Yuvalarımıza bir nefes eklemek için dua kardeşliğı

Selamun aleykum kizlar bugün tefriciyeye geçecek misiniz sedacim eger gecerseniz ona gore ben dua alayım devamlı nete giremeyebilirim bunun bilgisini geceyim ara ara nete girebilirim eşim evde olduğu için evtik in sayfasına bakıyom oraya yardımcı olmak istedim kendisi yoğun uş o sayfaya ara ara bakmak için girdiğimde sayfaya bakmaya çalışırım bunun bilgisini geceyim.hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun

Tamam canim geçeriz bugün benim internet skntim var onu halledip bilgi veririm insallah

Seninde Kandil’in mübarek olsun Tülaycım dualarında bizleride unutma bu aralar sürekli koşuşturmadayım ve çok Yorgun’um özlüyorum hepinizi ve dua etmeyi yakında katılcam inşallah aranıza Ramazan’da da hatim yapalım hep beraber inşallah Rakika Dil-i bitab Gullbahcemm

İnsAllah canim Ramazan a sagsalim ulastirsun Rabbim

Fatmam benim okuyom her gün duamdasınız inan Rabbim en kisa zamanda hepimizin hacetlerini versin insallah.dun gecede kandilde hepimiz icin dua ettim insallah en kisa zamanda hepimizden hayirli haberler alacağız Rabbime emanet ol seni seviyom kuzum

Allah razı olsun canım Rabbim sana bin kat fazlasını versin inşallah gönlü güzel arkadaşım seviliyorsun

Dil-i bitab da benim adımı hatice yapmıştı neden neden ??? benim adım Hanife

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…