülaycım dualarında bizleride unutma bu aralar sürekli koşuşturmadayım ve çok Yorgun’um özlüyorum hepinizi ve dua etmeyi yakında katılcam inşallah aranıza Ramazan’da da hatim yapalım hep beraber inşallah Rakika Dil-i bitab GullbahcemmSelamun aleykum kizlar kandiliniz mübarek olsun sedanın internet sorunu vardı galiba o yüzden nete giremiyor bende nete o yüzden girdim dua başladıysa alayim die. Neyseki sizlere yazayım dedim kandiliniz mübarek olsun hayirda kalalım inşallah
İnsAllah canim Ramazan a sagsalim ulastirsun RabbimSeninde Kandil’in mübarek olsun Tülaycım dualarında bizleride unutma bu aralar sürekli koşuşturmadayım ve çok Yorgun’um özlüyorum hepinizi ve dua etmeyi yakında katılcam inşallah aranıza Ramazan’da da hatim yapalım hep beraber inşallah Rakika Dil-i bitab Gullbahcemm
Fatmam benim okuyom her gün duamdasınız inan Rabbim en kisa zamanda hepimizin hacetlerini versin insallah.dun gecede kandilde hepimiz icin dua ettim insallah en kisa zamanda hepimizden hayirli haberler alacağız Rabbime emanet ol seni seviyom kuzumSeninde Kandil’in mübarek olsun Tülaycım dualarında bizleride unutma bu aralar sürekli koşuşturmadayım ve çok Yorgun’um özlüyorum hepinizi ve dua etmeyi yakında katılcam inşallah aranıza Ramazan’da da hatim yapalım hep beraber inşallah Rakika Dil-i bitab Gullbahcemm
Allah razı olsun canım Rabbim sana bin kat fazlasını versin inşallah gönlü güzel arkadaşım seviliyorsunFatmam benim okuyom her gün duamdasınız inan Rabbim en kisa zamanda hepimizin hacetlerini versin insallah.dun gecede kandilde hepimiz icin dua ettim insallah en kisa zamanda hepimizden hayirli haberler alacağız Rabbime emanet ol seni seviyom kuzum
Tefriciye listesinde olmak istemeyen var mi başka? Yarın başlıyoruz
bezginblog Emine kızı Esra
annesinineseri Nurcan kızı Eser
Gullbahcemm Tülay ve İsmail çifti
@Mirac46 Duygu
Rakika Hatice
Kader_91 Şaziye
Minnoskafa Gamze
P Papatyagibisin70 Zeynep
@Hayalimdi gercek oldu Hatice ve Ramazan çifti
@Madammor Nefise kızı Ayşe
ftmclk Süleyman kızı Fatma